Dzoni Vs N.W.O.
Primećen član
- Poruka
- 984
Krepto odgovor na tvoju.ajde pisite.
po meni immortal technicque,jack jonson,scorpions i whitesnake.
po meni immortal technicque,jack jonson,scorpions i whitesnake.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa popularnost nije ekvivalentna kvalitetu, ima dosta bendova koji su dobri, a nisu popularni. To zavisi od vise faktora, evo ja volim da slusam ovaj bend a najgledanija pesma na youtub-u im ima 30k.
Pa popularnost nije ekvivalentna kvalitetu, ima dosta bendova koji su dobri, a nisu popularni. To zavisi od vise faktora, evo ja volim da slusam ovaj bend a najgledanija pesma na youtub-u im ima 30k.
U ovom slucaju jeste, posto je muzika toliko genericna da mi nije jasno zasto bi iko slusao ovo kad su stariji power metal bendovi vec sve to izveli.
U ovom slucaju jeste, posto je muzika toliko genericna da mi nije jasno zasto bi iko slusao ovo kad su stariji power metal bendovi vec sve to izveli.
Verovatno su zato bili treći u Wackenu prošle godine na takmičenju mladih bendova.
To je najveći heavy metal festival na svetu btw.
A jeste, to sam zaboravio da stavim kao argument. Mislim stvarno ljudi.... Bend je dobar, album im kida, dosta dobrih pesama na jednom albumu...
Ajde sad pricajte sta hocete, dajte mi neki power bend na kog oni toliko podsecaju? Naravno da ne mogu da budu skroz originalni, to je normalno jer to u muzici skoro da nije ni moguce..