Plus sajz

BlackLeather

Iskusan
Banovan
Poruka
6.173
Danas se, koliko sam shvatio, podgojenije žene sa šlaufima, guzicama, butinama i slično nazivaju - plus sajz.
Pa muškarci - da li se ložite na one kod kojih ljulja?
Žene da li gledate sa odobravanjem ili sa osudom na ovakve žene?

Ilustracija:

Danas se, koliko sam shvatio, podgojenije žene sa šlaufima, guzicama, butinama i slično nazivaju - plus sajz.

Ilustracija:

bio sam proslog leta sa jednom poznatom forumasicom,ima isto telo kao ova i imala je velike dude,sve se treslo.mada me ne privlace punije devojke.ali bila je dobra tek tako:lol:

Jesam li sovinista ako mi se ne dize na debelu devojku?

Po njima jesi jer takvi su sovinisti za njihove zene ratnike (feme). Ove ostale, zbog karakteristike zenskog mozga, prihvataju sta se kaze bez kriticke obrade jer zenski mozak nije sposoban sagledati odredjenu pojavu u njenoj sirini.

Funkcionisu poput prsta Dinkica u predizbornoj kampanji kada ubada u vazduh. I imaju karakteristiku za razliku od nas muskaraca da su solidarne, pa cak i devijacije koje dolaze iz njihovog tabora brane i ne osudjuju.

Punije cure srećem sa još punijim momcima. Većina njih sebe ne može zamisliti sa nekim mršavijim i suprotno uvaženom mišljenju nas sa običnim kilažom, puniji su međusobno jedni drugima privlačniji. Njihovi ideali nisu stomaci sa pločicama i žene bez trunke sala, niti manekeni i sportisti, niti glumice i pjevačice. Većina ljudi kada vidi punije zajedno prvo pomisli - Pa nisu mogli naći bolje, a kada neke od tih punijih parova upoznate toliko strasti, nježnosti i ljubavi prema tim zaobljenim tijelima da bi im većina trendi mršavih pozavidjela.

Poslednja izmena:

Ilustracija:

Je*ala ih Kim Karadasijan i prvi ko izmisli da salave,trtaste,celulitne kreature treba sad kao da predstavljaju neki seks simbol!

bio sam proslog leta sa jednom poznatom forumasicom,ima isto telo kao ova i imala je velike dude,sve se treslo.mada me ne privlace punije devojke.ali bila je dobra tek tako:lol:

Bio si sa "poznatom forumasicom"??? :eek: Uuuu Bog te...pa znaci i na krstarici ima poznatih i nepoznatih.Jel to kao neki VIP?Da nije Stanija slucajno?

Back