ПОЧЕЛО ЈЕ...

Ne razumem šta pokušavaš ovim, ali s obzirom da je izvor Srpska reč, nisam začudjena.

Hoćeš da kažeš da Subotić ne bi trebalo da odgovara ili šta? Ili da posthumno osudimo Djindjića? Ako je i činio neka nedela Đinđić je to platio glavom, red je da ostali plate makar u novcu. Uostalo, sada kada više ne može da se brani, nije ga teško napadati.

Trebala bi da budes zacudjena, i ja sam, veoma, ali ne zbog toga sto je to pisalo u "Srpskoj reci"!
Ja ne znam koji mediji pisani i elektronski bi bili za tebe relevantni, ti odluci.
Ma, neka odgovara, neka ga hapse, sta ja imam s tim, ali, kako je moguce da, recimo, svaki bogovetni dan ovde slusamo o tim "devedesetim" Milosevicevim, a eto, i on je mrtav pa ne moze da se brani, je li tako?!
Sama si rekla da je Subotic bogatstvo stekao devedesetih, ja ti dajem primer KAD ga je uvecao! KO mu je pomoga i zasto!

Kad se pomene Djindjic u negativno kontekstu, onda dajte da ga ostavimo na miru, mrtav je, ne moze da se brani.
U redu, ali, ne moze ni Milosevic, pa svaki dan opljunete.
Ako je Cane Subotic bio prijatelj Zorana Djindjica, znaci li to da se njegov slucaj ne moze i s ste strane istraziti?!
Cane Subotic je ziv, neka porekne da svoje bogatsvo nije uvecao uz pomoc Zorana Djindjica, i neka kaze uz ciju jeste!
Ako se slazemo da je on bogatiji sada nego sto je ikad bio, KO mu je pomogao, ko je zapoceo , ko nastavio.

Pa, neka hapse, i treba!

Trebala bi da budes zacudjena, i ja sam, veoma:lol:
Ja ne znam koji mediji pisani i elektronski bi bili za tebe relevantni, ti odluci.
Ma, neka odgovara, neka ga hapse, sta ja imam s tim, ali, kako je moguce da, recimo, svaki bogovetni dan ovde slusamo o tim "devedesetim" Milosevicevim, a eto, i on je mrtav pa ne moze da se brani, je li tako?!
Sama si rekla da je Subotic bogatstvo stekao devedesetih, ja ti dajem primer KAD ga je uvecao! KO mu je pomoga i zasto!

Ma sve to stoji, nikoga ja ne opravdavam, ali je optužnica jasna i glasna, a verovatno će biti proširena na još neke ljude koji su danas u vlasti ili su bili od 2000 na ovamo i naravno da ne mislim da je sve uradio sam, ali ne razumem taj poriv da se u priču uvlači još milion ljudi, pa prosto steknem utisak da ga braniš, a pretpostavljam da nije tako.

A što se Miloševića tiče, nema potrebe ništa dokazivati, vidimo kako živimo, a isto tako znamo kako smo živeli pre Miloševića, vidimo kako žive tajkuni, znamo kad su stekli prve milione, nije potrebno biti preterano pametan pa zaključiti ko je i kako to organizovao. Naravno da je on krivac broj 1 na listi.

Ma sve to stoji, nikoga ja ne opravdavam, ali je optužnica jasna i glasna, a verovatno će biti proširena na još neke ljude koji su danas u vlasti ili su bili od 2000 na ovamo i naravno da ne mislim da je sve uradio sam, ali ne razumem taj poriv da se u priču uvlači još milion ljudi, pa prosto steknem utisak da ga braniš, a pretpostavljam da nije tako.

A što se Miloševića tiče, nema potrebe ništa dokazivati, vidimo kako živimo, a isto tako znamo kako smo živeli pre Miloševića, vidimo kako žive tajkuni, znamo kad su stekli prve milione, nije potrebno biti preterano pametan pa zaključiti ko je i kako to organizovao. Naravno da je on krivac broj 1 na listi.

Ne, ja ga ne branim.
Sto se zivljenja tice, veruj mi da narod ovih dana bukvalno lelece.
Strajkovi na sve strane, poskupljenja su svakodnevna i veoma velika, a rekose da nas u decembru ocekuje novi "strujni udar"!
Milosevic je bio JEDAN, sad ih je mnogo, treba to sve namiriti, a narod sve siromasniji.

