Pobesneli srednjoškolac (17) polomio nameštaj u školi i pretukao policajca!

..u srednjoj shkoli u kojoj radim jedan sedamnaestogodishnjak ima IOP po kom je preporucheno da ima DO chetiri chasa u toku dana, najduze dva zaredom,
da mu aktivnost na chasu NE traje duze od 15-20 minuta,
a da, zbog njegovog problema sa kontrolom besa, na situaciju u kojoj dodje do problematichnog ponashanja reagujemo tako shto
"tiho, brzo i bez panike" izvedemo ostalih tridesetak uchenika iz uchionice i poshaljemo ih po pp sluzbu, a mi ostanemo pored njega da se ne bi povredio..

..momak trenira kik boks vec osam godina i ima 90 kila..

Laza Lazarević je za njega mama.

Nema Laze , sad se koristi inkluzija z:mrgreen: . To znači da i najveći magarac mora u školu sa normalnom decom i da je profesor dužan da mu posveti maksimalnu pažnju , makar i na uštrb nastave drugima . To vam je još jedna lepa (j)evropska izmišljotina za srozavanje nivoa obrazovanja u pokorenim zemljama z;)

Nema Laze , sad se koristi inkluzija z:mrgreen: . To znači da i najveći magarac mora u školu sa normalnom decom i da je profesor dužan da mu posveti maksimalnu pažnju , makar i na uštrb nastave drugima . To vam je još jedna lepa (j)evropska izmišljotina za srozavanje nivoa obrazovanja u pokorenim zemljama z;)

Није ни у ''метрополама'' ниво знања велики. Ено студенти на Харварду не знају који је главни град Канаде.

Није ни у ''метрополама'' ниво знања велики. Ено студенти на Харварду не знају који је главни град Канаде.

Ameri su prica za sebe. Njihovo opste obrazovanje je tema za ismevanje u celom svetu. Ajde da ih ne mesamo u ovako ozbiljne teme.

Poslednja izmena:
Ameri su prica za sebe. Njihovo opste obrazovanje je tema za ismevanje u celom svetu. Ajde da ih ne mesamo u ovako ozbiljne teme.

Па добро има ту истине, ипак су они само сељадија енглеско-немачка, ови у Европи су барем мало културни.

Da, da, tako je.
Uz zdušno pripomaganje ograničenih ministara prosvete.
A Englezi ne fermaju te izmišljotine. Kod njih postoji selekcija i zato će njihove obrazovane armije visokoškolaca i dalje da drmaju na političkoj sceni i da kolonizuju sve što stignu.

Ko nam kriv kad nam je lakse metar u bulju nego centim u mozak....
Fora je sto postignu I 15tak kilometara u bulju...sto je za svaku pohvalu, zeleno svetlo, tapsanje po ramenu, datum za datum, datum za datum za datum za zeleno svetlo...

@tema
Decko ima problem? Ajde u bolnicu, pod profesionalni nadzor,.,.pa besni...slazem se sa Petrom da nedostatak fizicke aktivnosti pozitivno deluje na lomljenje namestaja, maltretiranje policajaca I sl...
Iskreno, ako mi se nesto svidjalo u SFRJ to su one radne akcije...bilo dobro za *******, cuganje, druzenje...usput zemlja se gradi, drzava stedi, svi imamo osecaj da smo korisni....zao mi sto nisam imao to iskustvo...ali kad slusam caleta.....srce mi zaigra...no, dobro..ja sam bar u vojsku isao...a sta ce ovo jadno dete ...besnice I besniti...I niko mmu ne moze pomoci...kontam da mu je ova scena u skoli odlicna preporuka da nadje devojku...ali napomena...mojne da ga nerviras, mala...:zblesav:

..u srednjoj shkoli u kojoj radim jedan sedamnaestogodishnjak ima IOP po kom je preporucheno da ima DO chetiri chasa u toku dana, najduze dva zaredom,
da mu aktivnost na chasu NE traje duze od 15-20 minuta,
a da, zbog njegovog problema sa kontrolom besa, na situaciju u kojoj dodje do problematichnog ponashanja reagujemo tako shto
"tiho, brzo i bez panike" izvedemo ostalih tridesetak uchenika iz uchionice i poshaljemo ih po pp sluzbu, a mi ostanemo pored njega da se ne bi povredio..

..momak trenira kik boks vec osam godina i ima 90 kila..

:eek:

И где су вам ту синдикати да се побуне против инклузије?

Не мора у целости, али овакве ликове треба батинати а не школовати.

Fora je sto postignu I 15tak kilometara u bulju...sto je za svaku pohvalu, zeleno svetlo, tapsanje po ramenu, datum za datum, datum za datum za datum za zeleno svetlo...

@tema
Decko ima problem? Ajde u bolnicu, pod profesionalni nadzor,.,.pa besni...slazem se sa Petrom da nedostatak fizicke aktivnosti pozitivno deluje na lomljenje namestaja, maltretiranje policajaca I sl...
Iskreno, ako mi se nesto svidjalo u SFRJ to su one radne akcije...bilo dobro za *******, cuganje, druzenje...usput zemlja se gradi, drzava stedi, svi imamo osecaj da smo korisni....zao mi sto nisam imao to iskustvo...ali kad slusam caleta.....srce mi zaigra...no, dobro..ja sam bar u vojsku isao...a sta ce ovo jadno dete ...besnice I besniti...I niko mmu ne moze pomoci...kontam da mu je ova scena u skoli odlicna preporuka da nadje devojku...ali napomena...mojne da ga nerviras, mala...:zblesav:

Radne akcije, pravo resenje za razmazene, besne, zalutale... klince. Disciplina, rad i zezanje u razumnim dozama. I taj osecaj da si koristan i deo necega je nezamenjiv.

@tema

Kada sam ja prebio doktora i par medicinskih sestara na neurološkoj klinici, vezanog me depotovali u NPB "Dr. Laza Lazarević" a zbog ovog prazne učionicu....cccc

kako bi ga ja sredio...
prvo ga useresh od batina,pa vezhesh za radijator...
pa onda ide ladna voda i pishanje,chisto da vidi shta znachi kad je neko u poziciji da se izhivljava nad tobom...
pa tako ponavljash jedno 7 dana,bez hrane,sa minimalno vode,da ne dehidrira...i bez spavanja...
kako bi bio miran,trepnuo ne bi bez naredjenja!

Jel ti Kriger bio mentor? Mislim, slažem se sa tim da je ovo scheuse od društvenog uređenja ali ipak to....

I to je donekle tačno . I u zapadnim zemljama se stoka (da ne kažem Goji z:mrgreen: ) koji idu u državne škole maksimalno zaglupljuju . Npr , kad je bilo suđeno za navodno ubistvo onog Trejvona Martina , njegova školska drugarica od 17-18 godina nije umela da pročita pisana slova , navodno ih to više ne uče u školi :zroll: . Jbg , rulja mora da bude polupismena da bi se njom vladalo .

Back