Ponovo i ponovo Svake godine se iseku hiljade jelki i borova,da bi imali "zivu: jelku tri dana.Nakon toga,ona zavrsi na djubristu.Da li je moguce? Pitam sebe,pitam sve nas,da li je moguce,da smo postali besvesna bica? Sta se to sa nama desava ?Secemo granu na kojoj sedimo. U zemlji kojoj fale hiljade hektara pod drvecem,mi secemo jelke
stare dvadeset i vise godina,da bi dva tri dana,okitili sada vec mrtvu jelu! Nema dva dana,kako su mediji javili,da je
vazduh nad Srbijom,opasno zatrovan!
A sta mi radimo ?Secemo borove,kojih i tako,ima premalo.Vlasti su nedavno objavile,da ce ove godine,pred
praznike,biti iznesene,samo jelke sa busenom. Vraga.Pijace su pune,ISECENIH jelki ! Pa dokle taj,da kazem
genocid,nad tim divnim zelenim stvorenjima,koji nam znace bukvalno ZIVOT ! Pa zar je moguce,da smo svi postali
ljudi,sa moronskim nacinom razmisljanja !
stare dvadeset i vise godina,da bi dva tri dana,okitili sada vec mrtvu jelu! Nema dva dana,kako su mediji javili,da je
vazduh nad Srbijom,opasno zatrovan!
A sta mi radimo ?Secemo borove,kojih i tako,ima premalo.Vlasti su nedavno objavile,da ce ove godine,pred
praznike,biti iznesene,samo jelke sa busenom. Vraga.Pijace su pune,ISECENIH jelki ! Pa dokle taj,da kazem
genocid,nad tim divnim zelenim stvorenjima,koji nam znace bukvalno ZIVOT ! Pa zar je moguce,da smo svi postali
ljudi,sa moronskim nacinom razmisljanja !