Nekome rat a nekome brat Milosevic..dok je 80% stanovnishtva grcalo u nemashtini ostalih 20% se obogatilo..neki iznosili pare van drzhave neki belu tehhniku ..ma imalo za svakog po neshto..domacinski, kad im se pomenu tajkuni tih 20% skace kao popareno

Kad se pomene Djindjic u negativno kontekstu, onda dajte da ga ostavimo na miru, mrtav je, ne moze da se brani.
U redu, ali, ne moze ni Milosevic, pa svaki dan opljunete.
Ako je Cane Subotic bio prijatelj Zorana Djindjica, znaci li to da se njegov slucaj ne moze i s ste strane istraziti?!
Cane Subotic je ziv, neka porekne da svoje bogatsvo nije uvecao uz pomoc Zorana Djindjica, i neka kaze uz ciju jeste!
Ako se slazemo da je on bogatiji sada nego sto je ikad bio, KO mu je pomogao, ko je zapoceo , ko nastavio.

Pa, neka hapse, i treba!

Sve i da je hteo, za tri godine koliko je bio u vlasti, nije mogao da napravi ni delić štete koju je napravio Milošević, Neprimereno je porediti ih.

Svo ono siromaštvo, ratovi, izbeglice, poginuli, invalidi, za sve to možemo zahvaliti samo Miloševiću, koji je imao svesrdnu pomoć svoje sulude supruge i Vojislava Šešelja.

Nikada, ali nikada neće niko dokazati Đinđićevu krivicu za sve one poginule, unesrećene, osiromašene ljude koje su "stvorile" devedesete.

Ako već govorimo o nečemu što nema veze sa temom.

Ne, ja ga ne branim.
Sto se zivljenja tice, veruj mi da narod ovih dana bukvalno lelece.
Strajkovi na sve strane, poskupljenja su svakodnevna i veoma velika, a rekose da nas u decembru ocekuje novi "strujni udar"!
Milosevic je bio JEDAN, sad ih je mnogo, treba to sve namiriti, a narod sve siromasniji.

Narod nikada nije bio siromašniji nego devedesetih. Seti se sa koliko meseci zakašnjenja su penzioneri primali penzije, učitelji i lekari plate, mi ostali, kako se ko snašao, a bilo je teško i preteško.

Ovo je takodje teško vreme, ali ste svi vi veoma brzo zaboravili sve one užase i pshozu u kojoj smo živeli.

Nije fer, ne prema ovoj vlasti, niste fer prema sebi.

Narod nikada nije bio siromašniji nego devedesetih. Seti se sa koliko meseci zakašnjenja su penzioneri primali penzije, učitelji i lekari plate, mi ostali, kako se ko snašao, a bilo je teško i preteško.

Ovo je takodje teško vreme, ali ste svi vi veoma brzo zaboravili sve one užase i pshozu u kojoj smo živeli.

Nije fer, ne prema ovoj vlasti, niste fer prema sebi.

Zasto?!
Pa, obecali su nam kule i gadove samo da smaknemo MIlosevica, a OSMA godina je otad, Reg.
I, sad JA nisam fer, oni jesu?!
Samo hleb nas nasusni poskupeo je JEDANAEST puta, a nemamo sankcije, stizu donacije, i ja ne trazim med i mleko, nego samo ono sto su obecali.
Ni psihoza strajkova koji ovih dana potresaju Srbiju nije zdrava, daleko od toga.
Tacno je da je POCELO, da vidimo kako ce se zavrsiti8-)

Verovatnoća da će se sve otkriti oko Caneta se proporcionalno smanjuje u zavisnosti od broja umešanih političara (koji egzistiraju i u vlasti i opoziciji).

Biznis i politika su mafija. Male su šanse da bilo šta pouzdano saznamo. A ova naša mafija je povezana i sa ovom belosvetskom : EU kao nije imala pojma ko je Cane i šta radi ... a ipak su mu prodavali cigarete i primali njegove pare u svoje banke ... Kolo, kolo naokolo ...

Да, Амфилохије је све одлицно рекао. Свака му је на месту
4174773363e732e2662068985743651.jpg

Mislim da ja više znam o hrišćanstvu nego pomenuta individua

Back