Починилац масакра у Новом Саду:"зашто причате о 1,300 људи кад у Ираку .."

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Маркеља, пре него ли одем на више него заслужено одсуство.
Срби немају проблема са етничким Хрватима него са Техничким Хрватима.
Комплетан врх НДХ су чинили Технички Хрвати, дакле покатоличени Срби.
Управник логора Јасеновац, Вјекослав Макс Лубурић, из чувене ускочке фамилије опеване у гусларским пресмама, је постао католик са десет година, са четрнаест је приступио усташком покрету а са тридесет је био управник логора. Иначе и сам термин усташ је покраден, то јест заједно са изродима је прешао у католичанство.
Термин усташа се користио у чувеној Невесињској пушци и један од познатијих усташа тог преиода је Петар Мркоњић, познатији као Петар Први Карађорђевић.

Дакле, усташлук није етничка већ карактерна црта.
Онако успут, Прокић из ЛДП-а је већ неких десетак година католик, тек да знаш због чега је све тако као јесте.

А сад настави да лажеш себе.

PAC-PAC:
Маркеља, пре него ли одем на више него заслужено одсуство.
Срби немају проблема са етничким Хрватима него са Техничким Хрватима.
Комплетан врх НДХ су чинили Технички Хрвати, дакле покатоличени Срби.
Управник логора Јасеновац, Вјекослав Макс Лубурић, из чувене ускочке фамилије опеване у гусларским пресмама, је постао католик са десет година, са четрнаест је приступио усташком покрету а са тридесет је био управник логора. Иначе и сам термин усташ је покраден, то јест заједно са изродима је прешао у католичанство.
Термин усташа се користио у чувеној Невесињској пушци и један од познатијих усташа тог преиода је Петар Мркоњић, познатији као Петар Први Карађорђевић.

Дакле, усташлук није етничка већ карактерна црта.
Онако успут, Прокић из ЛДП-а је већ неких десетак година католик, тек да знаш због чега је све тако као јесте.

А сад настави да лажеш себе.

uzgred brate, pre no što odem, znaš li kako je završio Maks.... od one trojke?

hektorius:
Spomenuo sam te cifre jer sam nailazio na razlicite podatke, od razlicitih autora, i stranih i domacih, i te cifre se krecu od 40 000 pa do cak pola miliona ljudi. Ali nije rec samo o ustasama i domobranima, vec i o puno civila koji su bezali s njima. Bilo je reci i o nekoliko hiljada cetnika koji su bezali u istom pravcu, mislim (nisam siguran) da je Ljotic poginuo tada u sukobu sa ustasama.
Za mene su ustase daleko gore zlo od svih drugih, dovoljno mi je samo da pomislim sta bi bilo sa Srba da su kojim slucajem nacisti dobili rat. Ne verujem da bi sad razgovarali.

Хрватски цивили нису напуштали државу, реч је о Србима из Црне Горе и Крајине. Љотић је погинуо у саобраћаној несрећи јер је ауто слетео са пута у канал док га је возио војник који је уместо наочара носио тегле. Савезничка авијација је бомбардовала цивилне колоне Срба без обзира што је била видно обележена од стране Црвеног Крста. Четника је побијено далеко више, Команда Црне Горе је завршила у Јасеновцу и тако даље, и тако даље.
Такође бих ти препоручио књигу "Господ над војскама" Жарка Команина.

Марлоне, Макса није убила тројка већ његово кумче које је послато од стране ДБ-а средином '60-их, кад је почео да им иде на нерве. Убица се звао Илија, презиме сам заборавио, син Максовог усташе којег је крстио на молбу свог војника.

Секула Дрљевић, црногорски усташа је укокан у хотелу у неком месту близу Блајбурга, убили су га Ђуришићеви четници у знак освете што је Дрљевић стрпао у Јасеновац комплетну Команду Црне Горе и комплетну Митрополију Црногорско-приморску све заједно са митрополитом. А Благоје Јововић је рокнуо Павелића у Аргентини.

