PMS

zumbajte...u mom rečniku znači jedno nadam se da mislimo na istu stvar :lol:

a vidim u nastavku posta zlatna maka cama cama sve supstitucije za rešavanje problema ...nigde ne vidim pravi lek.

Mislila sam na ples zumbu, a bilo kakva fizicka aktivnost dobro dodje :worth:. Mene je recimo neaktivnost ubila, da ne poverujes koliko to coveku problema moze da izazove. Sto se tice preparata makamu, da, hvalim ga jer ga i koristim jer mi i pomaze. Biljni je, nema kontraidikacije i bolji od nekog leka koji je cista hemija ili ima odredjene kontraidikacije. Ali svako sam sebi bira sta i kako mu prija i odgovara.

- - - - - - - - - -

Pms je nekom zivotni problem :hahaha: jer mu izazove sve probleme, nema goreg nego kada je zena u pms-u, kako za nju tako bogami i njenu okolinu. Ja sam bas zestoko to podnosila a i ljudi oko mene. Zato i jesam pribegla raznim metodama za resavanjem ovih problema :manikir:

Ja vam lepo kazem zene moje drage, svi problemi su resivi, zumbajte, oslobadjate se stresa pod jedan, pod dva dobijate neverovatnu energiju, uz to neki biljni preparat i da vas bog vidi :) ja sam protivnik hemije zato i kazem biljno samo. Kada cujem da se zene kljukaju raznim sedativima, analgeticima nije mi dobro. Ja sam protivnik toga zato sam i pocela makamu da koristim. Ima sve sto mi treba. Zlatnu maku plus camu camu koji je prepun vitamina c. Sta ce vam vise sta.

U prevodu - nije ti nista...:lol:

Evo ga... pms polako
Nedelju dana pred dobijanje me hvata
Postajem nepodnosljivo besna ljuta na sve nepravde ovog sveta
I jako me bole svi momenti koje nisam ostvarila

Evo ga... pms polako
Nedelju dana pred dobijanje me hvata
Postajem nepodnosljivo besna ljuta na sve nepravde ovog sveta
I jako me bole svi momenti koje nisam ostvarila

Nisi jedina...pri pomisli da dolazi, nije mi vec dobro, a da ne pricam kada dodje, jos ja imam problema i sa bolom kada dobijem, e tek ti je to igra bez granica! U pms-u ne licim na sebe, pretvaram se u zver, opasnu i po sebe i okolinu :zcepanje: ako nadjes nacin da pomognes sebi, javi kako zeno draga :worth: ja mislim da od mene problem traje bukvalno od do...nema izmedju period

U prevodu - nije ti nista...:lol:

Pa nije, jer sam uspela da pobedim sebe, predrasude i da izaberem kvalitetan i efikasan preparat. Sto toplo preporucujem svim ljudima kojima nije glavno zanimanje da hejtuju sve, nego kojima je stalo da rese svoje zdravstvene probleme. A to sa makamu i mogu. A sad izvoli hejtuj i dalje :) ja stati necu. Sto da ne pomognem ljudima ako mogu? ja smatram da je to humano. Vise nego hejtovanje.

Vise nista nikom ne verujem i vise nista ne pijem sto procitam ovde. Forum se pretvorio u to da li neko nesto reklamira ili ne! Ja ne razumem cemu sluze forumi ako ne da se razmene iskustva i pomogne nekom??? Zasto se onda pretvorilo u to da sve sto neko napise, drugi docekaju kao hejt ili odmah pocnemo da sumnjamo da reklamira, sto pisemo onda ovde, sto ocekujemo pomoc? e narode moj.....nekada je to moglo biti ok i nekada se na sve gledalo kao na zelju da ti neko pomogne, a gle sada. Tuga.

Back