pms

andjelijaa

Elita
Poruka
16.888
Kako podnosite? Jel i vama stomak gori za sladoledom?

:aha:
IMG_0434.jpeg

Kako podnosite? Jel i vama stomak gori za sladoledom?

:aha:
Za sladoledom ne, nisam sladokusac, ali što tad osećam ko kako miriše i "miriše", ljudi moji!!!
Tad počne, pa nedelju dana traje.
Osećam neokupano, preznojavano, nečisto, i to mi mnogo smeta. Od tupih bolova sam nervozna, pa bih svakom rekla žustro da ide da se okupa smesta, plus bih im svima dala gratis po sapun jer ih imam uvek, u svakoj fioci, svakom džepu torbe, makar one male, hotelske!

Za sladoledom ne, nisam sladokusac, ali što tad osećam ko kako miriše i "miriše", ljudi moji!!!
Osećam neokupano, preznojavano, nečisto, i to mi mnogo smeta. Od tupih bolova sam nervozna, pa bih svakom rekla žustro da ide da se okupa smesta, plus bih im svima dala gratis po sapun jer ih imam uvek, u svakoj fioci, svakom džepu torbe, makar one male, hotelske!
Prava je dilema kako to objasniti nekad ljudima oko sebe. :D

Da,sve opisano u detalj kako je i meni,tad bi najradije potirala sve oko sebe,njuh se izosti za poluditi .....Neka hrana tad mi ne pase,Meso mi ima uzasan mirus bilo kuhano ili peceno..Jaja nijako ne mogu,stalno vicem da mi smrde jaja...

Dobro da li ijednoj od vas jaja imaju jak miris ono bas intezivno jak, ni kuhano ni peceno ne mogu,kajganu ako radim nema nego dusu povratiti,jis stavim vegete u nju da ublazi taj miris ali ne pomaze.
Ima 3 g da jaja samo pojedem 1 za Uskrs i to na tesku muku.

nemam lesnik :ljuta: ali probacu ovo sigurno.
Jel koristis eritrol?
Ne treba ti nikakav zaslađivač

Samelji urme, lešnik ili orahe, sjedini masu
Dobro umesi.

Podeli na 3 dela
Svaki deo razvuci, valjajući na dasci, oblik i izgled kobasice
Uvaljaj u proprženi susam
Sa gornje strane napravi udubljenje, sipaj malo otopljene čokolade, ostavi da se se stegne.
Seci dužine 2-3 cm.
Zdravo, ukusno, dekorarivno, brzo.
Možeš ih staviti u papirne korpice.
Trebalo bi da sam negde postavljala sliku.

a za eritrol sam mislila generalno dal koristis kao zdravu varijantu?
Ne, nikada nisam koristila zamene šećera, i šećer izbegavam
Limunadu i kafu pijem bez šećera, bez zaslađivanja.
Ako pravim kolače, koristim beli kristal šećer.
Ponekada u likere dodam smeđi šećer, mada se likeri sveli na orahovac i višnjevaču.

Ne, nikada nisam koristila zamene šećera, i šećer izbegavam
Limunadu i kafu pijem bez šećera, bez zaslađivanja.
Ako pravim kolače, koristim beli kristal šećer.
Ponekada u likere dodam smeđi šećer, mada se likeri sveli na orahovac i višnjevaču.
ja zato ne pravim nezdrave :mrgreen: smedji kazu da je jos tragicniji.
Uzela sam eritrol,vidim dosta prave po insta sa njim pa da probam. Mada kada pravim nesto uvek su tu urme ili med. Skoro sam pekla lesnik i sa urmama i vodom napravila krem-extraa

Back