Plus size

• Začetnik teme Začetnik teme Red
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nemamo mi vremena za kuvanje a ne znam iskreno nikoga ko voli da kuva, sem profi zaljubljenika tipa Džejmi Oliver.
Ok ponekad skuvam ja nešto ili ona (nikad zajedno, dva oca kilava deca haha) ali nam to nije svakodnevna obaveza, ne volimo da kuvamo, ne volimo kućne poslove, dosta nam je toga i pritiska na poslu, kad dođemo kući hoćemo da smo barem tu opušteni.
Šalila sam se,svekrva iz mene progovara :mrgreen:

Za pocetak da prestanu da skini shejmuju - kost i koza si, zar nemate za leba, gde su ti dupe i syse...i tako to.

Zasto je ok skini shejmovati, a fet shejmovanje je diskriminacija?!
E8McDHYWEAYmfSB.jpeg-1.jpg

Zbog para ovako njena stvar 🤷‍♀️ako rade sta vec da budu kao ona 🤷‍♀️( ima para gledaju je) to je ono ❌.

Nemamo mi vremena za kuvanje a ne znam iskreno nikoga ko voli da kuva, sem profi zaljubljenika tipa Džejmi Oliver.
Ok ponekad skuvam ja nešto ili ona (nikad zajedno, dva oca kilava deca haha) ali nam to nije svakodnevna obaveza, ne volimo da kuvamo, ne volimo kućne poslove, dosta nam je toga i pritiska na poslu, kad dođemo kući hoćemo da smo barem tu opušteni.

More, uzivajte dok mozete, nece kuhinja da vam pobegne.
Nismo ni mi kuvali, radili smo duge sate, posebno ja, uz to smo boravili vise kod njega nego kod mene. Nakon posla bas da utrcavam u tudju kuhinju mi ni na um palo nije.
Hocemo da udahnemo vazduh, da izadjemo...ma ni dorucak nismo izvukli iz frizidera.
I tako skoro dve godine...e, kada je dosla beba, svaka mama postane vlasnik kujne a muz ostane u soku da njegova zena zna da kuva. Sada uzivajte samo biraj hranu koja nece da ugoji mnogo.

**Freya**
Imam dete, devojčica od 13 i po godina, ako se i kuva to je zbog nje. Vodimo računa. Sad je mršava, ali i ja sam bio ceo život, brz metabolizam, dobra genetika ali supe i tako to jede, teram je.
Ona i ne voli nešto posebno da jede (takav sam bio i ja) živi na voću (obožava voće) i moram da je nateram da nešto konkretnije pojede. Ali zato "mlati" eurokrem a od toga dobija temperaturu ali ne vredi govoriti i čokolade.
Dozvoljavam joj pizzu jer drugačije hleb i testo ne jede. Nekad sendvič, u najboljem slučaju i pomfrit. Sreća što stalno trči, iako je žensko jedva da ima masti u telu, a ja sam sve naopako uradio, prvo dete, pa žena :lol:

Back