andjelijaa
Elita
- Poruka
- 16.888
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam osecaj da samo propadne hrana negdeUpravo sam smlatila pola kila. Sad ću čips. Nekad se pitam kako nemam 150kg.![]()
Za sladoledom ne, nisam sladokusac, ali što tad osećam ko kako miriše i "miriše", ljudi moji!!!
Prava je dilema kako to objasniti nekad ljudima oko sebe.Za sladoledom ne, nisam sladokusac, ali što tad osećam ko kako miriše i "miriše", ljudi moji!!!
Tad počne, pa nedelju dana traje.
Osećam neokupano, preznojavano, nečisto, i to mi mnogo smeta. Od tupih bolova sam nervozna, pa bih svakom rekla žustro da ide da se okupa smesta, plus bih im svima dala gratis po sapun jer ih imam uvek, u svakoj fioci, svakom džepu torbe, makar one male, hotelske!
Snebivaš se, i kao uvek negde žuriš. Mi generalno uvek žurimo, ali tad sam baš-"Jao, žurim, žurim, hajd' ispadaj, idemo na različite strane sveta. Pošli ste tamo? , ja (srećom) ovamo!"Prava je dilema kako to objasniti nekad ljudima oko sebe.![]()
Ista stvar i kod mene. Sklonim se za svaki slucaj.Snebivaš se, i kao uvek negde žuriš. Mi generalno uvek žurimo, ali tad sam baš-"Jao, žurim, žurim, hajd' ispadaj, idemo na različite strane sveta. Pošli ste tamo? , ja (srećom) ovamo!"
I onda suze za ono pače u reklami za WC papir... Promenili su, ali i dan-danas ga sa nečim jednačim.Ista stvar i kod mene. Sklonim se za svaki slucaj.![]()
Bože, kako si se toga setila?I onda suze za ono pače u reklami za WC papir... Promenili su, ali i dan-danas ga sa nečim jednačim.
Da,sve opisano u detalj kako je i meni,tad bi najradije potirala sve oko sebe,njuh se izosti za poluditi .....Neka hrana tad mi ne pase,Meso mi ima uzasan mirus bilo kuhano ili peceno..Jaja nijako ne mogu,stalno vicem da mi smrde jaja...Za sladoledom ne, nisam sladokusac, ali što tad osećam ko kako miriše i "miriše", ljudi moji!!!
Tad počne, pa nedelju dana traje.
Osećam neokupano, preznojavano, nečisto, i to mi mnogo smeta. Od tupih bolova sam nervozna, pa bih svakom rekla žustro da ide da se okupa smesta, plus bih im svima dala gratis po sapun jer ih imam uvek, u svakoj fioci, svakom džepu torbe, makar one male, hotelske!
Od ml. urmi i ml. Lešnika, uvaljano u proprženi susamrazmisljam koji zdravi slatkis da napravim a da ne puknem?![]()
nemam lesnikOd ml. urmi i ml. Lešnika, uvaljano u proprženi susam
Ne treba ti nikakav zaslađivačnemam lesnikali probacu ovo sigurno.
Jel koristis eritrol?
https://forum.krstarica.com/threads/torte-kolaci-i-slatkisi.968197/page-4#post-48631062Od ml. urmi i ml. Lešnika, uvaljano u proprženi susam
Meni se jedu lubenice kad sam u pms-u
uu bas izgleda zanimljivo,ovo pravim sigurnohttps://forum.krstarica.com/threads/torte-kolaci-i-slatkisi.968197/page-4#post-48631062
Evo ti slika kako izgleda @andjelijaa
Prvi i predzadnji red post #79
Ne, nikada nisam koristila zamene šećera, i šećer izbegavama za eritrol sam mislila generalno dal koristis kao zdravu varijantu?
ja zato ne pravim nezdraveNe, nikada nisam koristila zamene šećera, i šećer izbegavam
Limunadu i kafu pijem bez šećera, bez zaslađivanja.
Ako pravim kolače, koristim beli kristal šećer.
Ponekada u likere dodam smeđi šećer, mada se likeri sveli na orahovac i višnjevaču.