cizmice
Buduća legenda
- Poruka
- 35.831
Pa vidi bolan na šta liči. Platio bih da je ne gledam.
A dje bolan da je gledas

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onda ćemo da ti nađemo Mila u halterima i sa podvezicama kad ga toliko voliš.Pa vidi bolan na šta liči. Platio bih da je ne gledam.
A dje bolan da je gledas![]()
Pa čekaj malo, ti si rekao, da je Milo kriv što ćeš morati sa pasošem da ideš u Srbiju da pośetiš đedovinu i prijatelje, a živiš u Vojvodini. Ne vidim kakve veze ođe ima Milo i Crna Gora
Onda ćemo da ti nađemo Mila u halterima i sa podvezicama kad ga toliko voliš.
Mogao bi da otvoris temu pod nazivom: "Pamela Anderson ulaže u Crnu Goru"
Eto sada cu imati i najbolje sise u komsiluku.
No, prije tacno 7 dana bijah na kupanje u najbolji hotel u Crnoj Gori pa ne znam da li je to bilo onako slucajno
Ko zna... mozda je nekako i maznem, al' bez zezanja.
Rekao sam u srbiju?
Ako sam rekao onda je moja greska,mada ne verujem da sam toliko pobrkao.
U crnu goru naravno.
Veruj mi,to je najmanje sto mogu za njega da kazem,jer cu ja licno zbog njega u buducnosti morati da vadim pasos da bih isao da obidjem dedovinu i jos nekoliko 100-tina hiljada ljudi u srbiji a zbog toga bih ga ubio kada bih mogao,a nevezano za to on i jeste kriminalac.
Prvo nadji bilo kakvu,pa posle misli o pamelinim posterima![]()
A jeste ja sam pogresi,izvinjenje u crnu goru.
Sada posle uvidjanja moje greske mozemo da nastavimo pricu.
Ođe stavljam tačku na ovu raspravu, svaki naredni komentar ovog tipa biće ignorisan s moje strane.
Ako ćemo da diskutujemo argumentovano, a ne tipa 'oće-neće... Ako ne, bolje da uopšte ne diskutujemo
Ocu... u prodavnicu bojlera![]()
Pa nismo mi ovde zbog tebe
P nema oce nece,oce naravno![]()
Odlično! Onda me zaobiđi s tom besmislenom raspravom.
A sad me pośećaš na Tomu Nikolića i onog jednog, je li bio Čanak, ili neko drugi: "Oće! Neće! Oće! Neće! Oće! Neće!..."![]()
Kojom besmislenom raspravom?ja se ne raspravljam,ja iznosim samo cinjenice
Ne znam o cemu pricas,jesi li u medjuvremenu poshandrcao![]()
Iznosiš činjenice tako što govoriš kako će MIlo biti ubijen ili uhapšen (to je prije proricanje nego iznošenje činjenica)?
Kakav kriminalac i krvnik svog naroda. On nije kriminalac. On je IKONA CRNOGORŠTVA!!!!!
Jezik pregriz'o!!! Daleko bilo!!!!![]()
Pa eto zike, zamisli kada ti Crnoj Gori želiš da jedan čovjek vlada njome do smrti?
Pa to ko Tito j.bt...