POBIO PORODICU! OVO SU ŽRTVE MONSTRUMA: Sekirom izmasakrirao oca, maćehu i dve sestre, od kojih je jedna bila TRUDNA

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
33.077
...

POBIO PORODICU! OVO SU ŽRTVE MONSTRUMA: Sekirom izmasakrirao oca, maćehu i dve sestre, od kojih je jedna bila TRUDNA
https://www.kurir.rs/crna-hronika/3461835/sekirom-izmasakrirao-oca-macehu-i-dve-sestre

Ne znam da li ima kakve veze, ali na ruci jedne od ubijenih je tetovaža kao crne ruze...:think: Da nije sekta u pitanju...

2219885_1009hro-ana-ilic-ubijena_ff.jpg

...

...

https://www.kurir.rs/crna-hronika/3461835/sekirom-izmasakrirao-oca-macehu-i-dve-sestre

Ne znam da li ima kakve veze, ali na ruci jedne od ubijenih je tetovaža kao crne ruze...:think: Da nije sekta u pitanju...

2219885_1009hro-ana-ilic-ubijena_ff.jpg

...
Nije sekta u pitanju,ispod ruze je leptir zene ga obicno stavljaju kao slobodu,nezavisnost odnosno da nisu vezane drustvenim stegama,ima jos znacenja u kombinaciji sa ruzom ali nije sekta

Nije sekta u pitanju,ispod ruze je leptir zene ga obicno stavljaju kao slobodu,nezavisnost odnosno da nisu vezane drustvenim stegama,ima jos znacenja u kombinaciji sa ruzom ali nije sekta
Ti bas sa puno optimizma gledas na nase drustvo :) :) Ja sam malo veci pesimista pa cu da tvrdim da bar 85% ljudi ne zna simboliku necega sto su istetovirali :)

Ti bas sa puno optimizma gledas na nase drustvo :) :) Ja sam malo veci pesimista pa cu da tvrdim da bar 85% ljudi ne zna simboliku necega sto su istetovirali :)
90 posto ne zna slazem se samo kazem sta mi je uocljivo inace I da je sekta oni bi sigurno znali znacenje I da dodam ruza kao simbol nije samo sekta

Cuveni djole smrt je isto bio iz okoline leskovca,osudjen bio na smrt pa mu prebacili na dozivotnu pa 40 godina vec sam zaboravio.inace bio normalac ,sofer tako nesto sa platom etc uglavnom isto pobio celu porodicu neku u komsiluku I na kraju overio psa.non stop pricao da je posten covek,normalan I to taj leskovac izgledami nezgodan kraj pa I onaj masovni ubica isto iz nekog sela sve mala mesta puna svacega

Back