AleksaJ
Buduća legenda
- Poruka
- 36.114
3000 милиона вагина би могло постати непотребно
...али...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
3000 милиона вагина би могло постати непотребно
...али...
Jok on
On je pametan toliko kao sto je i njegov kreator![]()
Имати предрадсуде према креатору ....гедајући креацију .. зар није мало стереотип ?!
E imam predrasude jer ima ih sto misle da umeju ali je ipak kvota gresaka ogromna
Drugačije je ako imaš usisivač koji usisava stan bez potrebe da to ti radiš ili robota koji izgleda kao čovek i radi ono što čovek radi na dve nogesvakako je egzoticno i obecava zanimljiviju buducnost od one koju nam nude zagovornici vracanja u zacetke agrikulturalnog neolita
Mnogi ljudi se plaše i ljudi, kako bi radili pored robota.
Realno, roboti odavno rade poslove većine ljudi, samo nisu humanoidi. Izgled ne znači mnogo čak više plaši nego što je realno sposoban.
Dakle, odlična stvar je što roboti mogu da zamene ljude koji su spremni da se razvijaju, ostali....cepanje drva i sakrivanje po šumama. Zezam se.
Humanoid je najmanji problem, problem je intelegencija koja nema moral. Problem je empatija koja se zagubila u intelektualnoj sferi.
Čak i VI se gasi na dugmence ili baš ako neće na osigurač, a ako ni to neće onda na sikiru...platiš ga, ali si ga ugasio....kako se gasi ljudska gamad humanoidna?
Ne verujem u AGI kao neki organski entitet iz Sky net scenarija. To je takodje samo robot, kompleksniji, sa vise terabajta podataka i jacim procesorom, ali robot, nista opasniji od usisivaca.Drugačije je ako imaš usisivač koji usisava stan bez potrebe da to ti radiš ili robota koji izgleda kao čovek i radi ono što čovek radi na dve noge
razlika je
Taj robot što usisava,...mo'ž okačiti mačku o rep!Drugačije je ako imaš usisivač koji usisava stan bez potrebe da to ti radiš
To kaže i moja žena, odgurne ga pa klekne sa kofom vode i krpom da briše 150 kvadrataTaj robot što usisava,...mo'ž okačiti mačku o rep!
Taj robot što usisava,...mo'ž okačiti mačku o rep!
To kaže i moja žena, odgurne ga pa klekne sa kofom vode i krpom da briše 150 kvadrata![]()
Da,...uspešno zaobilazi sve komplikovane prepreke na putu, umesto da ih očisti.To kaže i moja žena, odgurne ga pa klekne sa kofom vode i krpom da briše 150 kvadrata![]()