srbijadamus
Primećen član
- Poruka
- 661
Puno ljudi na ovom forumu traži varijante ulaza u privatni posao ,ali po sistemu hoću sve i hoću sad .
Kada je moj brat počinjao uložio je mnogooo novca u reklamu ,bilbord,televizija ,100 000 flajera ,5 devojaka koje su išle sa natpisima firme centrom N.S .U Pitanju je katering.Cene u promo periodu su bili ispod svih normi bukvalno bez zarade samo materijal (bez energije ,poreza,zakupa i svega ostalog).
Da pojasnim kilogram serviranog mesa na vašoj kućnoj adresi je bio jeftiniji nego isti kilogram svežeg!
Prvih 17 dana nije imao ni jedan poziv!!!!!
Prvi poziv je bio u vrednosti od 5 eura .
Tri dana pa drugi .
Ja sam mu predložio da zatvori jer je izgubio dosta ,srećom nije me poslušao .
Tek na kraju meseca su počeli pozivi .
Sada radi samo sa članovima svog kluba tj radi za zatvoreni krug ljudi .
Napomenuću da je pre ovoga godinama bio na brodovima , da nikog nije znao ,da nigde nije radio .
Kako je vama bilo na početku?
Kada je moj brat počinjao uložio je mnogooo novca u reklamu ,bilbord,televizija ,100 000 flajera ,5 devojaka koje su išle sa natpisima firme centrom N.S .U Pitanju je katering.Cene u promo periodu su bili ispod svih normi bukvalno bez zarade samo materijal (bez energije ,poreza,zakupa i svega ostalog).
Da pojasnim kilogram serviranog mesa na vašoj kućnoj adresi je bio jeftiniji nego isti kilogram svežeg!
Prvih 17 dana nije imao ni jedan poziv!!!!!
Prvi poziv je bio u vrednosti od 5 eura .
Tri dana pa drugi .
Ja sam mu predložio da zatvori jer je izgubio dosta ,srećom nije me poslušao .
Tek na kraju meseca su počeli pozivi .
Sada radi samo sa članovima svog kluba tj radi za zatvoreni krug ljudi .
Napomenuću da je pre ovoga godinama bio na brodovima , da nikog nije znao ,da nigde nije radio .
Kako je vama bilo na početku?