Mstislav
Legenda
- Poruka
- 73.338
Portugal prvi, Irska druga, Kokezine kokoske trece ako bude srece.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozemo s' Irskom ako smo fokusiraniPortugal prvi, Irska druga, Kokezine kokoske trece ako bude srece.
irci među najjadnijima u svom šeširu...Portugalci su jaki ko zemlja. Irci isto možda i najjači iz trećeg šešira. Luksemburg ništa. Azerbejdžan ako se izuje Gurban Gurbanov naguziće nas.
irci među najjadnijima u svom šeširu...
Najbolji iz svake grupe ide na Mundijal, deset drugoplasiranih igraće baraž zajedno sa dva tima iz Lige nacija koja su najbolje plasirana, a da nisu u top dve reprezentacije iz kvalifikacija za Mundijal. Tih 12 timova će biti podeljeni u tri grupe sa po četiri tima, igraće se polufinala i finale, a samo pobednici finala igraće na Mundijalu.
Ma nezgodni su oni. Nemaju nekih zvezda ali su svi ili Premijer liga ili Čempionšip. U rangu sa Škotlanđanima.
Ne.A tu se računaju i Zvezdine utakmice?
Nema to nikakve veze sa zanimanjem strana. Jednostavno zbog političke situacije neke države u kvalifikacijama ne mogu igrati jedni protiv drugih:Ja mislim da itekako imamo sansu da prodjemo i odemo na to SP
E sad .. da li kao prvi ili drugi, to je vec pitanje
Postoji razlog zasto smo u drugom sesiru i to treba opravdati
Nego ; pazi kad je FIFA stala u nasu stranu i nisu dali da igramo protiv Kosova
Respekt![]()
Nema to nikakve veze sa zanimanjem strana. Jednostavno zbog političke situacije neke države u kvalifikacijama ne mogu igrati jedni protiv drugih:
The following teams cannot be paired together:
Armenia & Azerbaijan
Gibraltar & Spain
Kosovo & Bosnia & Herzegovina
Kosovo & Serbia
Kosovo & Russia
Ukraine & Russia
Ma para vrti dje burgija nece...oni su prekrsili svoj statut...tako sto su glasali...da prime ove siptarske teroriste....To znam ali isto tako znam da FIFA moze da ima svoja pravila
Upravo o tome i pricamMa para vrti dje burgija nece...oni su prekrsili svoj statut...tako sto su glasali...da prime ove siptarske teroriste....