Pobesneli psi napali dete i dadilju!

Lacibg

Buduća legenda
Poruka
26.498
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/beograd/story/132641/Psi+napali+dete+i+dadilju!.html

Napadaju skoro svakog dana

- Dete sam držala za ručicu. Pedesetak metara dalje videla sam komšinicu kako hrani desetak pasa. Odjednom se nekoliko kučića odvojilo i potrčalo prema nama, a za njima su krenuli i ostali. U strahu sam samo imala vremena da dete podignem u naručje! Sledeće što sam osetila je cepanje pantalona i jak bol u nozi. Čula sam kako komšije viču s terase „sklanjaj se, odbij!", ali ništa nisam mogla da uradim. Već me je okružio čopor. Onda je dotrčala ona žena koja ih je hranila i oterala ih - priča uzbuđena Mirkovićeva.

Poslednja izmena od moderatora:
Ne pa zar nisi primetila kad ideš pored besnog čopora ako ih ignorišeš lajaće u prazno,ako ih pogledaš oni valjda misle da se sukobljavaš s njima oko teritorije..Ima još jedna sličnost sa luđacima...Kad neki pas krene da laje u toku noći,odmah mu se pridruži čitav hor...Tako isto i ludaci u ludari kad jedan počne da se dere,krenu svi...:lol:

Где се може набавити креозан?

Не бежим од тога да је убијање луталица повремено једино решење (било би лепо да смо нормална држава па да уопште не морамо да размишљамо о томе), али смрт од тровања креозаном је ужасна (отровчина за зимско прскање, чак не сме ни да се дира рукама), тако да ако желиш да нешто умре у најгорим мукама...

Ali ko si ti da sudis o njihovoj sudbini???
Da li si ih ti stvorio, pa da imas pravo da ih eliminises???

Што се мене тиче, ти можеш да трпиш мраве, бубашвабе, комарце и пауке у својој кући, јер их ниси створио, али ми остали ћемо свој животни простор да очистимо ради наше и удобности наше деце, макар и креозаном...

Back