POBIO PORODICU! OVO SU ŽRTVE MONSTRUMA: Sekirom izmasakrirao oca, maćehu i dve sestre, od kojih je jedna bila TRUDNA

Ja sam pre vise godina dobio satarom po glavi od soka nisam beknuo ni pokusao da se branim,verovatno je I to tu bilo slucaj ali vise njih?kao da su svi bili drogirani.palo mi na pamet da im sipao nesto u pice,vodu I kada su se osamutili poklao ih,strasno ako je tako onda je ubistvo sa predumisljajem,mogu samo naglas razmisljam,da vidimo sta ce policija da.kaze I forenzicari

Ja sam pre vise godina dobio satarom po glavi od soka nisam beknuo ni pokusao da se branim,verovatno je I to tu bilo slucaj ali vise njih?kao da su svi bili drogirani.palo mi na pamet da im sipao nesto u pice,vodu I kada su se osamutili poklao ih,strasno ako je tako onda je ubistvo sa predumisljajem,mogu samo naglas razmisljam,da vidimo sta ce policija da.kaze I forenzicari
Moze biti tako

Sekirom ubio cetvoro...
Sta su svi cekali u redu ili... kojom brzinom je sekirao...ili ih je sve uhvatio na spavanju...

...
[/QUOTE
Monstrum ih je šokirao iznenadnim napadom a tri slabe goloruke zene i jedan slab goloruk muskarac nisu imali sanse protiv napada sekirom u zakljucanoj kuci. Sekira je izuzetno ubojito hladno oruzje.

RegionSRBIJA
Ko je ubio oca, majku i dvije kćeri u Leskovcu? Dvije verzije zločina: Ubica brat ili sin ubijenog muškarca?
Ono sto mene cudi isto u celoj prici jeste I trudna cerka,niko ne pominje ko je otac I uopste to je devojcica isto ako zanemarimo one price o sekti zbog tetovaza.sve mi to izgleda kao teska porodicna drama

Ubio ih je na spavanju, otac mu se čak i branio ali nije uspeo.. Ova mala je zatrudnela sa nekim likom iz smederevske palanke. Devojka verovatno htela da pobegne od siromaštva ali je ovaj izgleda iskoristio i otkačio. Maćeha je okidač ona je ostavila svoju decu da bi živela sa tuđom ako ne voliš svoju decu pa kako ćeš onda da voliš tuđu. Siromaštvo je opaka stvar to nije prirodno stanje tu svako može psihički da popusti.

P
Ubio ih je na spavanju, otac mu se čak i branio ali nije uspeo.. Ova mala je zatrudnela sa nekim likom iz smederevske palanke. Devojka verovatno htela da pobegne od siromaštva ali je ovaj izgleda iskoristio i otkačio. Maćeha je okidač ona je ostavila svoju decu da bi živela sa tuđom ako ne voliš svoju decu pa kako ćeš onda da voliš tuđu. Siromaštvo je opaka stvar to nije prirodno stanje tu svako može psihički da popusti.
Pise zenska djeca su vristala.

Back