Počelo čupanje noktiju BOOKING

mario80

Stara legenda
Poruka
82.461
Autorska tema.

Pre neki dan bila policija, traže izvesnog xx u zgradi, kažu imaju samo ime i prezime i da izdaje stan u zgradi. Rekoh nemam pojma, takav ovde ne živi tj nema stan. I idu gore dole, gledaju, njuškaju. Verovatno je nakupac pa izdaje preko bukinga ili kako već jer da ga je neko prijavio imali bi broj stana i sprat.

Znači ladno sede na bukingu i "skupljaju" informacije pa ide terenski rad :lol:

Represija brale krenulo je, nema se. Papirni tigar grize tj glođe koske.

xxx.jpg

Policija sigurno ne hapsi nikoga zbog godišnjeg poreza od 3.500 dinara po krevetu koliko iznosi otprilike za izdavanje stan-na -dan. Njih juri poreska uprava i podnosi prijavu,kažnjava,pa ako se ne plati ide kamata,pa dalje na administrativnu zabranu....već sve po proceduri.

Policija juri ili zbog neodazivanja na poziv suda ili zbog nekog krivičnog dela ili već bilo čega iz nekih operativnih razloga. Ne za ovo navedeno.
Ako je eventualno iznajmio stan za covid žurku opet bi komunalci došli verovatnije.

U svakom slučaju,autor pretpostavlja verovatno pogrešno razlog dolaska i potrage za vlasnikom.

Iz operativnih razloga pa lepo sam gore napisao čovek iznajmljuje stan na dan ali se ne vodi na njega pa ne mogu da ga nađu, pominjali su buking i ime apartmana. Ja ne budem lenj pa nađem na bukingu smeštaj.

Policija je pala na najniže grane, dok ministri uzgajaju marihuanu na plantažama oni jure boraniju koja izdaje neku rupu za 2000 dinara na dan :lol:

A to sve prazno nema žive duše turisti ne postoje u srbiji :hahaha:

Iz operativnih razloga pa lepo sam gore napisao čovek iznajmljuje stan na dan ali se ne vodi na njega pa ne mogu da ga nađu, pominjali su buking i ime apartmana. Ja ne budem lenj pa nađem na bukingu smeštaj.

Policija je pala na najniže grane, dok ministri uzgajaju marihuanu na plan
Tu bih se složio mada ne mislim da su ikada bili na nekoj višoj grani, ali ono što hoću da ti kažem da kakav god da je MUP prilično je mala verovatnoća da traže čoveka iz razloga iznajmljivanja stana preko booking.-a ili AirBnB-a, tj to niti im je u opisu da jure stanodavce niti to ima smisla a ni razloga jer tek utaja preko mil dinara u poreskom periodu se kvalifikuje za krivično gonjenje a i to ide malo drugačije,ne preko prašinara. Porez na stan za izdavanje je je kao što rekoh na godišnjem nivou 30€ po krevetu u proseku.
Dakle moguće da su došli tokom neke istrage ili potrage do podatka da tu ima stan koji neko traženo lice izdaje preko booking-a pa su izašli na teren ali teško da je booking razlog za potragom.

Back