Pobesneli psi napali dete i dadilju!

Чујем да ће се ускоро увести у школе нови предмет за децу, опхођење према псима, ето прилике да наша деца науче много о аспектима мултикултурног друштва какво је и какво ће све више бити Србија...

svaki iole normalan roditelj ne bi dopustio svom
djetetu da uradi ono sto je zena na snimku uradila;
da na taj nacin pridje nepoznatoj zivotinji...
missim, za to ti ne treba neki poseban predmet
treba samo da znas pertle zavezat bez tudje pomoci...:lol:

svaki iole normalan roditelj ne bi dopustio svom
djetetu da uradi ono sto je zena na snimku uradila;
da na taj nacin pridje nepoznatoj zivotinji...
missim, za to ti ne treba neki poseban predmet
treba samo da znas pertle zavezat bez tudje pomoci...:lol:

pa? sta onda?

Јел ти не разумеш да има људи који пуштају своје псе да слободно шеткају и трче тамо где се деца играју, они добрио знају да њихов пас никад не би урадио ништа лоше детету.

cyanide-bottle1.jpg

kobaja-grande--.jpg

:per: :per: :per:

Grešiš. To što si napisao važi za odnos vlasnik - pas, ne za nepoznate u situaciji pod reflektorima, gde ima desetina ljudi oko psa. Pas je postupio kako se i moglo očekivati, odbrambeno. Nije to meltezer.
Ja mu nikad u toj situaciji ne bih tako prišao.

Da li ovo znaci da postoje i opasne rase pasa?

Inace zanimljivo je da na ostalim klipovima, komentarima na dogadjaj, preovladava misljenje da novinarka treba da se izvini psu, jer mu je ugrozila zivotni prostor i kad izadje iz bolnice to ce verovatno i uraditi.

Za one koji govore da psi osete mrznju, voditeljka je aktivni ljubitelj pasa, bice da ima neki prikreveni bes prema psima, koji je ovaj mastif osetio. z:mrgreen:

Da li ovo znaci da postoje i opasne rase pasa?

Inace zanimljivo je da na ostalim klipovima, komentarima na dogadjaj, preovladava misljenje da novinarka treba da se izvini psu, jer mu je ugrozila zivotni prostor i kad izadje iz bolnice to ce verovatno i uraditi.

Za one koji govore da psi osete mrznju, voditeljka je aktivni ljubitelj pasa, bice da ima neki prikreveni bes prema psima, koji je ovaj mastif osetio. z:mrgreen:

Naravno da ne postoje, sve rase spadaju pod "toy" IX FCI grupu.
A da li je ona završila u bolnici?
Nisam pristalica teorije da psi osete mržnju, strah ili nešto treće.
Meni se desilo jednom prilikom da sam išao stepenicama jednog solitera i ne nekom spretu sam naišao na čoveka koji sedi (valjda se odmarao?) a pored njega vezan rot. Kad sam prišao, iako polako i oprezno, pas je oštrije krenuo ka meni. Čovek se izvinjavao, iako je to bila normalna i očekivana reakcija takvog psa. On je ustao i pomerio se sa psom. Tu je čovek loše procenio, pas je samo radio ono što se od njega i očekuje. Druga priča bi bila da je neko "poverovao" idiličnoj sceni i krenuo pored njih. Ja nisam, pa sam dobro prošao.

Naravno da ne postoje, sve rase spadaju pod "toy" IX FCI grupu.
A da li je ona završila u bolnici?
Nisam pristalica teorije da psi osete mržnju, strah ili nešto treće.
Meni se desilo jednom prilikom da sam išao stepenicama jednog solitera i ne nekom spretu sam naišao na čoveka koji sedi (valjda se odmarao?) a pored njega vezan rot. Kad sam prišao, iako polako i oprezno, pas je oštrije krenuo ka meni. Čovek se izvinjavao, iako je to bila normalna i očekivana reakcija takvog psa. On je ustao i pomerio se sa psom. Tu je čovek loše procenio, pas je samo radio ono što se od njega i očekuje. Druga priča bi bila da je neko "poverovao" idiličnoj sceni i krenuo pored njih. Ja nisam, pa sam dobro prošao.

Super i ova voditljeka se poigrala sa igrackom ;)
Jeste, plasticna operacija, ni na jednom klipu nisam video koliko je dohvatio i ne govore o kakvoj operaciji se radi, samo da je na odsustvu par nedelja.

Znam da nisi, opaska je bila za one koji jesu.

Super i ova voditljeka se poigrala sa igrackom ;)
Jeste, plasticna operacija, ni na jednom klipu nisam video koliko je dohvatio i ne govore o kakvoj operaciji se radi, samo da je na odsustvu par nedelja.

Znam da nisi, opaska je bila za one koji jesu.

Ona je pokazala kako se ne radi. Neka drugi uče na njenom primeru. A povrede, neka ih sanira od para TV stanice koja joj je dala "radni zadatak" da u takvom okruženju čačka velikog psa.

Ona je pokazala kako se ne radi. Neka drugi uče na njenom primeru. A povrede, neka ih sanira od para TV stanice koja joj je dala "radni zadatak" da u takvom okruženju čačka velikog psa.

Vidi, poenta je da postoji "kako se radi" i "kako se ne radi".
A posto jedna voditeljka, navodno aktivni clan nekog udruzenja ljubitelja zivotinja, ne zna "kako se radi", cemu onda da se nadamo mi neuki.

