Po kom to zakonu Vucic proglasava policijski cas kad nema vanrednog stanja?

Poruka
4.292
PO KOJOJ TACKI ZAKONA vUCIC PROGLASAVA POLICIJSKI CAS OD PETKA DO PONEDELJKA KAD NIJE VANREDNO STANJE? JA MISLIM DA TAKAV ZAKON NE POSTOJI !!! TO JE SAMOVOLJA JEDNOG COVEKA KOJI SAMO IZADJE NA TV I DAJE NAREDJENJA SVOJEVOLJNO CELOJ NACIJI BEZ IKAKVOG ZAKONSKOG OSNOVA. EPA LJUDI MOJI TO SE ZOVE DIKTATURA !!!!

Cak i za vreme nacista nije se proglasavo policijski cas 60 sati neprestano I bez zakonskog utemeljenja!!!! Da da cak i nacisti su policijski cas proglasavali na osnovu nekakvih njihovih zakona a ovaj to radi bez ikakvog zakonskog utemeljenja.

I primera radi recimo vi prekrsite to njegovo TV NAREDJENJE i vas policija uhapsi. I sad ja pitam advokate i strucnjake pravne po kom zakonu to vas policija moze da uhapsi i da vas lisi slobode kretanja u drzavi Srbiji samo zato sto ste se nasli na javnoj povrsini a nije uvedeno vanredno stanje? I po kom zakonu ili tacki zakona ce sudija za prekrsaje da vam odredi kaznu jer ste slobodno setali drzavom Srbijom kao slobodni njen drzavljanin? Koliko je meni poznato sloboda kretanja je ustavom zagarantovana neprikosnovena u drzavi Srbiji za slobodne gradjane koji nisu nacinili nikakav prekrsaj i tu slobodu kretanja niko ne moze da vam uskrati cak ni policija ???? Sloboda kretanja slobodnih gradjana je neprikosnovena i bez vanrednog stanja nemoguce je ljudima oduzeti slobodu kretanja.

Znaci sudija za prekrsaje ne moze da kaze kaznjavam te novcanio toliko i toliko i gotovo vec mora da stoji tacka zakona po kojoj te kaznjava a meni nije poznato da postoji tacka zakona koja kaze da ljudi ne mogu slobodno da se krecu ukoliko nije vanredno stanje.

Poslednja izmena:
PO KOJOJ TACKI ZAKONA vUCIC PROGLASAVA POLICIJSKI CAS OD PETKA DO PONEDELJKA KAD NIJE VANREDNO STANJE? JA MISLIM DA TAKAV ZAKON NE POSTOJI !!! TO JE SAMOVOLJA JEDNOG COVEKA KOJI SAMO IZADJE NA TV I DAJE NAREDJENJA SVOJEVOLJNO CELOJ NACIJI BEZ IKAKVOG ZAKONSKOG OSNOVA. EPA LJUDI MOJI TO SE ZOVE DIKTATURA !!!!

Cak i za vreme nacista nije se proglasavo policijski cas 60 sati neprestano I bez zakonskog utemeljenja!!!! Da da cak i nacisti su policijski cas proglasavali na osnovu nekakvih njihovih zakona a ovaj to radi bez ikakvog zakonskog utemeljenja.

I primera radi recimo vi prekrsite to njegovo TV NAREDJENJE i vas policija uhapsi. I sad ja pitam advokate i strucnjake pravne po kom zakonu to vas policija moze da uhapsi i da vas lisi slobode kretanja u drzavi Srbiji samo zato sto ste se nasli na javnoj povrsini a nije uvedeno vanredno stanje? I po kom zakonu ili tacki zakona ce sudija za prekrsaje da vam odredi kaznu jer ste slobodno setali drzavom Srbijom kao slobodni njen drzavljanin? Koliko je meni poznato sloboda kretanja je ustavom zagarantovana neprikosnovena u drzavi Srbiji za slobodne gradjane koji nisu nacinili nikakav prekrsaj i tu slobodu kretanja niko ne moze da vam uskrati cak ni policija ???? Sloboda kretanja slobodnih gradjana je neprikosnovena i bez vanrednog stanja nemoguce je ljudima oduzeti slobodu kretanja.

Znaci sudija za prekrsaje ne moze da kaze kaznjavam te novcanio toliko i toliko i gotovo vec mora da stoji tacka zakona po kojoj te kaznjava a meni nije poznato da postoji tacka zakona koja kaze da ljudi ne mogu slobodno da se krecu ukoliko nije vanredno stanje.
Možda će to opet biti dobro za nekoga? Kada je prošli put Zloba gazio ljudska prava šiptara, stigla NATO intervencija koja je omogućila brže rušenje Zlobe. Ovaj put će takva intervencija imati VEĆU PODRŠKU od SRPSKOG naroda jer Mali Vuk sada gazi SRBE ( a na Kosovo NE sme ni da PRISMRDI)! :zcepanje:

