Zelena milja
Poznat
- Poruka
- 8.469
Volimo je uvek....Јел и ви волите чоколаду након секса?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Volimo je uvek....Јел и ви волите чоколаду након секса?![]()
A vidi mi nožice....
Hahaha...Vedžbala si.A vidi mi nožice....
Šta da ti kažem...sportista u duši.....Hahaha...Vedžbala si.
Znam .Šta da ti kažem...sportista u duši.....
Велико задовољство.Sizifov posao.....
Ако је секс преждравање.I ti si neki težak čovek....
Prežderavaš se, priznaj..
Ne bih rekla da je sinonim....Ако је сек
Ако је секс преждравање.
ne prepoznajem se u tim izvikanim sindromima pms-a, mene nista ne boli kada treba da dobijem menstruciju i tako je od prvog ciklusa koji je startovao u pubertetu. Nemam napade agresije niti dozivljavam okolinu kao opasnost tih dana, nisam neuroticna zbog hormona, ciklus je predvidiv u dan bez vecih kasnjenja ili preuranjenosti tj. oscilacija.Drage moje, ovaj pms je katastrofa. Ja evo sad kuvam 5 jaja da smazem i tamanim milku od 300 grama.Dešava li se nešto slično i nekoj od vas?
sve mi imao pms, samo se drugacije odrazava...Mene licno smara da se samo zato sto sam zensko identifikujem sa bolovimai nervozom -ako ih vec nemam, sto ne znaci da nekada u perspektivi necu to dozivljavati. I ne vidim to kao nesolidarnost s moje strane konkretno.ali uvek žene koje nemaju pms ne veruju u pms i invalidiraju iskustva miliona žena. ženska solidarnost
sve mi imao pms, samo se drugacije odrazava...Mene licno smara da se samo zato sto sam zensko identifikujem sa bolovimai nervozom -ako ih vec nemam, sto ne znaci da nekada u perspektivi necu to dozivljavati. I ne vidim to kao nesolidarnost s moje strane konkretno.
Јој, бруфен кад добијеш, он изазива баш јако крварење...моја другарица је примала инјекције кад добије, баш је било падање у несвест, али не знам чиме су је шприцали, можда је био баш тај Баралгин, он је био за те болове у то време.Bogme, kod mene nije nelagoda vec pravi, pravcijati bol.
Ne znam da li sam nervozna jer od kada sam dobila trpim bas bol - bol svakog meseca i u tasni uvek imam dva leka, za to i za herpes.
Nisam isla u skolu tog dana kroz gimnaziju. Nakon toga je kao manje bolno ali samo u smislu da bas ne drmnem u nesvest.
Dva brufena su must svakog prvog dana. Drugog dana uvek gledam da ne unistim posteljinu i traje mi sedam dana.
Zato kada imam glavobolju trpim i trpim da ne popijem brufen jer vec svakog meseca pijem taj lek i tako decenijama pa izbegavam za sve drugo jer ne valja ni da se pije toliko.
Na startu mi nije ni prolazilo od brufena vec samo od nekog baralgina koji se kasnije ispostavio kao stetan a ja sam popila toga na kilograme.
Kako mi je receno, radi se o kontrakciji misica. To je ono bolno i nema tu izmisljanja, takva mi je gradja, sta li...pricali su stace posle puberteta, cvrc. Stace posle porodjaja, cvrc. To mi je osetljivo mesto i kraj price.