Pobeda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poruka
16.002
Izvinite, drugari, pod utiskom sam. Pretpostavljam da ste i vi.
Odusevljena sam pobedom najboljeg tenisera sveta. Rozer Federer je pokazao veceras, kako se igra vrhunski tenis pobedivsi rutinki nekog igraca, koji u Srbiji prica da je iz Srbije, a porez (ne)placa u Monaku. Djentlmen, profesionalac, najbolji teniser ikada je pokazao kako se igra na sljaci.
Pred sam mec, koji je u teniskom svetu oznacen, kao prosecan, odnosno, nije mu ni pridavana neka paznja, u Srbiji se pricalo na veliko. Skakavac je davao bombasticne izjave, kako puca od samopouzdanja. Ipak, samopouzdanje nije sve. Treba znati drzati reket i jos nesto. To jos nesto nam je pokazao Federer veceras. Federere najbolji si.

Roger-Federer-vs-Novak-DJokovic.jpg

Cula sam jedan dobar vic. Kaze Perica svom tati.
- Tata, ja bih da igram tenis kao Federer.
A otac mu odgovara:
- Znam, sine, i onaj skakavac prekoputa njega bi.

Sampion. Najbolji!!!!!!!!!!
:vatromet: :vatromet:

article-0-0595C37C000005DC-712_468x557.jpg

Poslednja izmena:
Racunaj! Vezbaj malo matematiku.:rtfm:

Nova tabela

Apsolutna

1. Vilas (1977)...........................46
2. Lendl (1981-1982)..................44
3. Djokovic (2010-2011)............43
4. McEnroe (1984).....................42
5-6. Borg (1979-1980).................41
5-6. Federer (2006-2007).............41

Od pocetka sezone

1. McEnroe (1984)....................42
2. Djokovic (2011)....................41
3. Borg (1980)..........................31

Izvinite, drugari, pod utiskom sam. Pretpostavljam da ste i vi.
Odusevljena sam pobedom najboljeg tenisera sveta. Rozer Federer je pokazao veceras, kako se igra vrhunski tenis pobedivsi rutinki nekog igraca, koji u Srbiji prica da je iz Srbije, a porez (ne)placa u Monaku. Djentlmen, profesionalac, najbolji teniser ikada je pokazao kako se igra na sljaci.
Pred sam mec, koji je u teniskom svetu oznacen, kao prosecan, odnosno, nije mu ni pridavana neka paznja, u Srbiji se pricalo na veliko. Skakavac je davao bombasticne izjave, kako puca od samopouzdanja. Ipak, samopouzdanje nije sve. Treba znati drzati reket i jos nesto. To jos nesto nam je pokazao Federer veceras. Federere najbolji si.

Roger-Federer-vs-Novak-DJokovic.jpg

Cula sam jedan dobar vic. Kaze Perica svom tati.
- Tata, ja bih da igram tenis kao Federer.
A otac mu odgovara:
- Znam, sine, i onaj skakavac prekoputa njega bi.

Sampion. Najbolji!!!!!!!!!!

article-0-0595C37C000005DC-712_468x557.jpg

Devojcice smesna si :)

1. Nadal, Rafael (ESP) 12,070 0 22
2 Djokovic, Novak (SRB) 11,665 0 19
3 Federer, Roger (SUI) 8,390 0 22

To ti je lista. Ako poznajes osnove matematike primetices da je razlika izmedju svajcarca sa retardiranim osmehom i Novaka 3.000 poena :) A da novak ima lepe sanse da prestigne Nadala :P Samim tim ja bi zatrazio od moderatora ( da sam na tvom mestu ) da izbrisu temu i napisao velikim slovima, NISAM KRIVA STO SAM PLAVA... Al sta ocekivati od devojcice koju fasciniraju "frajeri" na skuterima...

Poslednja izmena:
Devojcice smesna si :)

1. Nadal, Rafael (ESP) 12,070 0 22
2 Djokovic, Novak (SRB) 11,665 0 19
3 Federer, Roger (SUI) 8,390 0 22

To ti je lista. Ako poznajes osnove matematike primetices da je razlika izmedju svajcarca sa retardiranim osmehom i Novaka 3.000 poena :) A da novak ima lepe sanse da prestigne Nadala :P Samim tim ja ja bi zatrazio od moderatora ( da sam na tvom mestu ) da izbrisu temu i napisao velikim slovima, NISAM KRIVA STO SAM PLAVA... Al sta ocekivati od devojcice koju fasciniraju "frajeri" na skuterima...

Retardirani osmeh? Zasto ga vredjas? Ja pricam o igri. A kakav je taj tvoj Skakavac?

Ja bih samo da podsetim na razlog mrznje Moderne Pevacice prema Noletu. Ta netrpeljivost seze unazad jedno dve, tri godine kada se ona upucavala Noletu i ovaj je iskulirao jer ne voli cetrdesetogodisnje matorke. Doduse tad je Moderna Pevacica jos uvek kao nesto pevala (sad je izdrzava mama) i nije izgledala tako krs kao sto je sada, ali opet brate, duplo starija zena sa oklembesenim sisama. :( Mislim stvarno, sta je ocekivala. Nole je bio stvarno pristojan i probao je da je se resi na fini nacin (i devojka mu je bila tu), ali ova navalila i zamalo napravila scenu. Tako da nemojte biti grubi; nije njoj lako. :whistling:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back