POCINJE GRADNJA,NACIONALNOG SPORTSKOG CENTRA !!!

U nedeljniku "Ilustrovana Politika",u broju 2987|88 od 26.Aprila 2O16 god.
objavljen je senzacionalan pocetak gradnje,Nacionalnog sportskig centra,koji
ce imati fudbalski stadion,sa kapacitetom za 5O.OOO gledalaca.!

Ceo projekat izgradnje,iznosice 15O.OOO.OOO Evra !!! Ja sam citajuci ovu vest,
bio bukvalno skandalizovan.Beograd ima ni manje ni vise,koliko ja znam,trifudbalska stadiona.Stadion "Zvezde","Partizana" i OFK "Beograda".

Da moje cudjenje bude vece,poznato mi je,da usled ucestalih nereda,na fudbalskim stadionima,kao i vandalskog ponasanja,i tuca sa paljenjem stadiona,
da je interes za fudbalske meceve,spao na minimum.Uglavnom dolaze iste
grupe "navijaca",da bi pravile nered.Retko kada,ima vise od 3.OOO - 5.OOO
hiljada gledalaca.

Sa druge strane,situacija sa u nasim Klinickim bolnickim centrima,vise je nego
uzasavajuca.Glavna zgrada Klinickog centra Srbije,koja je gradjevinski zavrsena
jos pre tri decenije,ne moze da se do kraja opremi i primi bolesnike iz cele
Srbije,koji se lece,uglavnom u Beogradskim bolnicama.Decja bolnica u Tirsovoj
ulici,koja takodje prima bolesnu decu iz cele Srbije,u zalosnom je stanju,preopterecena bolesnom decom,koju nemaju gde da smeste.

Kada su Demokrate preuzimale vlast,Tadasnji Predsednik Boris Tadic,svecano je obecao,da ce zavrsetak najvece zgrade KCS,biti njegov prioritet.Naravno,od
toga nije bilo nista.Dakle,kada znamo,kako je stanje u nasim bolnicama,kada
znamo,da se na prijem lecenja ceka mesecima,jer su bolnice zbog manjka
prostora prezagusene,mi HOCEMO,JOS JEDAN FUDBALSKI STADION !!!

Sta to znaci,za izgradnju bolnica NEMA PARA ! Ali za sportske nove objekte
ima.O cemu se ovde radi.? Ili je nama svima,neko isprao mozak,ili smo mi svi
postali toliko bezdusni,da nas nicije nevolje,ne mogu dotaci.Zar su nama
svi drugi objekti koji se grade,ili koji ce se graditi,vazniji od izgradnje novih
bolnickih kapaciteta,i ako znamo,da je situacija u zdravstvenim ustanovama,
zbog nedostaka bolnickog prostora,KATASTROFALNA !!!:dash::dash::dash:

...sportsko telo - zdrav duh - zdravo telo....

...samo mi uinat vlasti nećemo da se sportiramo , zato i poboljevamo - namerno sve to radimo da ih stavimo na loš glas !

...i pazite sad , šta pišu novinčine najstarije na balkanu : " они који гаје традиционалну слепу љубави према вођи и они који истински верују у Вучићеву политику, немају ни време на ни разлога, а углавном ни динара у џепу, да се баве анали зом Вучићеве апсолутне победе и релативног пораза. Зато што они још верују да ће се с њим чекирати у светлију будућност, То у Србији подразумева бар два оброка дневно. И то ће сада бити најважнији Вучићев п осао. Готово је извесно да су му акције порасле управо када је са Вебера прешао на тешку индустрију, продајући смедеревску железару Кинезима "

...čista kleveta i očigledna , jasna mržnja prema izabraniku naroda.....i što bi jeli dvaput dnevno - da se samo prežderavamo , gojimo i razboljevamo - pa onda ima se dokaz za slošu vlast !

...ma ajte molim vas....veoma smo loš mi narod....za ovo malo što nas je preostalo , treba pored stadiona izgraditi zatvore - pa sve anti protivne u aps....a iz apsa pravo na stadione - na prevaspitanje , jašta !

Back