Manga Hilux
Stara legenda
- Poruka
- 85.322
šta mislite ko će poneti ovogodišnji pehar RG 2022
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
HahahaZnam samo da Nadalu mnogo neće da bude dobro ako se bude sreo sa Đokovićem, imam utisak da baš njega hoće da uništi...
Hahaha
Hahaha
Hahaha
kojih godina?Jesi dočekao svojih pet minuta, konačno posle toliko godina?![]()
kojih godina?
pa nikad nisi ništa pogodio, uvek fulaš, kao i tvoj ljubimac
smehotresni nolobotovi
Nije lako...muke su to.Jesi dočekao svojih pet minuta, konačno posle toliko godina?![]()
Nije lako...muke su to.![]()
Ne treba ti ovo "verovatno".Prošle godine se verovatno nije javljao. Pardon, jeste onda kada je Đoković izgubio od Medvedeva, tad je navijao za Rusa iako dotle nije mogao da ga smisli. A još pre toga je molio Boga da neko stane na put Đokoviću na AO i Vimbldonu. Indijanac je verovatno navijao i za australijsku vladu uoči AO ove godine...
Ne treba ti ovo "verovatno".
Nazalost nije jedini,a da im je lako...nije.Zamisli kakav je to jadnik koji samo želi da Đoković izgubi, na ovaj ili onaj način. Ja navijam za Đokovića, pa mi nikad nije palo na pamet da navijam protiv Federera ili Nadala kada igraju sa nekim drugim osim Đokovića. Potpuno sam indiferentan prema tome, ako su bolji od drugih, neka pobeđuju. A ovaj je Đokovićevu karijeru shvatio kao nekakvu ličnu uvredu, kakva je to patologija...
Nazalost nije jedini,a da im je lako...nije.![]()
To je sve do karaktera. Ljubomora je bolest,a ljubomora ima vise vrsta.Znam da nije jedini, ali ne mogu da se načudim takvoj patologiji, kao da ih je Đoković tukao reketom po glavama, pa se od tada ježe na njega![]()
To je sve do karaktera. Ljubomora je bolest,a ljubomora ima vise vrsta.
Boli uspeh "komsije" i to je ono sto je najvise zalosno,normalnim ljudima neshvaljivo...a ovima drugima,puno zadovoljstvo,kad im se ukaze prilika da lupetaju nesto protiv "svoga", koji je najbolji u svetu u tome cim se bavi.
Zato sam i napisao,nije njima lako.Da,slazem se jadni su,prejadni.Jadni su takvi ljudi, ja ne bih mogao da zamislim da sam ljubitelj nekog sporta, a da ga pratim samo da bih navijao protiv nekog.