Počela istraga pokriminalica?

Rekao sam u srbiju?
Ako sam rekao onda je moja greska,mada ne verujem da sam toliko pobrkao.

U crnu goru naravno.

Rekao si u Srbiju, koliko sam ja pročitao.
Veruj mi,to je najmanje sto mogu za njega da kazem,jer cu ja licno zbog njega u buducnosti morati da vadim pasos da bih isao da obidjem dedovinu i jos nekoliko 100-tina hiljada ljudi u srbiji a zbog toga bih ga ubio kada bih mogao,a nevezano za to on i jeste kriminalac.

Jedino ako si mislio da će još nekoliko 100-tina hiljada ljudi u Srbiji morati da vadi pasoš, kao i ti. Ako je tako, onda sam te pogrešno razumio.

U svakom slučaju, koliko ja znam, ne treba pasoš od Srbije ka Crnoj Gori

Iznosiš činjenice tako što govoriš kako će MIlo biti ubijen ili uhapšen (to je prije proricanje nego iznošenje činjenica)?

Pa ja se samo vodim sa realnim cinjenicama svugde,ne samo kod nas.
Koji to kriminalci docekaju mirnu starost?al kapone,zemunci.....sve odreda na kraju neko overi:)
Ja ne bi voleo da mila ubiju,nego samo uhapse sto ce sigurno i biti,a posle neka u celiji doceka mirnu strost jer je mnogo gresio,a ne zelim ja smrt ni jednom srbinu pa ni milu.
ali mnogo je gresio:rtfm:

Kakav kriminalac i krvnik svog naroda. On nije kriminalac. On je IKONA CRNOGORŠTVA!!!!!
Jezik pregriz'o!!! Daleko bilo!!!! :thumbdown::thumbdown:

Da je kriminalac (bio), zike, to si i ti sam priznao. :D

Da lije krvnik svog naroda, to će se tek vidjeti kada siđe s vlasti i postane beznačajan, jer će tek tada moći da bude pod istragom - tada će se dokazati koliko ima veze između njega i nerazjašnjenih ubistava i nasilja. Po mom mišljenju, treba biti budala i nepovjerovati da je on naručio prebijanje onoga iz Vijesti, ili ubistva barem nekih od misteriozno nestalih ličnosti godina prije. Mada fora je u tome više koliko je opljačkao Crnogorce (čuveno "oštetio"), kao i Srbiju i Italiju npr. nego koliko ih je progonio i ubijao...

Da je ikona Crnogorštva je pretjerivanje. Ne bih rekao da nije ništa postigao do 2006. možda sada jedino što je učinio Crnu Goru nezavisnom državom. Tako da ne vidim kako Milo Đukanović može biti veći od Nikole ili Njegoša (sic!), ili drugih poznatih Crnogoraca. Možda jedino trebaš definisati šta je 'Crnogorštvo'? Postojanje i nepostojanje nezavisne Crne Gore ili...?

Pa eto zike, zamisli kada ti Crnoj Gori želiš da jedan čovjek vlada njome do smrti?
Pa to ko Tito j.bt...

Pa zike je član komunista, peti ligamentu... :roll:

Zar je za očekivati da komunistička partija može da se potpuno promijeni? DPS može opstati samo sa čvrsto i autoritarnom rukom, kojoj nema otpora...

Poslednja izmena:

Back