pms

Nerado pitam ali, ima li to veze sa tvojom trenutnom kilazom te je tvoj apetit posve normalan u odnosu na druge, vitkije dame.
Samo pitam.

Moja drugarica mi se ispoveda da je zivcana tada. Ne znam kako vam je tako da mogu samo da joj verujem na rec.

Mozda si ti suvise iznad takvih sitnih problemcica. Alpha female
Ma da, sve je individualno, ja eto imam sreće, svi oko mene još više sreće, jer ne osjećam promjene :D
Imam na poslu par njih koje će nas vremenom smjestiti u sigurnu kuću svojim pms-om :D
Ja imam drugara koji ima pms. Užasno pati :(
Parkiran Motor Sindrom, par mjesec tuge i nervoze :)

Ma da, sve je individualno, ja eto imam sreće, svi oko mene još više sreće, jer ne osjećam promjene :D
Imam na poslu par njih koje će nas vremenom smjestiti u sigurnu kuću svojim pms-om :D
Ja imam drugara koji ima pms. Užasno pati :(
Parkiran Motor Sindrom, par mjesec tuge i nervoze :)
Taman planirao napisati kako vecu srecu imaju ljudi oko tebe kad ono veci si sama rekla. XD

Ma da, od zene do zene.

Ne vezano za temu: dqj neku ideju sta da radim. Smoren sam kao kiseli kornison u tegli.

Контролишем то. Приметим промене расположења али није нико дужан да ме трпи неуротичну. Иако сам сама жена нервира ме када неке то злоупотребљавају. То да се развалим па трпам шта стигнем имам можда 2х годишње.
Мени су највећи проблем крста. Ужасно ме боле леђа тада. Као пред порођај, као да се кости раздвајају и шире.

Drage moje, ovaj pms je katastrofa. Ja evo sad kuvam 5 jaja da smazem i tamanim milku od 300 grama. 🙈🤣 Dešava li se nešto slično i nekoj od vas?
Наравно да има везе, и очи су ми биле гладне у том периоду :lol:

Znala sam da sam nenormalna :roll:
Па ниси, само свака од нас различито реагује :lol:
Ја сам стално нешто јела, грицкала, била сам гладна ...и болеле су ме груди и кичма.
Нервозу нисам баш нешто регистровала, искрено.

Па ниси, само свака од нас различито реагује :lol:
Ја сам стално нешто јела, грицкала, била сам гладна ...и болеле су ме груди и кичма.
Нервозу нисам баш нешто регистровала, искрено.
A неке стварно и претерују. Као, ПМС па ме трпите до бесвести. Или трудна сам па ми дај сока од сасафраса.

Ja i ne primetim da sam u PMS-u, moji mi kažu da kriju oštre predmete po kući :mrgreen: jesam nervoznija, emotivnija, plačem na reklame, imam napade gladi inače sam sasvim normalna :mrgreen:
На моју другарицу стварно утиче Месец. Да ми је неко причао не бих веровала. Али она се толико изобличи, толико унервози, толико вришти бес из ње... И онда се испостави да је био неки Месец са Меркуром нешто :lol:

Meni su pilule regulisale sve te problemčiće.
Ranije sam imala nalete da bih iskočila iz svoje kože, pojela celu prodavnicu, posvsđala se sa svima oko sebe...
Ostalo je samo da dan pre osećam nku težinu u stomaku i bude mi malo hladno...

Retrogradni Merkur zamoljava ljude u Srbiji da ga ne okrivljuju za sve gluposti koje im se dešavaju :zcepanje:
Али оно је тако ”школски”. Невероватно. Ја то не пратим па не знам.

А друга је сва у ПМС хистерији. Тада ми изгледа као неки глодар :lol::heart: ко шта ради она само грицка.

Back