Počelo hapšenje Milovih ljudi, Dritan kaže da će ih biti još

Hoces reci da su svi Srbi invalidi i lopovi pa eto bar su tolerantni da im Dritan danas uredjuje drzavu kao nekad sto je Tito.
Hm?!
Ne, Srbi žele da budu istovremeno tolerantni, otvoreni, sa sređenom državom, sa manjinama koje su na visokim pozicijiama a srpski orijentisani itd.
Ali su se pogubili i zapetljali ko pile u kučine da ne znaju gde i šta rade.
Nije ni meni najjasnije, veliki je to čvor koji treba raspetljati.
Ali ja sam ipak nešto raščivijao, ili bar mislim da jesam.
Pa rekoh, hajde da to napišem i podelim.
Ali vidim da sem vas, niko nije reagovao.

Treba biti oprezan , tako je pre skoro 10 godina u jednoj drugoj Crnogorcima susednoj državi došao mlad,odlučan i energičan podpredsednik vlade , kome je glavni zadatak bio borba protiv korupcije , razmontiranje bivšeg kriminalno-korumpiranog režima , uhapsio je i najvećeg tajkuna u zemlji bio , mahao dokazima i optužnicama,odlučno se obračunavao sa korpucijom ...
Ne želim da pričam kako se sve završilo , kraj je jako tragičan i tužan , možda ima ovde male dece,osetljivih ljudi i onih koji slave Božić pa da im ne usrem dan od rana jutra sa horor pričama .
Taj je došao po Milovom receptu, zato mislim da nije uporedivo.
Svakako, dok neko ne završi u stvarnom zatvoru, nema potrebe za nekim radosnim reakcijama.
Pa i Marović je i hapšen i osuđen.

Pozdravi ga, ako ga gdje sretneš.
I sina mu, naravno.
https://www.vijesti.me/vijesti/drus...rovica-u-srbiji-malinar-sa-milionskom-zemljom

Poslednja izmena:

Back