Nemoj tako, mislim da bez obzira na povrede, treba da se izvni psu i da mu plati za traumu. z:mrgreen:

Јел ти не разумеш да има људи који пуштају своје псе да слободно шеткају и трче тамо где се деца играју, они добрио знају да њихов пас никад не би урадио ништа лоше детету.

kao vlasnik psa
ja to ne razumijem;
dakle, sklanjam svog psa od tudje djece
i djecu od psa...tj. upozorim roditelje
sklanjam i svoje tvorove od tudje djece, ali cesce djecu od tvorova...

samo, poenta je da za dogovor treba dvoje
a stav koji ti, koliko vidim zastupas, podrazumijeva
da ste samo ti i tvoji/tvoje bitni?
missism, o psima ne moras znati nista
mozes im se npr unijeti u facu i/ili iskeziti
a oni su duzni skontati kako si ti zapravo
nevidjeno dobrocudan
iako je to sto si uradio za njih cin otvorene prijetnje...agresije??? hm

Poslednja izmena:
kao vlasnik psa
ja to ne razumijem;
dakle, sklanjam svog psa od tudje djece
i djecu od psa...tj. upozorim roditelje
sklanjam i svoje tvorove od tudje djece, ali cesce djecu od tvorova...

samo, poenta je da za dogovor treba dvoje
a stav koji ti, koliko vidim zastupas, podrazumijeva
da ste samo ti i tvoji/tvoje bitni?
missism, o psima ne moras znati nista
mozes im se npr unijeti u facu i/ili iskeziti
a oni su duzni skontati kako si ti zapravo
nevidjeno dobrocudan
iako je to sto si uradio za njih cin otvorene prijetnje...agresije??? hm
Теби свака част ако поштујеш правила.
Што се осталог тиче, ја заиста мислим да не морам да знам ништа о псима, и да је ово што покушавају да нам наметну, овај "суживот" с њима уз едукацију и толеранцију слика и прилика колики смо трулани, само нам још фали да пси почну да нам отимају животни простор, ваљда нам је мало што су разни други бацили око, Шиптари, и остали...
Да појасним, ово не значи да неко треба да се уноси псиам у њушку, или да их јури и шутира, већ да пси луталице не треба да постоје, а да су власници дужни да држе своје псе тако да не угрожавају људе и не дозвољавају да долази до интимних сусрета типа скакања по пролазницима или додиривања истих њушком уз објашњење да се пас игра, да је њушење вид упознавања, па онда кретенска прича како је то њушење псеће здраво, па "маше репом" и бла бла. Ако је пас цео твој свет, зашто бих ја имао ишта с тим, с реакцијама и будалаштинама трулана који немају ништа паметније да раде у животу.

Теби свака част ако поштујеш правила.
Што се осталог тиче, ја заиста мислим да не морам да знам ништа о псима, и да је ово што покушавају да нам наметну, овај "суживот" с њима уз едукацију и толеранцију слика и прилика колики смо трулани, само нам још фали да пси почну да нам отимају животни простор, ваљда нам је мало што су разни други бацили око, Шиптари, и остали...
Да појасним, ово не значи да неко треба да се уноси псиам у њушку, или да их јури и шутира, већ да пси луталице не треба да постоје, а да су власници дужни да држе своје псе тако да не угрожавају људе и не дозвољавају да долази до интимних сусрета типа скакања по пролазницима или додиривања истих њушком уз објашњење да се пас игра, да је њушење вид упознавања, па онда кретенска прича како је то њушење псеће здраво, па "маше репом" и бла бла. Ако је пас цео твој свет, зашто бих ја имао ишта с тим, с реакцијама и будалаштинама трулана који немају ништа паметније да раде у животу.

pa ova zena je upravo to uradila; unijela se psu u facu
to se ne radi
s nepoznatom zivotinjom i to jos u studiju
reflektori, vrucina, gomila ljudi...
mada, i njegov vlasnik je trebao na vrijeme reci da to ne radi
ja bi rekla
mislim, volim ja svog psa
al znam da je ona pas i upravo zato sto je volim
vidim kad je nervozna, po stresom...
pratim sta se s njom dogadja
zbog nje same na prvom mjestu

a kad kazem da treba znati sta smijes, a sta ne smijes
kad se o zivotinjama radi; to radis zbog sebe, na prvom mjestu
da se be postedis rizicne situacije
a ne zbog mene i mog psa...
ono, meni nije problem psa sklonit i uvijke je sklonim
al ako necije dijete trci ka nama
a dogadjalo se, valjda njegov roditelj treba da ga zaustavi
a ne ja???
i ako ti se ja i moj pas ne svidjamo
sklonis se od nas i das nam do znanja da ne zelis kontakt
pa te zaobidjemo...dogadjalo se
ja to ne kapiram kao nesto licno uopce
prolaznik koji ne voli pse, ok...njegovo pravo
kao sto je i nase pravo da setamo tim istim parkom...
ako postujemo pravila : )

nije to pitanje "vjerovanja" ili "ne vjerovanja"
misism, vise je..."jezicka barijera u pitanju"
otprilike kao kad govoris sporo i deres se
u nadi da ce te Kinez razumjeti...nece
ako oces pricat s njim nauci kineski
ako neces, ostavi ga na miru... : )

U pravu si. Mora se biti oprezan jer "jezička i kulturna barijera" je velika. :lol: Čak i psi međ sobom imaju različite dužine fitilja.

Back