- Poruka
- 37.498
depresivno vreme se ne leči štosovima iz osamdesetih godina prošlog vekaDa jer je postalo depresivno vreme
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
depresivno vreme se ne leči štosovima iz osamdesetih godina prošlog vekaDa jer je postalo depresivno vreme
Meni bogami lečidepresivno vreme se ne leči štosovima iz osamdesetih godina prošlog veka
nisam ni ja voleo nikad Zikinu dinastiju, ali ne mogu da kazem da nije bilo dobrih fora iz filma... mnoge su debilne, a u isto vreme i genijalne... poput ove nrp.Iskreno, nisam odgledao ni prethodne delove, pa verovatno neću ni ovaj.
Nekako mi je strana ta vrsta humora.
nisam ni ja voleo nikad Zikinu dinastiju, ali ne mogu da kazem da nije bilo dobrih fora iz filma... mnoge su debilne, a u isto vreme i genijalne... poput ove nrp.
sto se nastavka tice... verovatno je neko procenio da moze da se uzme neka kinta ne staru slavu jer ce mnogi iz radoznalosti pogledati film.
verovatno ce ispasti tesko sr*njem kao sto je to bio slucaj sa Munjama 2. dok su Munje bile/ostale legendarno ostvarenje, naprave "nastavak" koji je bukvalnone znam kome je palo na pamet da snimaju takav film i kako su glumci uopste pristali da glume u takvom g*vnetu od filma.
А ни прија јелене ако се добро сећамAli nema Žike.![]()
taj film ni za 100 god. nece da ima nikakvu "tezinu"!Kaži mi, pošto si gledao Mune opet koliko vidim, jel stvarno toliko smeće kao što pričaju?
Ima li bar nešto dobro u tome? Gledao sam da je Sergej pokušavao da odbrani film da je neshvaćen i da će tek za 10 ili 15 godina to imati neku težinu, ali nekako bezuspešno.
Ја мислим да је све кренуло низбрдо од "Бољег живота", "Жикине династије" и "Тесне коже".