- Poruka
- 388.720
poceo stidljivo.neki sitanNajavljuju i za večeras neki sneg
pored neke ženske sigurno nepitanje je gde se vesic i slicni bude

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
poceo stidljivo.neki sitanNajavljuju i za večeras neki sneg
pored neke ženske sigurno nepitanje je gde se vesic i slicni bude
Како си ти лоше обавештен, само што нисам пао са столице...Šta ćeš da pospeš sa kesicom od 5 kg soli?!?? Koji trotoar?
u stvari treba da ocistis trotoar oko zgrade i ispred ulaza..Колико знам, треба да обезбедимо да се из зграде може безбедно изаћи до улице, што и чинимо, најчешће мојом заслугом. Најчешће простим чишћењем снега, а не сољењем до бесмисла.
Како си ти лоше обавештен, само што нисам пао са столице...
Обавезно да ми нађеш у ком правилнику стоји да ми као становници неке зграде треба да чистимо којекакве тротоаре који уопште нису уз зграду? И која је то површина, колико квадрата?
Или се можда гураш по Врачару и околини па само тротоар и имаш... То може да промени стање.
Колико знам, треба да обезбедимо да се из зграде може безбедно изаћи до улице, што и чинимо, најчешће мојом заслугом. Најчешће простим чишћењем снега, а не сољењем до бесмисла.
Просто чишћење не оставља последице, него чак мени и користи, а свако сољење прави штету... Када се све отопи а со доспе у земљу, то је загађење.
Колико сам само пута виђао дуж булевара по НБГ да трава више није никакава... Не може да опстане када на њу набацају посољен снег.
Имамо локале у приземљу, нек' се они баве.u stvari treba da ocistis trotoar oko zgrade i ispred ulaza..
jer nije poenta samo da ulazis i izlazis iz zgrade nego da mozes da hodas i do druge zgrade.
Нешто слично и ми имамо - уско око зграде, па травњаке прошаране излазима на тротоаре који су до паркираних аутомобила.Jedne godine sam slušala nekog komunalnog inspektora koji je rekao da stanari moraju da čiste ne samo prilaz i trotoar pored zgrade, već ako imaju, kao ja recimo i trotoar koji je pored ulice.
Recimo moja zgrada ima ima uzak trotoar duž nje, prilaz zgradi koji vodi na trotoar pored ulice,
jer ispred zgrade imamo zelenu površinu.
Elem, ako je trotoar manje širine od 5m stanari su dužni da ga čiste, tj, firme ako se tu nalaze.
sram ih bilo.Много људи користи тај очишћени пролаз чак и ако немају никакве везе са мојом зградом.
Нисмо у прилици да наплаћујемо путаринуsram ih bilo.
Што да не?Почео да пада снег одкуда снег крајем новембра