Manga Hilux
Stara legenda
- Poruka
- 85.322
ajde da vidimo ko šta misli , glasajte ljudi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ajde glasaj , da vidimo tvoju prognozuSvaka čast na prognozama![]()
ajde glasaj , da vidimo tvoju prognozu![]()
daaa , a ti bi da glasamo za , pa recimo onog nadalaNisam ja vidovnjak da se bavim takvim stvarima, ali samo sam vas gledala kako ste svi pojurili da napišete Nole![]()
daaa , a ti bi da glasamo za , pa recimo onog nadala![]()
e ne može to tako , šta fali toj trojici , neka mladi uče od njih )))A kako da se glasa za njega kad ne učestvuje, pitanje je i da li će na RG učestvovati.
A i ne treba, neka ga neko nov osvoji...
Svi oni i Nadal i Nole i Rodžer bi trebalo da okače rekete o klin i puste ovu decu da prave svoju istoriju.
A ne da se brukaju, prvi igrač ispada u prvom kolu, jbg... a vi ga već proglasili pobednikom
Ja se odavno zalažem za to...
Trebala bi neka posebna liga za ove sa 10+ GS recimo, 20+... itd![]()
e ne može to tako , šta fali toj trojici , neka mladi uče od njih )))
pa zato što su ta trojica svemirski igrači , eno bre Kiki imaš opciju _neko drugi_ , štikliraj , kaži po tebi ko bi mogao da bude , i obrazloži zašto baš tajkako bre šta fali, više od 20 godina gledam njih trojicu![]()
pa zato što su ta trojica svemirski igrači , eno bre Kiki imaš opciju _neko drugi_ , štikliraj , kaži po tebi ko bi mogao da bude , i obrazloži zašto baš taj
pa kad smo glasali za Nole samo po sebi se razume , a i ja kada bi glasao za drugog rekao bi zašto
4 @~Kiki~
pa ako ništa drugo nadali smo se , a za OI , čekaj ima vremena osvojiće ih sledećeAli niste obrazložili i dali argumente. Otkud tolika sigurnost kad je igrao samo jedan turnir ove godine i to pola?
To je kao što osvaja OI još od Rija![]()
ipak tipujem na TsitsipasKo je bio u pravu? HA!![]()
ipak tipujem na Tsitsipas, a onaj novajlija stvarno je dobar
![]()
biće da si u pravo za mladog Fokine , već u početku je napravio brejkCici ima više iskustva, osim toga brani titulu, naravno da je prednost na njegovoj strani.
Ovo je Fokinino prvo finale, nek bolji pobedi![]()
biće da si u pravo za mladog Fokine , već u početku je napravio brejk![]()
daaa ali Tsitsipas ipak pokazao da već postaje igrač na koga se mora računati za velika ostvarenja , ipak vreme radi i za ovo dvoje itekako dobrih , ma odličnih teniseraIzgleda da Fokina čita šta ja pišem, pa se malo trgao i vraća se u igru![]()
![]()