pobeda !

Dlakava_Strvina:
Pa zar to nije usko vezano jedno sa drugim?
Najbolji uvek zna da je najbolji i nikad se neče potresti mnogo zbog sitnog poraza...
Baš kao i ja...

shta, apo**** (da ne remetiom forum) ti nije dala picu samo dupence, a ti se ne predajesh!shalim se pozdrav api jedan od mene i ja cu u njeno dupe mada nije mi ebozovna, vishe je komandorski tip, nesrecna zhena s mozgom i traljavim muzhem i zhivotom

AntunTun:
dakle koliko vam znache pobede?....kakav ste gubitnik?....odushevljavate li se pobedama u sportu il nekim internacionalnih takmichenjima?....posedujete li neq medalju il odlikovanje(plakete zahvalnice i slichne pisanije...machq o rep) ?

Ja prosto obozavam da pobedjujem... ;) na svim poljima

?:
shta, apo**** (da ne remetiom forum) ti nije dala picu samo dupence, a ti se ne predajesh!shalim se pozdrav api jedan od mene i ja cu u njeno dupe mada nije mi ebozovna, vishe je komandorski tip, nesrecna zhena s mozgom i traljavim muzhem i zhivotom

Poštovani,
poruka je primljena ali je malo nejasna.
Molim razjasnite.
Potpis: Pametnjaković mladji...
:razz:

pa dragi moj .........neko izgubiti mora...........a ja se ne ljutim ako to bude neko drugi,a ne ja
4.gif

.posedujete li neq medalju il odlikovanje(plakete zahvalnice i slichne pisanije...machq o rep) ?

Čuj neku medalju.......imam ih gomilu i to zlatnih, al ih ljubomorno čuvam za stare dane......znaš ono kad počnu da fale zubi a ja onda lepo zlatne i milina.........biću "dečko" sa zlatnim osmehom.....

Back