POČEO EGZIT! Senidah oduševila publiku na PETROVARADINSKOJ tvrđavi: Odlična atmosfera na FESTIVALU!

Sensei

Master
Moderator
Poruka
93.262
Egzit je konačno počeo! Nasmejana lica svuda naokolo hrle po Petrovarandiskoj tvrđavi, a publika jedva čeka da uđe i započne svoju festivalsku avanturu!

Senida, Exit
Ljudi koje srećemo dolaze iz svih delova Evrope. Najviše je posetioca iz Engleske i Nemačke. Led na glavnoj bini probili Nemi pesnici, a masa iščekuje nastup Senidah.

Umetnica iz Slovenije mamac je mlađu publiku koja se gura u prve redove. Publika je pozdravlja vriskom.

Prvi dan je programski moćan. Nastupaju DJ Snake, Buč Kesidi, Hladno pivo, Roni Sajz, Šarlot de Vit, Ameli Lens, Tijana T, Vojko V, Helem Nejse, Marko Louis i mnogi mnogi drugi
https://www.kurir.rs/zabava/pop-kul...mostread_carousel&utm_campaign=adria_internal
..................

najzad da počnemo da se vraćamo u normalu

Pa sad ne znam baš gde si pročitao da je oduševila publiku? Ako uzmemo u obzir da su je svi živi ishejtovali, a pritom i organizatore. U jednom trenutku joj je čak i pukao glas. Egzit su definitivno uništili još pre 10 godina, nabijaju cene, prilagođene strancima. Bio sam zadnji put 2016 i dosta.

Pa sad ne znam baš gde si pročitao da je oduševila publiku? Ako uzmemo u obzir da su je svi živi ishejtovali, a pritom i organizatore. U jednom trenutku joj je čak i pukao glas. Egzit su definitivno uništili još pre 10 godina, nabijaju cene, prilagođene strancima. Bio sam zadnji put 2016 i dosta.
lažu novinari, na nesreću nisam lično išao da mogu da izvestim

ако хоћете да вам дрога и покварена музика буду саставни део свакодневног живота и да вам то упорпасти овај један живот што имате - само право на егзит... више жена ће остати за нас!
pa sad, koliko vidim ima na Exit-u puno žena... ;)

I zavrsio EXIT nastupom Solomona, iako je glavna zvezda, David Guetta, zbog Solomona propustio dremku do poletanja....svakako prvi DJ sto je i pokazao na festivalu. I covek voli to sto radi....

prvi snimci nikako ne pokazuju atmosferu ni svirku koja je bila vrhunska....

David Guetta, EXIT FESTIVAL 2021 (short movie)

Back