Mani je sve jasno! To je nepisani zakon svih socijalističkih diktatura: Socijalistički diktator ima pravo da naredi građanima šta god hoće!
Karlo Marx je to objasnio ovako: Radnička klasa je najnaprednija klasa, bila i biće do kraja svemira. Zato je njena volja nešto najtačnije i najlešše u svemiru. Ali pošto je komplikovano utvrditi tačno šta je ta volja na bazi volje svih radnika, onda se iz radničke klase "izluči" komunistička partija kao avangarda radničke klase. Problem je ipak i dalje komlikovan. Ima puno te avangarde! Treba donositi gomile odluka u centralizovanoj (ne tržišnoj ekonomiji; udarati poreze, graditi puteve, škole i bolnice, fabrike, parkove i vrtiće, postavljati trafike.....) Zato avangarda "izluči" nešto što se zove "centralni komitet".... Članovi tog komiteta nisu avangardniji od ostale avangarde, već im je ostala avangarda jednostavno ovlastila da dejstvuju u ime nje i oni su to rado prihvatili.... Ali problem oped nije rešen. Ma kako bio mali broj članova cetralnog komiteta oni ipak imaju milione problema da reše, i njihova mišljenja sa moraju razlikovati što je i prirodno, a izaziva neslaganja koja dovode do sukoba! Vrlo često i fizičkih obračuna i deljenja partije na frakcije. Problem oped nije rešen! Tek kad iz te borbe na život i smrt jedna ličnost postane "nosilac svesti radničke klase" neće više biti sukoba, jer će taj biti jedini koji donosi kakvegod hoće odluke svi moraju da slušaju jer je on ovaploćenje volja radničke klase! (Mislim da bi se Đerđ Lukač savršeno složio samnom). Ta volja ne može biti ničim ograničena jer bi to značilo nazadak, nazadnjaštvo i sabotirnje društvenog napretka ka socijalističkom raju. To bi zanačilo da se volja neke druge klase npr. buržoaske želi nametnuti. A mi znamo iz marxističke teorije da su buržuji lopovi (exploatatori). Nikakvi ustavi, nikakva građanska prava nemaju tu šta da traže.... Uzgred rečeno zato Vučić može celokupnu opoziciju da proglasi lopovima!
Eto vam zašto Vučić može da donosi kakvegod hoće odluke!
Vučić je izlučevina socijalizma!
Sami ste ga na to ovlastili (izlučili) kad ste prihvatili socijalizam i marxizam kao ideološke podloge konstituisanja društvenih institucija!

p.s: I nemojte da mi se sad tu nešto bunite da kukate i pravite se pametni...Sve dok ne odbacite socijalizam tako će vam biti => I posle Vučića Vučić!
Možda će se prezivati Milošević ali nije šija nego vrat....
Oni koji podržavaju socijalizam podržavaju i Vučićevu vlast, makar oni sami trvdili suprotno....

Možda će to opet biti dobro za nekoga? Kada je prošli put Zloba gazio ljudska prava šiptara, stigla NATO intervencija koja je omogućila brže rušenje Zlobe. Ovaj put će takva intervencija imati VEĆU PODRŠKU od SRPSKOG naroda jer Mali Vuk sada gazi SRBE ( a na Kosovo NE sme ni da PRISMRDI)! :zcepanje:
lupetas kao vrata na poljskom WC-u

zar nije proglasena vanredna situacija u beogradu pre neki dan?

http://www.propisi.com/vanredna-situacija.html
У ванредној СИТУАЦИЈИ не може да се прогласи поцијски час.
А осим тога Србија тренутно НЕМА ни Владу ни Парламент...
тако да нема ко да прогласи БИЛО ШТА, осим ако нећемо у ранг са Бантустаном...

У ванредној СИТУАЦИЈИ не може да се прогласи поцијски час.
А осим тога Србија тренутно НЕМА ни Владу ни Парламент...
тако да нема ко да прогласи БИЛО ШТА, осим ако нећемо у ранг са Бантустаном...
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2020&mm=07&dd=03&nav_category=12&nav_id=1702806

a moze..procitaj pravilnik sa linka kojio sam okacio.

То једино ако су нешто мењали.
У Републици Српској НЕ МОЖЕ док је СИТУАЦИЈА као сада.
Кад смо имали СТАЊЕ ономад, тада смо и ми имали ПОЛИЦЈОТ УРУ...
И то две седмице ПРЕ Србије...

То једино ако су нешто мењали.
У Републици Српској НЕ МОЖЕ док је СИТУАЦИЈА као сада.
Кад смо имали СТАЊЕ ономад, тада смо и ми имали ПОЛИЦЈОТ УРУ...
И то две седмице ПРЕ Србије...
ovaj alijin nesto bi da uredjuje u srbiji

ha, ha, ha

Vucic primio vakcinu sa nanorobotima pa ne zna sta prica....Upravljaju preko njih pomocu 5G sa Vucicem,nema drugog objasnjenja.
UncommonPeriodicBrant-size_restricted.gif

Back