Nepoznati korisnici Tvitera tvrde da je počeo rat Indije i Pakistana

Mislio sam da je to na prvom mestu verski rat. Onda mi je jedna indijka objasnila da je Kašmir prebogat prirodnim bogatstvima, i da je to prvenstveno rat za resurse.

Inače društvo u Pakistanu se jako loše odnosi prema tamošnjim hrišćanima, pa računam da je bolje da im se smanji teritorija koju kontrolišu.

Oh My God Omg GIF by GifGari

ovi imaju atomske bombe

Prva je upotrebljena pre 80 leta...
Znaci...okrugla godisnjica ove godine...

Mada ne verujem da ce ovaj dvojac Pak-Ind to upotrebiti...

1) Pre ocekujem u zoni Severne Koreje...posto neki sinhronizoteti ukazuju na to...

Jer dve atomske bacene 1945. na Hirosimu i Nagasaki su imale nadimke Fat Man and Little Boy...

I sad ako bi te pitao na koga te ta dva imena zajedno asociraju a blizu atomisanog Japana...?

Stavicu samo sliku:

NYPICHPDPICT000008891151.jpg

Dakle Debeli covek poput Malog decaka...= Kim Dzong...uvek u crnom...
To bi bila jedna opcija za prvu sledecu upotrebu atomske...

2) A druga opcija je Ukrajina....jer kad na Google Earth povezes onu spomen-kupolu u Hiroshimi sa centrom Vatikana tj onim obeliskom u njemu....na toj liniji lezi NE Cernobil....(posebna tema na Teorijama mi je o tim energetskim lay lines-ima...)

...

Prva je upotrebljena pre 80 leta...
Znaci...okrugla godisnjica ove godine...

Mada ne verujem da ce ovaj dvojac Pak-Ind to upotrebiti...

1) Pre ocekujem u zoni Severne Koreje...posto neki sinhronizoteti ukazuju na to...

Jer dve atomske bacene 1945. na Hirosimu i Nagasaki su imale nadimke Fat Man and Little Boy...

I sad ako bi te pitao na koga te ta dva imena zajedno asociraju a blizu atomisanog Japana...?

Stavicu samo sliku:

NYPICHPDPICT000008891151.jpg

Dakle Debeli covek poput Malog decaka...= Kim Dzong...uvek u crnom...
To bi bila jedna opcija za prvu sledecu upotrebu atomske...

2) A druga opcija je Ukrajina....jer kad na Google Earth povezes onu spomen-kupolu u Hiroshimi sa centrom Vatikana tj onim obeliskom u njemu....na toj liniji lezi NE Cernobil....(posebna tema na Teorijama mi je o tim energetskim lay lines-ima...)

...
Drug Imperator nije vazal kao mi, s njim nema šale…

Drug Imperator nije vazal kao mi, s njim nema šale…

Svi oni su za mene samo simbolicki pojavni oblici NWO-a...nebitno sa Istoka ili Zapada...

To ko ce prvi povuci nuklearni obarac...je manje bitno od toga da ce on biti povucen...jer je to jedna od NWO poluga ubrzanog smanjenja populacije...
Korona je bila jedna plasirana poluga, odmah potpom rat Ukro-Rusije, i sada ocekujemo sledecu polugu...

Simbolicki bitna je i "smrt u Vatikanu", uz istovremenu ostavku Klausa Schwaba...
Videcemo i simbolicki se osvrnuti i na izbor novog Pape...jedan od kandidata nam je bas iz zone "novog azijskog fronta"...sa Filipina ako ne gresim...

...

Back