opsceni općitelj
Domaćin
- Poruka
- 4.090
![]()
НАПРЕД ДРУЖЕ БОРКО, ТИ СИ НАДА ПОНИЖЕНИХ И СА ПОСЛА ОТПУШТЕНИХ!
СМРТ ФАШИЗМУ - СЛОБОДА НАРОДУ!
Kravatu kao da mu je muftija Zukorlić osobno izabrao!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
![]()
Pa zar ne reče Šešelj da CIA sprema Borka da ga ustoliči na presto?
Borko Stefanovic, Sanda Raskovic, Andreja Mladenovic, Zoran Zivkovic, Bojan Pajtic, Cedomir Jovanovic, Nenad Popovic, Dusan Petrovic, Sasa Radulovic, Bosko Nicic, Nenad Canak.
Dace Bog, svi ispod cenzusa.
Pa zar ne reče Šešelj da CIA sprema Borka da ga ustoliči na presto?
veliko je pitanje ko je u svemu ovome normalan... mi kanda uvek za sebe mislimo da smo ormalni, a onda dobijemo po tintari.... nešto ipak nije ok...Vrlo verovatno. Pošto je Vučić već potrošena figura (završio je sve što se od njega očekivalo), brzo će obrisati pod sa njim kao i sa Tadićem . Mislila sam da je sledeći izabranik američke ambasade Dačić, ali Borko je svežija krv. A kako je svaki sledeći samo gori od prethodnog, nemamo se čemu dobrom nadati. Pogotovo što nam se očigledno pakuju neke Sirize i neolevičarski, komunistički pokreti. Ko se na to bude pecao, taj nije normalan
veliko je pitanje ko je u svemu ovome normalan... mi kanda uvek za sebe mislimo da smo ormalni, a onda dobijemo po tintari.... nešto ipak nije ok...
pa da vidimo i tu CIJU ... kad se već mora...
- - - - - - - - - -
samo ti sanjari...bog na nebu, oni na zemlji...
Odavno figurira ona - Ko ovde ne poludi, taj nije normalan. Mi smo majstori u imitaciji normalnog života. Preživeli smo svašta, preživećemo i Borka![]()
Borko nekadasnji SPO-vac i ravnogorac, danas lazni levicar.
Та квази војвођанерска елита добростојећих новосадиста који су во времја Војводине републике имали све могуће и немогуће привилегије док им "зли" Милошевић то све није поукидао сматра да је богом дана да влада.
Занимљиво је да су главни носиоци ДС-а управо војвођанери и вероватно и сам ДС највише почива на аутономашким гласовима( барем у Војводини ).
Борка познајем из млађих дана док још беше музикант.
Искрено не знам шта бих рекао за њега конкретно. Никад није могао да се окарактерише као људина мада није ни нечовек.
Припада тој војвођанеркој квази елити.
Има је искуство Косова. Јасно му је да смо као народ сви стављени пред свршен чин, па ипак је пристао на улогу коју му је запад неменио да изиграва српску Сиризу.
Дакле стало му је да он лично постане део српске историје.
Ма колико да је то амбициозно (истовремено и ретардирано) то увек повлачи консеквенце, јер заправо никад не знаш какав ће суд историја дати а овај народ је чудноват и очас те запљуне.
Борко је решио да и он буде фаца, бабо у Србији, да и он дочека својих 5 минута, као што је господар Вучић дочекао.
Проблем је наиме у томе што је код нас социјалистичка и уопште левичарске идеје толико израубоване да је народ просто незаинтересован за ту причу. Генерално народ је незаинтересован за било какву политичку причу, а према левичарским приде има и одбојност у великој мери.
Ако је ово план западних "пријатеља" онда су они идиоти.
Друга је ствар Грчка јер они нису имали 50 година комунизам.
Сви воле лепа сећања али нико није толико глуп да мисли како се може ситуација вратити на онакву каква је била у СФРЈ, после свих дешавања на овим просторима.
Вучић је у једном у праву, будућност српске политике нису ни левичари ни демократе, него националисти и то што агресивнији то ће имати већу популарност.
Стога ни западни наши "пријатељи" за које не верујем да су дебили, имају кеца у рукаву, ако не прође Борко, проћи ће кец у рукаву. Проблем је само што су и ту одиграли на погрешну карту јер дама није кец.
Kada je to izjavio?I ako je izjavio zašto se toga ne pridržava?
ДС, као и други ЕУропљани, нису опозиција. Они су део власти која влада већ шеснаесту годину.
Borko nekadasnji SPO-vac i ravnogorac, danas lazni levicar.