Pobednik-"1 од 10 милиона" - Најдуховитија порука

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Ljuta Tica

Veoma poznat
Poruka
13.648
Категорија „Најдуховитија порука“ предвиђена је за номиновање оних порука које су својом духовитошћу или оригиналношћу било да се односи на коментар дешавања или је одговор на нечији коментар остале у сећању корисника.

Номинација:

Садржај се номинује тако што се цитира одређена порука и поставља њен линк.

Порука која садржи номинације не треба да садржи коментар постављача, нити коментаре осталих корисника и такви коментари ће бити брисани. Ако постоји потреба да се нешто ипак прокоментарише, то се може учинити одговором на теми где је оригиналан садржај и постављен.

Гласање:

Сви регистровани корисници гласају тако што остављају своју реакцију на предлог. Предлог са највише сакупљених реакција (без обзира на употребљен емотикон) је победник категорије и по окончању акције ће бити забележен у овој теми.

Трајање:

Номинације ће трајати од момента њиховог покретања, а затварају се седам дана након исписивања јубиларне десетомилионске поруке, када се теме закључавају и проглашавају победници категорија.

https://forum.krstarica.com/threads...olozaj-balkanskih-drzava.904331/post-39689077

Наравно да имам да поделим ,додам и одузмем .

прво , Албанија напоље, Турска напоље ..затим Мађарска да уђе и Словачка , може Чешка и Пољска

Румунија да се подели на наш део и Румунски , тим да се створи коридор копном до Украјине..

пожељно је да се убаци и део Бугарске са делом где је српско и македонско становништво и да нам се обезбеди излазак на Црно море , тј да се део Бугарске врати Србији..

Италија би могла да уђе у савез са тим да се Трст врати под нашу контролу.

и на крају Словенија би требала исто да уђе у савез

Ne mogu da nađem Pobedonoscevljevu pesmu koja počinje stihovima ''Silan mason, iluminat, zatvorio naš kombinat...'' :lol:

То је Носфијева песма мислим!

Моја почиње "Хроми Дабо воздиже Обаму, дарова му Луну к'о банану"

https://forum.krstarica.com/threads...li-50m2-u-beogradu-vol-5.895972/post-38971869
474463FC-59B7-459E-AEFD-E17E41AB235E.jpeg

Ова Џегова лекција о самоуправној економији мора бити запамћена.

++

Evo kako se definiše da li je nešto od toga tvoje.

Ako postaviš pitanje: "Koliki je moj deo u evrima, i gde mogu da dodem da ga podignem?"

Ukoliko ti ne odgovore, znaci da nemaš vlasništvo, i ono je nula.

Ова Џегова лекција о самоуправној економији мора бити запамћена.

++

Evo kako se definiše da li je nešto od toga tvoje.

Ako postaviš pitanje: "Koliki je moj deo u evrima, i gde mogu da dodem da ga podignem?"

Ukoliko ti ne odgovore, znaci da nemaš vlasništvo, i ono je nula.

Има места за ту поруку и у номинацијама за легендарну поруку https://forum.krstarica.com/threads/1-od-10-miliona-legendarna-poruka.921303/

Знаш да не могу да нађем многе генијалне Џегове поруке ван мојих архива? Чак их је и наш отац Гугл заборавио.

Нпр -

"Ne, nego prosto opis onih koji idu uz stepenice brzinom X, dok one silaze brzinom X+1.

Drugim recima glasaci WC Šolje 2003-2012."

Ja ne mogu da nađem onu gde priča ruski vic o nekom Vladimiru Vladimiroviču koji osvaja sto hiljada dolara na ruskoj državnoj lutriji. Kad ode po novac, oni mu kažu da on nije Vladimir Vladimirovič nego Nikolaj Nikolajevič, da nije sto hiljada dolara nego sto hiljada rubalja i da ih nije dobio nego izgubio.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back