Pluca?

MrFunny

Zainteresovan član
Poruka
165
Vec dve godine ne mogu da udahnem duboko,izbacujem slajm providan kao pljuvacka redje zelenkaste boje,i kad gutam malo mi teze prolazi hrana kroz grlo kao da ga pri dnu grla nesto koci i moram da popijem vode da prodje.Ne mogu da ga iskasljem jer je jako zalepljen za pluca.Ako neko zna sta je to upitanju i neki prirodan lek.

Vec dve godine ne mogu da udahnem duboko,izbacujem slajm providan kao pljuvacka redje zelenkaste boje,i kad gutam malo mi teze prolazi hrana kroz grlo kao da ga pri dnu grla nesto koci i moram da popijem vode da prodje.Ne mogu da ga iskasljem jer je jako zalepljen za pluca.Ako neko zna sta je to upitanju i neki prirodan lek.

Dve godine imaš taj problem koji mi deluje veoma ozbiljno i nije ti palo na pamet da odeš na rutinski lekarski pregled uzmeš uput za pulmologa i vidiš o čemu se rad? Mogu da razumem, ako nisi zdravstveno osiguran, onda *******.Da bi pronašao taj "prirodni" lek, prvo moraš znati od čega boluješ, a to ti može reći samo lekar pregledom uživo.I da se pojavi ovde neki lekar, ne može te pregledati preko kompjuterskog monitora.Ne zajebavaj se svojim zdravljem, 2 godine trajanja takvih simptoma je ozbiljna stvar.

Back