Почела кампања Б92!

Stoyo:
И није реч о никаквој антисрпској завери, већ о покушају да се уведе равноправност између полова.

meni je ovo totalna glupost..
zasto ne moze da se kaze gospodja/gospodjica tuzitelj ili sudija...
mislim da je u pitanju kompleks nekih feministickih pokreta koji u ovoj situaciji nalaze malo mesta za svoje ideje...
nit cu ja manje da cenim neku zenu ako se ona zove gospodja tuzitelj, nit cu da smatram da je veci profesionalac ako se zove tuziteljka...ili tuziteljica...
tj, hteo sam da kazem obrnuto :)

Markelja:
Rečeno je i to da će novi spoljnopolitički kurs Srbije podrazumevati i konačni obračun sa Vatikanom: "Tada će se Srbija suprotstaviti ovaj opasnosti koje se zove Vatikan. Kada u većini građana Srbije sazre uverenje da je srpskom narodu i te kako potrebna 'Velika Srbija', da srpski narod mora da prihvati ideologiju 'Velike Srbije'", kazao je Dragan Todorović, predsednik Izvršnog odbora SRS-a.

Milorad Mirčić, poslanik SRS-a u Skupštini, uveren je da svi hoće da "nas" unište: "Kroz celu srpsku istoriju pokušavaju da nas unište, pokušavaju da nas stave pod jednu šljivu, ali zahvaljujući Vojislavu Šešelju i ideologiji srpskog nacionalizma, ja sam siguran da će kad-tad ta šljiva biti na granicama Karlovac-Karlobag-Ogulin-Virovitica. Živela Velika Srbija! Živeo Vojislav Šešelj."
meni je indikativan stil izrazavanja ova dva ludaka...potpuno van realnosti,sumanuto,jednako opsesiji teskog dushevnog bolesnika u trenucima psihoze i opcinjenosti...psiholoshki profil sledbenika ovih maloumnika je tesko shvatljiv,verovatno i iskusnim klinickim psihijatrima...

Markelja:
@ Seselj

Српска радикална странка градиће друштво засновано на националној и верској равноправности и поштовању свих људских права и слобода загарантованих Уставом Србије и међународним споразумима и конвенцијама. Укинућемо сваки вид цензуре и утицаја државе на уређивачку политику медија који морају да буду слободни и одговорни.
Ovo je pravi primer tragikomicnosti radikala. naravno i njihovih lazi
u ovoj recenici se kriu prave namere radikala,njihovo neofashisticke i mrachnjacke ideje...moze se samo pretpostaviti kakvi bi bili "odgovorni" mediji u srbiji pod kontrolom radikala...na stranu sto bi "morali" da budu "odgovorni"...moze se primetiti da radikalna stranka pojachava svoju retoriku mrznje i fazizma,verovatno iz zelje da odbije glasache uz ciju bi podrsku mogla doci na vlast...

Crni_gavran:
Ако ико има фашистичке идеје онда су то "демократе" које су хтеле да вешају на Теразијама.
za tvoju informaciju,vesanje predstavnika totalitarne vlasti nije tekovina fashizma,vec uopste tekovina ljudskog roda,ponekad veoma efikasna i opravdana..sto bi bila i u slucaju srbije,da 5.oktobar nije prodat...

Ја не знам да је власт 2000. године добила статус тоталитарне. Да ли ти имаш доказ да је то била тоталитарна власт, односно судско решење према којем се може видети тако нешто што ти тврдиш?

Back