Počela NATO obuka srpskih komandosa

.

zombies_uitgelichte.jpg

НАТО обучава НАТО Србе.

.

A ako postanemo "jos i crnjjiiii" ...?

- - - - - - - - - -

" Како се на двадесету годишњицу НАТО агресије српски политички врх окреће од народа

29-03-2019 16:03

Прошла је и двадесета годишњица НАТО бомбардовања Срба.
Свако се подсетио на свој страшни тренутак кад је чуо први удар...
Углавном то стаје у сећање највећег живог писца на немачком језику:
"Сви су очекивали да почне бомбардовање, али кад се то заиста догодило, то је било као фикција, као да није стварно...
Али постало је стварно!
Сећам се свега.
Био сам на улици, дувао је ветар, и била је нека тишина свуда около...", описао је Петер Хандке 24. март 1999. године..."...

Nastavak na :

https://www.pravda.rs/2019/3/29/kak...resije-srpski-politicki-vrh-okrece-od-naroda/

Nadam se da necemo, ni izdaleka.

To su te "instant-precice" koje se nude "zemljama u razvoju" u Evropi tipa uclanjenje u NATO, uz obecanje o ne znam kakvim kasnijim silnim prijemima u druge organizacije, o standardu, sigurnosti, medjutim prava je istina da manje vise sto zele da se priblize Rusiji, nego da te zemlje ostaju "banana-drzave" koje tavore ili kao Bugarska i Rumunija bez ikakvog pomaka u standardu na bolje, ili otvorena diktatura kao sto je Crna Gora....prekrivena naravno samo plastom demokratskog, cisto iz sramote samog zapada sto su ih primili takve kakvi su, nego sto im trebaju.

.

НАТО обучава НАТО Србе.

.

:ok: Da nije tuzno bilo bi smesno.

Imam jasno zensko ime, da cak i sto ti nemas, pogledala sam pol, pa bi mogla da obratis paznju makar minimalno na sagovorniuka ako ti je uopste vazno sta pises, ili eto vise volis da tek tako samo nesto napises...?

I ona od pre 30 godiuna, i ova sada, i ne samo nasa, su vojske koje u ratnim okolnostima ne mogu bez kopnene vojske, a tu vec nailaze na drugi vid ratovanaj kome nisu vicni i gde su "tanki".

no jeste, ti si mi sve za postovanje. :lol:
nataknem i tebe i tvoj sludjeni mozak ako tvrdis da nam je vojska ista ko ona 99-te

- - - - - - - - - -

Па ајде, покажи ми једну успешну акцију НАТО против "урбане гериле".

Нема је.

Разлика НАТО и Русије је што НАТО одговара да рат што дуже траје, а Руси гледају да се што пре заврши.

Потражи на нету, има где су Американци симулирали сукоб и једна група је користила руску тактику, која је поједностављено, "успех се награђује" (сва резерва се баца на правац који је направио продор), а друга САД/НАТО приступ у којем су сви правци подржавани и подршка давана правцу који трпи највећи притисак.

У резултату је руска тактика остваривала бржи успех и са мање жртава.

А Србију нека обучавају лузери, нема проблема. Само да нам је Председник задовољан и да се смеје...

sapke, pricam ti o real time stvarima. bez linkova, kapiras?

bili su francuski nato instruktori u donbasu, i obucavali ruse i ostale dobrovoljce (francuze,srbe,spance)
bilo je tamo raznog sveta ali jbg NEMAM LINK :hahaha1:

a i sta da objasnjavam nekome ko zivi od istorije a ne u realnom svetu.

no jeste, ti si mi sve za postovanje. :lol:
nataknem i tebe i tvoj sludjeni mozak ako tvrdis da nam je vojska ista ko ona 99-te

- - - - - - - - - -

sapke, pricam ti o real time stvarima. bez linkova, kapiras?

bili su francuski nato instruktori u donbasu, i obucavali ruse i ostale dobrovoljce (francuze,srbe,spance)
bilo je tamo raznog sveta ali jbg NEMAM LINK :hahaha1:

a i sta da objasnjavam nekome ko zivi od istorije a ne u realnom svetu.

И да ли у реалном свету и даље постоји Донбас, или су ОТАН интруктори тако обучили украјинске нацисте да су их све почистили?

И да ли у реалном свету и даље постоји Донбас, или су ОТАН интруктори тако обучили украјинске нацисте да су их све почистили?

rat tamo jos traje, malo malo pa se gine.
najveci problem su kriminalci, sto sa jedne sto sa druge strane

Mozgovoja,Motorolu i jos nekolicinu su rusi ubili da bi mogli da vode poslove koje ovi nisu odobravali
i prepisivali likvidacije "ukrainskim specijalcima" :lol:

tamo je obicnom narodu koji bi da zivi normalno najgore.
a ovih profitera medju slovenskom bracom,stranim agenturama i interesnih grupa koji su tamo iz svojih interesa, njima je ovo ratno-ne ratno stanje najpogodnije

rusi su ratovali rame uz rame sa cecenima protiv nato ukropa,
natrpeljivost je bila velika, ali je zajednicki interes prevladao

a ovo sto ima po vestima. sprdnja

rat tamo jos traje, malo malo pa se gine.
najveci problem su kriminalci, sto sa jedne sto sa druge strane

