gost 62566
Ističe se
- Poruka
- 2.032
Meni je super. Komunikacija dok meni odgovara. Posle pa-pa.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zanimljivo je sta se sve moze videti na netu, koje ponasanje ljudi. Nema ljudske interakcije lice u lice, nema posledica, obicno, ljudi pokazuju ono najbolje a cesce ono najgore. Ko zeli da leci frustracije, da se pokaze u nekom boljem svetlu, predstavi kao neko drugi (tj. ono sto zeli da bude u realu a ne moze) na netu ide relativno lako.
Kada cita covek sve te ljude, zapita se kakvi nas ljudi okruzuju i koje je pravo lice kada su sami sa sobom i kada se ne boje reakcije okruzenja.
Što s mene tiče-živim ko lud...Pita gde si stao u istrazivanju drugih ljudi. Jesi li presao u virtualni svet ili si jos pomalo ziv.![]()
Stali smo kod toga da se virtualni svet uvlaci u realni. Koliko je to moguce i koje su posledice?
Mislim da je čovjek na netu , realnost u realnosti . Na netu je , ono što jest . Koliko si pristojan u realnosti , toliko si i na netu i obrnuto. Način na koji pišeš , izražavaš se ... govoriš tko si i kakav si . Koliko si glumac , mala budalica ... ili , što već u realnosti takav si i ovdje . Ovisi o drugoj strani , strani koja te ,, promatra ,, zna li te ,, promatrati ,, .
To jeste, ali lakse je biti svoj na netu, jer niko nece u lice da ti kaze "ti si ovakav i ovakav, takva i takva osoba" a cak i da ti kaze, jedan klik i taj neko je blokiran.
To jeste, ali lakse je biti svoj na netu, jer niko nece u lice da ti kaze "ti si ovakav i ovakav, takva i takva osoba" a cak i da ti kaze, jedan klik i taj neko je blokiran.
Ako si svoj na netu , svoj si i u stvarnosti i obrnuto jer , ili jesi svoj ili nisi. Čovjek koji može reći ono što misli bez teškoće svakomu u lice , čini to uvijek i svuda . Međutim , tko smo mi da imamo pravo bilo komu govoriti kakv on jest ... ili nije ... Možemo skrenuti pažnju na nećije ponašanje ali ne i na osobnost jer onda govorimo ponajprije o sebi , najmanje o nekoj ( toj nekoj ) drugoj osobi. Ljudi koji stalno prigovaraju drugima i skreću pozornost na nečije ,, mane ,, i sami su sebi problem .
To je tako, ako su ljudi sigurni u sebe i ne glume ni na netu ni u realu, slazem se. Ali znam dosta onih koji na netu grade sto pozitivniju i savrseniju sliku o sebi na netu.
Ili eto mislim da je vise onih koji nemaju hrabrosti da budu nesto u realu (tipa hoce da se predstave kao veliki zavodnici, a nemaju petlje, smeka, ili nekog drugog kvaliteta) pa onda taj nedostatak lece na netu, glumeci ono sto zele da budu.
A koliko samo vidimo ruznih reci, i uvreda izrecenih na netu oko neke banalne teme. Najbolji primer su mozda komentari na sajtovima koji objavljuju vesti, ili mozda neki sajt tipa YouTube, minimalna interkacija sa ljudima, nemas nikakvu "reputaciju" (neke ozbiljnije odnose sa ljudima, sada im nesto kazes i nikad vise) koju gledas da ocuvas, mozes da svakom kazes sta zelis u lice bez straha, da ga izvredjas na najgori nacin, iako u realu to nikada ne bi rekao, tj. smeo da kazes.
Nema granica, nema posledica (obicno) i onda ljudi mogu da se prikazu u najboljem ili u najgorem svetlu, a jednostavno pokazuju kakvi su ispod svega.
Vidimo mnogo ružnih riječi ... ali , ti ljudi koji ih pišu , oni su takvi i u stvarnosti. Naprosto takvi ljudi , postoje. Pristojan čovjek u stvarnosti , nikada neće biti nekulturan na netu. Nekulturnih ljudi na žalost ima svuda . Ali , to treba zaobići ,,, jednostavno ignorirati .Kažeš da ima ljudi koji se na netu pretvaraju da su ovakvi i onakvi , koji pokušavaju biti ono što nisu. Oni pokušavaju ali je pitanje , uspijevaju li u svom poslu. Glumci se osjete ... to se prepoznaje ... ali , na takve se i ,, lijepi ,, opet samo određena kategorija ljudi.
Glumci se osjete ... to se prepoznaje ... ali , na takve se i ,, lijepi ,, opet samo određena kategorija ljudi.
Ne znam na koji nacin da te uverim da postoje glumci koji su neverovatni u svom zanatu... I koji se ne prepoznaju tako lako. Kakva god iskustva da je covek imao, opet se nadje car koji tako dobro odglumi da je to za oskara.
Vidimo mnogo ružnih riječi ... ali , ti ljudi koji ih pišu , oni su takvi i u stvarnosti. Naprosto takvi ljudi , postoje. Pristojan čovjek u stvarnosti , nikada neće biti nekulturan na netu. Nekulturnih ljudi na žalost ima svuda . Ali , to treba zaobići ,,, jednostavno ignorirati .Kažeš da ima ljudi koji se na netu pretvaraju da su ovakvi i onakvi , koji pokušavaju biti ono što nisu. Oni pokušavaju ali je pitanje , uspijevaju li u svom poslu. Glumci se osjete ... to se prepoznaje ... ali , na takve se i ,, lijepi ,, opet samo određena kategorija ljudi.