Po cemu je pesma "Nothing else metters" metal zanr?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

minimumimaksimumi

Početnik
Banovan
Poruka
13
Po tome sto se grupa koja peva zove tako sto sadrzi "metal" u imenu, ili sta? Po tome sto ima kratku instrumentalu sa nekoliko gitara, nista zescu od instrumentalama koje u svojim pesmama obicno ima i grupa Perper, iz Crne Gore. Uzimam poredjenje sa Perperom, za koga se (svi) slazemo da ne peva metal. Ima jedna balada "
", mozda i prepev necega,- to ne znam, ali tu je pevanje jednako "zestoko" (ako se za ono pevanje metalike u toj pesmi moze reci da je zestoko) kao ovo od metalike u pomenutoj pesmi. Mada ce se svi sloziti da ovo od Perpera nije metal (pa i ja), po kome kriterijumu to od metalike jeste?

LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK

Po tome sto se grupa koja peva zove tako sto sadrzi "metal" u imenu, ili sta? Po tome sto ima kratku instrumentalu sa nekoliko gitara, nista zescu od instrumentalama koje u svojim pesmama obicno ima i grupa Perper, iz Crne Gore. Uzimam poredjenje sa Perperom, za koga se (svi) slazemo da ne peva metal. Ima jedna balada "
", mozda i prepev necega,- to ne znam, ali tu je pevanje jednako "zestoko" (ako se za ono pevanje metalike u toj pesmi moze reci da je zestoko) kao ovo od metalike u pomenutoj pesmi. Mada ce se svi sloziti da ovo od Perpera nije metal (pa i ja), po kome kriterijumu to od metalike jeste?

1.Band koji svira je metal band
2.Cuj taj gitar solo u pesmi
3.Ima mnogo balada koje nelice na metal a jesu!!!

:dash::dash::dash:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back