Podela Beograda

Da li treba izdvojiti nebeogradske opštine iz Beograda?

• Da

• Ne

• Da, uključujući i Zemun

• Ne znam/ sve mi je jedno

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koji će očin Beogradu "zapizdinske" opštine tipa Mladenovac, Sopot ili Lazarevac, osim da stanovnici tih pripizdina podižu cene svojih nekretnina?
To ne pripada Beogradu, to su zasebne varošice!

Tamo je stanje kao za vreme Turske, blatište na sve strane, nema posla, narod nema para, a cene nekretnina visoke.

Te nebeogradsko-beogradske opštine bi mogle da formiraju poseban okrug ili da se priključe nekim okruzima sa kojim se graniče.

Beograd_district.gif

10gjp0g.jpg

Beograd ima površinski najveću gradsku upravu u ovom delu Evrope.
NAZVATI ZAPIZDINOM DEO ZEMLJE U KOJOJ I SAM ŽIVIŠ,PA PORED TOGA DA KOMENTARIŠEM TVOJ TEKST,FUJ:thumbdown:

Poslednja izmena:
Ne malopre si rekao da se ne racunaju opstine,a kada sam te ja uputio da niksic i nema opstine,opet si se malko bacio na google i da spasis to malo pameti ako se spasti moze :mrgreen::rotf::hahaha:

O Bože, pogledaj ponovo postove. Nigde to nisam rekao.

Beograd je grad koji se sastoji iz više opština, čija je gradska area zbir area svih njegovih opština
Nikšić je grad koji ima jednu opštinu - Nikšić, čija je je gradska area jednaka sa površinom opštine.

Dakle Beograd je površinski veći bio i jeste od Nikšića.

Ti em što si glup, još si i malo inteligentan. Moća zakljućivanja ti je ko kog majmuna.

Evo ovo si ti u transu frustracije, jer si ispao glupan:
frustration.jpg

Beograd je grad koji se sastoji iz više opština, čija je gradska area zbir area svih njegovih opština
Nikšić je grad koji ima jednu opštinu - Nikšić, čija je je gradska area jednaka sa površinom opštine.

Još jedan banaćanin:arrow::arrow::arrow:...............:rida::rida:

I himna nove banacaninove autonomne oblasti :mrgreen:

presents

Ti em što si glup, još si i malo inteligentan. Moća zakljućivanja ti je ko kog majmuna.

Evo ovo si ti u transu frustracije, jer si ispao glupan:

Još jedan banaćanin....:arrow::rida::rida:

:plez::tease::plez::tease::plez::tease:

Koji će očin Beogradu "zapizdinske" opštine tipa Mladenovac, Sopot ili Lazarevac, osim da stanovnici tih pripizdina podižu cene svojih nekretnina?
To ne pripada Beogradu, to su zasebne varošice!

Tamo je stanje kao za vreme Turske, blatište na sve strane, nema posla, narod nema para, a cene nekretnina visoke.

A iz koje si ti zapizdine seronjo jedan,dabogda da si dalje od svog sela ikad igde otiso,a tu pricas kakav je Mladenovac.

То би свакако требало разбуцати из врло практичних разлога, тј. у градској скупштини се увек окупи велики број лопова, а како је буџет позамашан има шта и да се краде!
Значи разбуцати то, па кад буде мање пара, мање ће и да се краде!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back