Plocnik do ludila

Koliko se cesto zamislite, koliko to dugo traje, da li ste se nekada nasli na spomenutom plocniku i osetili haos mislli ???
zaista koja vas pitanja najvise muce, da li jednostavno odustajete od ovih ponekad frustrirajucih problema ili nastavljate dalje i na kraju se sladite osecajem smirenosti...
nadam se da ste skpirali sta je pisac hteo da kaze
pozzz

Ja nemam neke velike probleme trenutno, ali kada imam ne dramim i kukam(mnogo me nervira kada ljudi to rade:evil:) vec smireno pokusam da ga resim;)

Ако сам добро разумео, ова тема је о тешко схватљивим филозофским, физичким, метафизичким, паранормалним и сличним стварима... Па, понекад размишљам о таквим стварима - бескрајности свемира, животу после смрти, (бес)крају времена и сличноме. Углавном, доста може то негативно да утиче на расположење човеково, мада ме генерално такве ствари занимају.

da shvatio si ...
odgovoricu i na ostalo , kad budem imao vremena.. tj sutra..;)

Koliko se cesto zamislite, koliko to dugo traje, da li ste se nekada nasli na spomenutom plocniku i osetili haos mislli ???
zaista koja vas pitanja najvise muce, da li jednostavno odustajete od ovih ponekad frustrirajucih problema ili nastavljate dalje i na kraju se sladite osecajem smirenosti...
pozzz

Jako cesto,i uglavnom su to neke sitnice,npr ne mogu nesto da nadjem a neko moze da se dokopa toga a ne bi mi to bio problem da se danas toga nisam setila..eto,to mi ubija mozak,,,
A sto se tice bas ove teme i opet cu reci muce me neke stvari,privatne koje se nece nikad iskristalisati..zbog tih problema nikada ne sizim,ali zato popizdim zbog sitnica..znaci,brzo odustajem!

pozzz

Размишљам често о смислу живота, па ме спопадне нихилизам.....И онда почнем некоме да с*рем о свему што ми се мота по глави и када ме тај неко отера у три лепе, онда се вратим у нормалу:mrgreen:

Иначе, када ме је једном приликом другарица саслушала и филозофирала нешто са мном, утувила је себи да је живот потпуно бесмислен и данима је причала да ће она да се ''изинати вишој сили и да неће да умре'':lol:
Па је затим хтела да васкрсне.....
И сада је опет нормална:lol:

ok nekolcina je lepo odgovorila, ali mislim da su svi shvatili problematiku, pa bi mogli i da dodaju svoja iskustva. Takodje sa kojom mislju se izbavite iz toga, dakle tog trenutka kada osetite svoje granice...
ja se np nakon takvih trenutka osecam neobicno mirno i samozadovoljno, dakle nakon sto bih pobedio razocarenje i shvatio da nema potrebe za tim...

Back