Mozgovoja,Motorolu i jos nekolicinu su rusi ubili da bi mogli da vode poslove koje ovi nisu odobravali
i prepisivali likvidacije "ukrainskim specijalcima" :lol:

tamo je obicnom narodu koji bi da zivi normalno najgore.
a ovih profitera medju slovenskom bracom,stranim agenturama i interesnih grupa koji su tamo iz svojih interesa, njima je ovo ratno-ne ratno stanje najpogodnije

rusi su ratovali rame uz rame sa cecenima protiv nato ukropa,
natrpeljivost je bila velika, ali je zajednicki interes prevladao

a ovo sto ima po vestima. sprdnja

Уважавам твоју очиту информисаност, без обзира на твој пол (схвати то колико год хоћеш секскистички, политички некоректно итд, искрено ме не интресује), али ме све остало веома интересује. Молим те да нас што је више могуће објективно обавештаваш, уколико то не производи неку штету.

Поздрав

Уважавам твоју очиту информисаност, без обзира на твој пол (схвати то колико год хоћеш секскистички, политички некоректно итд, искрено ме не интресује), али ме све остало веома интересује. Молим те да нас што је више могуће објективно обавештаваш, уколико то не производи неку штету.

Поздрав

ma jebbo pol. ona zensturaca nina me banovala pa sam sebi strelio neki profil. moz mislit :roll:

inace je moj pobra da uslovnoj zbog ratovanja u inostranstvu. bio 7 meseci luganska i donecka oblast

niti sam expert za geografiju nit sam neki istoricar ali znam sta mi je pricao covek koji je ziveo,ratovao i video tamo

sad naravno, misljenje ko dupe , svako po nekoliko :cool:

jel si gledao Black Cock Down, kako su ih jeli žive u Mogadišu

Ne , dovoljno je to što sam kao mali gledao "Ljudožderi Amazona", i sad ti urođenici uhvate neke belce ( turiste , avanturiste , šta li su ) i krenu da ih muče ,neku ribu okače na drvo i počnu da joj kidaju sise kao giros a ona ni pet ni šet počne da peva američku himnu gde joj se pridružuju svi mučenici belci. Scena u kojoj se naježi svaki američki rodoljub a i jedna suza kanula je niz moje lice.

Francuski stručnjak: NATO ne bi opstao bez Rusije

Beta | 10. april 2019.
Direktor francuskog instituta za spoljnu politiku Ifri Tjeri de Monbrijal ocenio da je Alijansi potreban veliki neprijatelj kako bi opravdala svoje postojanje
Direktor francuskog instituta za spoljnu politiku Ifri Tjeri de Monbrijal je ocenio da je "Rusija nužni neprijatelj da bi se opravdao opstanak NATO, a da bi se održao Atlantski savez, ulazi se u rizik malog hladnog rata".
"Smatram da smo jako loše postupali u prilazu ruskom pitanju i neverovatno je da nikad nije bilo istinskih pregovora s Rusijom", izjavio je De Monbrijal pariskom listu Opinion.

On je rekao da treba otvoreno staviti na sto razlike unutar Evropske unije i podvukao da "naše nacije ne vide opasnosti na isti način, na primer kad je reč o ruskom pitanju".
I, kako je primetio, "ako mogu razumeti Poljsku i baltičke zemlje, zašto Francuska nema uravnoteženiju politiku prema Moskvi, kakvu je vodio general De Gol, mada je istina da je golizam nestao i zamenjen je neokonzervativizmom".
De Monbrijal, jedan od najuglednijih francuskih spoljnopolitičkih stručnjaka, je rekao i da je "u Evropi neophodna jedna operacija istina da bi se smanjile razlike među nacijama".

On je primetio da je "perspektiva prijema novih članica(u EU) omogućila da se štete smanje uz stabilizovanje prilika u srednjoj i istočnoj Evropi, izuzev ipak u bivšoj Jugoslaviji, ali su odložene posledice, koje danas osećamo, i dalje značajne".
Direktor Ifrija je naveo da je takođe "Evropska unija sumanuto i prebrzo u svoje redove primila i zemlje koje nisu bile spremne da se ugrade u zajednički identitet", dok je EU "platila jako skupo što je Grčku ishitreno primila u evro".
I, kako je dodao, "da bi jedna politička celina imala jedinstvenu i legitimnu spoljnu politiku, potreban je jasan identitet", a krize kroz koje prolazi EU odslikavaju i zabašurene različite vizije u raznim zemljama, što sad izbija na videlo u Italiji, Mađarskoj, Poljskoj.

"Otud je prvo što treba učiniti da se suočimo s našim razlikama", predočio je De Monbrijal, "jer ako to ne učinimo, preti opasnost da potpalimo bure baruta kao što smo 1991. videli u slučaju rata u bivšoj Jugoslaviji kad je Nemačka, nasuprot mišljenju Francuske i Velike Britanije, izvan opšteg okvira i jednostrano priznala nezavisnost Hrvatske i Slovenije".
De Monbrijal je upozorio da se "u suprotnom izlažemo opštoj opasnosti da Evropska unija nastavi da se rastače, uz jedinstvo samo kao fasadu".

Back