Podcenjeni muzicari i bendovi

I dare to say, Ronnie James Dio, a posebno njegov bend Dio. Zašto? Ronnie je jedan od otaca metala, izmislio je \m/, jedan je od naj vokalista (ako ne i najbolji) metala, a opet pola metalaca (!) ili nije čulo za njega ili ga ne podnosi. Takođe, njegov bend Dio, koji imaju dosta pregleda na nekim njihovim klasicima, dok su sve ostale pesme zapostavljene, a među njima ima dosta bisera. Nije u redu. Al' dobro. Meni je najbolje, za ostale, šta da im radim, propustili su neka prava umetnička dela.

Još: Solo karijera Brusa Dikinsona. Bolja je od dva poslednja albuma koje je radio sa Maidenom pre nego što ih je napustio: No Prayer for the Dying i Fear of the Dark, a bolja je i od dva albuma sa Blaze-om.
Meni je nekako i Judas Priest potcenjen. Ti ljudi zaslužuju veću slavu.
Da nabrojim još dva lepa bendića koji se meni sviđaju: Y&T i Quiet Riot

Poslednja izmena:
Cronwel kakve pa sad to veze ima? To sto si ljubomoran to je tvoj problem, vazno je da decko zna da svira.. I nije sigurno neki fan narodnjaka, mozda slusa po neku pesmu koja jeste dobra. A ne znam kako su se to uvlacili ziriju na ratu bendova, bili su najbolji tamo u svakom slucaju..

Ajde sad pricajte sta hocete, dajte mi neki power bend na kog oni toliko podsecaju? Naravno da ne mogu da budu skroz originalni, to je normalno jer to u muzici skoro da nije ni moguce..

Skoro svaki power metal band koji je ikada postajao. Ali evo recimo bilo sta od Helloween-a. Cak podseca i na Lovex - Guardian Angel.

Sto se originalnosti tice, da l si ti ikada slusao psihodeliju, progresiv ili instrumentalni rock? Da ne pominjem da vredjas sve jazz muzicare sirom sveta ovom recenicom. XD

Back