Eh sad, tehnicki, nije tehnicki... Cista razglabanja... Isto kao kad kazes anti-semita... Odnosi se na vecinu naroda Bliskog Istoka, ali danas se tacno zna da mrzis Jevreje ako si anti-semita. Tako da filozofiranja nikad dosta... I tacno se zna kome kazes ustaso...

@ marlon

ti mora da si kaukis vrsta, jedino tako bi onda mogao da smandrljas tu pecurku :wink: :D

Не, Маркеља, него је главна фора кад ниси у праву или си сирома у главу да неком кажеш да је анти-семита. А ја ти опет кажем, односи на релацији Јевреји- Немци- Арапи ме не интересује! Ако хоће нек'сви изгину само нек нас оставе на миру већ једном. Е тако и ти, кад ти неко докаже да постоје, Технички Хрвати, Црногорске Усташе и сличне девијације ти онда удариш у причу како је неко шовиниста, противник напретка, смртни непријатељ бољег живота...

Сад стварно идем.

sad se setih neceg... pravi jevreji su vaspitani ljudi i imaju jednu finu osobinu da nece da javno govore da su to...., nego ce npr. da ti pridju i diskretno te zapitaju gde je najbliža sinagoga. ako znaš onda si verovatno njihov. oni koji stavljaju menoru na grudi i lupaju se po njoj i viču... ja sam jewish, pa onda još menjaju identitet sa ustašama kao što je bio tompson... to nisu jevreji, to su kao sto rekoh GNOMI :)

Pravi Jevreji, uvek ce reci da su to, jer se ne stide svog porekla, a i ne plase drugih. A ti vidim da bas znas kako rade pravi Jevreji. Takodje su fini, sve dok ne nalete na neke budale, blag izraz, mada veoma koristan u srpskom jeziku, koji prete policijom koja ce doci pred vrata nekom. Pravi Jevreji ne stavljaju nikad menoru na grudi, a narocito se ne lupaju po njoj... To bi bio izraz ne postovanja.... Ali posto si ti od svega ovoga samo ono sto je italic, uopste me necudi tvoja reakcija...

A kao sto rekoh, te cudne biljcice koje koristis u svojoj ishrani, prestani da koristis bar dok visis na forumu, pravis vecu budalu od sebe nego sto jesi :wink:

PAC-PAC:
Мени Маркеља не личи ни на шта. Како ли је тек женама у његовом окружењу, он само да коље или да га кољу, коитус не долази у обзир.

Па јес вала, мора да је зато инспирисан камама и томпсонима што су фалусног облика :lol: :lol: :lol:

Markelja:
Pravi Jevreji, uvek ce reci da su to, jer se ne stide svog porekla, a i ne plase drugih. A ti vidim da bas znas kako rade pravi Jevreji. Takodje su fini, sve dok ne nalete na neke budale, blag izraz, mada veoma koristan u srpskom jeziku, koji prete policijom koja ce doci pred vrata nekom. Pravi Jevreji ne stavljaju nikad menoru na grudi, a narocito se ne lupaju po njoj... To bi bio izraz ne postovanja.... Ali posto si ti od svega ovoga samo ono sto je italic, uopste me necudi tvoja reakcija...

A kao sto rekoh, te cudne biljcice koje koristis u svojoj ishrani, prestani da koristis bar dok visis na forumu, pravis vecu budalu od sebe nego sto jesi :wink:

also sprach tompson...

kolega, pravi jevrej u nedostatku argumenata u diskusiji nece brze bolje da menja avatar i stavlja menoru da bi potencirao nesto sto nije... next iliti btw, pravi jevrej nikad nece da se zaebava na racun svoje nacije pretvarajuci se da je njihov krvnik ala tompsonko... to mogu da rade samo cionističke svinje koje sa pravim jevrejima imaju veze kao gnomi sa mozgom. time smo resili pitanje vaseg podrijetla.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back