Baby Yoda
Contributor
- Poruka
- 21.753
Na kanalu Nova S završila se prva epizoda Surviver-a. Ako niste znali, možete pogledati.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nova S. Ima danas repriza prve epizode u 14h.Gde može da se pogleda prva epizoda?
Nemam Novu S kao ni više od pola Srbije.Nova S. Ima danas repriza prve epizode u 14h.
Imam dobar SBB paket i onda zato mogu da gledam.Nemam Novu S kao ni više od pola Srbije.
Nema.To nema na netu?
Nemaš na SBB-u?To nema na netu?
Nemaš na SBB-u?
Многи немају SBB.Nemaš na SBB-u?
Veoma neobično.Многи немају SBB.
Bravo! Ništa nisi propustio!Neam kablovsku necu da bacam 20€
Pazi foru, sve žene se u crvenom plemenu ujedinile da izglasaju Igora, dok muškarci spontano bez dogovaranja glasali protiv Ivone. Jako je iritantno jer se žene ujedinile i čim izbace jednog muškarca, imaju dominaciju nad ostalima. Izbacuju kako koga hoće od muških. A sada se čini da to i rade.Ovi naši slepci ne mogu da izbace cele epizode na YouTube kao što to rade strane televizije na kojima se emituje Survivor. Nego su željni para kao da se nisu dovoljno nakrali istih za vreme svoje vladavine.
gde se to snima?Odgledao sam prvu epizodu. Jako mi se dopada, traje čitavih 2h. Baš je bilo zamorno gledati ali je bilo ipak uživanje. Mislim da je 1h 30 minuta trajalo samo takmičenje, a pola sata njihov boravak na ostrvu.
Dominikanska republikagde se to snima?
E, svašta! Najjeftinija varijanta, a?Dominikanska republika