Pa tvog kolegu forumaša brine šta misle Hrvati, pa sam zato i odgovorio.
Inače, Srbija nesme ni da pisne u vezi RS, jer će joj zapad zavrnuti labrnju. Muslimani i Hrvati su većina u BIH naspram Srba, koji su u manjini. Ako dodamo Hrvate iz BIH i Hrvatsku državu + muslimane, onda ti je jasno da je RS u debeloj manjini.
Za Hrvatsku je isplatljivije da nestanu Hrvati iz BIH i da se ukine RS, nego da se Srbija proširi za Republiku Srpsku.
Da li bi ti dopustio podelu Rumunije tako da se Srbiji priključi 2% Rumunije a Mađarskoj 98%? Naravno da ne, jer bi Mađarska bila toliko velika i moćna da bi snizila srpski uticaj u regionu.
To možda za tebe nacionalistu je RS/genocitet na prvom mestu, pogledaj građane BIH koji nisu nacionalisti. A šta ti misliš da će Srbi u RS i dalje dozvoliti da im krče creva zarad nacionalizma? Što se tiče policije, pa da, priča je završena, vlada RS je ispunila taj EU zahtev, ispuniće ih još, autonomija RS-a se smanjuje. Čoveče, ukinuli su vam vojsku

po nalogu EU, još jedan dokaz da RS nestaje.
Klasičan argument isfrustrirane osobe.
To je glupost. RS postoji krato, a i seti se Austrougarske.
Takvi obično idu u zatvor. Da li Albanci mogu da budu neposlušni, Mađari ili Bošnjaci iz Sandžaka?
Odrasle su generacije klinaca koje su dočekivali svoje očeve koji su bili u Partizanima, pa Prvom svetskom ratu, pa Balkanskim ratovima... I gde je ta srbija iz 1918.? Gde je ta SFRJ?
Seti se raspada SFRJ i SSSR.
Babske priče.
1. RS nikada neće biti samostalna, biće ili ukinuta ili autonomna pokrajina u sastavu BIH.
2. Vojska RS je zločinom završila to mešanje naroda, pobivši i proteravši Bosansko Podrinje od Bošnjaka i Bosansku Posavinu od Hrvata. Da sam ja predsednik Srbije, založio bih se u UN-u da se od RS-a otcepe Podrinje i Posavina. Ne može se dozvoliti legalizacija genocida.