Podela akcija javnih preduzeća...

Bice 2009!Ako mislis da je "pozitivno" da te neko kupi pred izbore,kao sto je Sloba kupovao penzionere,onda...:lol:
Pozitivno bi bilo kada bi proverili ove tajkune sto su privatizovali Srbiju,kako su stekli toliki kapital dok je citava nacija osiromasila!Kako je Dinkicev ujak Miskovic za vreme sankcija svercovao cigarete i ko mu je omogucio da opere novac!?....TO BI BILO POZITIVNO!!!

Svima akcije u vrednosti od 1000evra.Šta nam je činiti?

ja pozivam na masovne demonstracije u sluchaju da se zaposlenima u javnim preduzecima da 4 puta vishe
kako pominju

prvo, niko se nije mogo zaposli ttamo a da nije imo caleta, detu, ujku, tetku...
drugo, imali su monopol i nenormalne cene, a mi smo pristali na to... kao drzavno :roll: i placali!

trece, dotirani su iz budzeta kad nisu sami zaradili, a budzet su svi punili

NE BI TREBALI NI DINAR DA DOBIJU

A TRAZE 4 PUTA VISHE!

zato, ako se desi "strajk upozorenja"
motke u shake u smlati stoku!

Kad bi se organizovao referendum da se 15% sredstava od privatizacije, koja bi inače bila data građanima, preusmere za pomoć unesrećenima na Kosovu i Metohiji, šta mislite koliko bi Srbalja glasalo za i odreklo se svog dela (koji ionako neće dobiti)?

Ne znam da li bi i sve to bilo dovoljno. Ova drzava je ionako jos od '45 prakticno davala pare za obnovu i gradnju cele pokrajine. Automatski su skidali od plate, tako da nije ni moglo da se bira (pricaju mi moji da je bilo tako).
Ono sto se u medjuvremenu desilo je, nazalost, da mi nemamo ni za sebe.
Mozda ce surovo zvucati - ali mi ne mozemo da priustimo sebi da dajemo nijedan dinar za ono sto sutra ne moze da napravi dva. U sukobu smo sa mnogo jacim i ne mozemo nista dok smo jos slabasni.
Da nije ekonomije i jakih kompanija - neke drzave danas ne bi bile svetski igraci ili bi bile sasvim drugaciji igraci.

...a kakve veze ima Kosovo i to sto su nekad dok je bio u zajednickoj drzavi davali za njega ( valjda mislis da su Ameri pametniji - castili ih uranijumom) sa pljackom drzave i likovima koji su danas zbog te pljacke postali milioneri...neka uzmu od njih ako im trebaju pare a te akcije neka podele ljudima - zasluzili su... cak su i drzave u kojima se mnogo manje kralo nego u ovoj svojim gradjanima delili akcije... koji ste bre vi likovi

Ja jesam za akcije, ali sam i za to da se njima pametno rukuje. A nece puno o tome pomoci ovi na tv. To mora svako sam. Naglasavam MORA DA RAZMISLI SAM, jer je do sada bilo svakojakih projekata...

Koliko vidim, neko poput nis, eps ili slicno - koji proizvodi nesto sto se stalno trosi, to je dobar izbor.

Back