- Poruka
- 11.289
"domaći" čips proizveden u Austriji
I "domaći" flips proizveden u Makedoniji

I "domaći" flips proizveden u Makedoniji

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali je vlasnik DISa Srbin... A to je vec veeelika stvar..- Dakle, nije ni hrvat ni siptar i ono sto zaradi ood Srba nece utrositi na municiju kojom ce Srbe ubijati, sasvim sigurno. A pare koje zaradi, trosi ce ovde u najvecem delu, sto sa ostalima nije slucaj.
Ali je vlasnik DISa Srbin... A to je vec veeelika stvar..- Dakle, nije ni hrvat ni siptar i ono sto zaradi ood Srba nece utrositi na municiju kojom ce Srbe ubijati, sasvim sigurno. A pare koje zaradi, trosi ce ovde u najvecem delu, sto sa ostalima nije slucaj.[/QUOTE
A ti kao veliki patriota vozis Jugo ?![]()
Ali je vlasnik DISa Srbin... A to je vec veeelika stvar..- Dakle, nije ni hrvat ni siptar i ono sto zaradi ood Srba nece utrositi na municiju kojom ce Srbe ubijati, sasvim sigurno. A pare koje zaradi, trosi ce ovde u najvecem delu, sto sa ostalima nije slucaj.
Veliki je on Srbin to se vidi na reklamama. Sreca pa ne znas kakav je u stvarnom zivotu , plus za koju crkavicu rade kod njega oni jadnici, i to po kakvom rezimu.
Ne znam kakav je čovek i baš me i briga. Ali znam neke devojke što su radile u Dis-u. I po 12 sati, često druga smena ostaje i do ponoći, plaćeni su, i to bedno, za 8.
Ne smeta meni da se prodaje u našim prodavnicama i roba iz Zimbabvea, al, brate, nemoj mi prosipati slogane u kojima navijaš za "naše" i asociraš na pospešavanje razvoja naše privrede a ovamo uvoziš robu i plaćaš porez u Austriji, pa time pospešuješ njihovu privredu.
Aha, trošiće ovde.. verovatno za Kragujevačka vozila, srpsko more, domaću brendiranu garderobu i obuću, sunčaće se ispod palme na Adi...![]()
A to kupujmo domaće je tako glup reklamni spot... pa ne verujem da i porez plaća onoliko koliko bi trebalo, a kamoli da Srbija ima neke druge koristi od toga što je vlasnik Srbin.
I Mišković je, ako ja nisam pogrešno obaveštena, Srbin
Ali je vlasnik DISa Srbin... A to je vec veeelika stvar..- Dakle, nije ni hrvat ni siptar i ono sto zaradi ood Srba nece utrositi na municiju kojom ce Srbe ubijati, sasvim sigurno. A pare koje zaradi, trosi ce ovde u najvecem delu, sto sa ostalima nije slucaj.[/QUOTE
A ti kao veliki patriota vozis Jugo ?![]()
Pitanje je glupo... suvvisno i cinicno.... No ne cudfi me. Ja jesam rodoljub i nikave veze nema sta ja vozim, nego kako se ophodinm prema svojoj otadbini i svojim sunarodnicima.
U ostalom, jugoslavija nije moja otadzbina, nego Srbija. Tako da , hebes yugo.
Pa Marge, to je samo marketing. Koliko ljudi zapravo gleda proizvodjača na tim proizvodima. Ljudi ni datum ne gledaju... Reklama za kojom se povedu i misle da čine važnu stvar.
Mada mislim da svako prvo gleda svoj džep i gde će jeftinije kupiti ono što mu treba.
Aha, trošiće ovde.. verovatno za Kragujevačka vozila, srpsko more, domaću brendiranu garderobu i obuću, sunčaće se ispod palme na Adi...![]()
A to kupujmo domaće je tako glup reklamni spot... pa ne verujem da i porez plaća onoliko koliko bi trebalo, a kamoli da Srbija ima neke druge koristi od toga što je vlasnik Srbin.
I Mišković je, ako ja nisam pogrešno obaveštena, Srbin
Ne smeta meni da se prodaje u našim prodavnicama i roba iz Zimbabvea, al, brate, nemoj mi prosipati slogane u kojima navijaš za "naše" i asociraš na pospešavanje razvoja naše privrede a ovamo uvoziš robu i plaćaš porez u Austriji, pa time pospešuješ njihovu privredu.
Miskovic je jugosloven. Stetocina. Unistio je stotrine srpkih preduzeca. Dal ste bre s kruske pali... mondijalisti, komunisti jugosloveni, malohrvati. Koj vam je moj. Poreze ovde placaju i hrvati koji imaju oko 200 firmi u Srbiji. I to nije merilo. Merilo je vlasnicka strutkura i upotreba zaradjenog novca.
kad bi se zaradjeni novac ulagao u ljudske resurse i proizvodnju gde bi nam bio kraj
ovako,taj novac se samo iznosi,ljudski resursi stagniraju a proizvodnja opada
Ipak je vazno da taj zaradjeni novac ne koristi protv Srbije i srppskog naroda..... u ovom slucaju , to je sasvim izvesno.