ПНТ

Након дуже паузе, поново ће се давати "Гоље" 9. и 21. децембра, тако да сви они који нису гледали ову
представу, могу доћи у ПНТ да је погледају.

Videla sam u novinama pre neki dan da imaju audiciju za novi ''Briljantin''. Pretpostavila sam da je rec samo o novoj, trecoj podeli posto je i druga malo prestarila, ali pominjali su da koreografiji radi neki Slovenac ili tako nesto - Strelo, je l' to znaci da ce to biti kompletno nova predstava?

Videla sam u novinama pre neki dan da imaju audiciju za novi ''Briljantin''. Pretpostavila sam da je rec samo o novoj, trecoj podeli posto je i druga malo prestarila, ali pominjali su da koreografiji radi neki Slovenac ili tako nesto - Strelo, je l' to znaci da ce to biti kompletno nova predstava?

Нова, новцијата...:D Аудиција је у току за улоге: Дени, Рицо, Сенди и још једну улогу... Кореографију ради неки Загрепчанин...

П.С. Погледај на Балету, овог Шпанца...

Нова, новцијата...:D Аудиција је у току за улоге: Дени, Рицо, Сенди и још једну улогу... Кореографију ради неки Загрепчанин...

П.С. Погледај на Балету, овог Шпанца...

O, pa fino. Prvo sma pomislila ''uh, bez veze, ja volim stari ''Briljantin'', ali kad malo razmislim, to jeste bila divna divna predstava ali prilagođena (finansijskim) uslovima iz sredine 90-ih i sceni kod Vuka, tako da je ovo baš lepa vest. :ok:

O, pa fino. Prvo sma pomislila ''uh, bez veze, ja volim stari ''Briljantin'', ali kad malo razmislim, to jeste bila divna divna predstava ali prilagođena (finansijskim) uslovima iz sredine 90-ih i sceni kod Vuka, tako da je ovo baš lepa vest. :ok:

Са Бриљантином, нема промашаја, ту је гарантован успех, а стварно у овим сценско-техничким условима,
тај мјузикл ће сигурно надмашити претходна два... Кад погледаш, долазе и нове генерације, које нису виделе
претходне представе, тако да за ту представу нема зиме, увек ће имати публику. ;)

dobila sam obaveshtenje (pa rek'o da ga prosledim)
poshto se ivan bosiljchic neshto povredio
dolazi do male izmene predstava u toku ove nedelje

tako da ce repertoar izgledati ovako:

12. maj- umesto predstave MARATONCI TRČE POČASNI KRUG igraće se predstava BRILJANTIN
13. maj- otkazuje se predstava POLJUBI ME, KEJT
14. maj- umesto predstave CIGANI LETE U NEBO igraće se mjuzikl ČIKAGO
15. maj- otkazuje se predstava ČIKAGO
16. maj- umesto predstave MARATONCI TRČE POČASNI KRUG igraće se predstava BRILJANTIN

Back