- Poruka
- 6.360
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
volim stomacic,to znaci da bez blama mogu da izvadim dva zidarska piva iz frizidera kad dodje u goste![]()
E ovo je dobra poenta:-) Nego, ja sam negdje procitao da cure preferiraju stomacice u ozb vezi jer se podsvjesno (ili svjesno) plase da, ako ima plocice, prije ce da ih prevari...Dakle dame, sta mislite o tome?
Mislim da je to glupost.
Kao da ovi sa stomakom ne varaju!?![]()
volim stomacic,to znaci da bez blama mogu da izvadim dva zidarska piva iz frizidera kad dodje u goste![]()
zena - pajtash, to je ono sto volim!
ne obracam paznju na to da li neko ima plocice ili ne,
volim samo da one dve linije sa strane koje su pruzaju od kukova ka preponama budu izrazene...
....mmmmmmmmm.....:
Nemoj Nevo tako grubo. Vidiš da čovek ima problema sa kilazom.
Sa' ćemo mi njega da ohrabrimo.
Lješko sunce moje, ništa se ti ne sekiraj. Znaš kako kazu, bolje da ljulja nego da zulja.
To govore samo devojke koje nose XLLL gaće.![]()
mislimo da su to izmislili mlohavi muskarci da ne bi morali da vezbajuE ovo je dobra poenta:-) Nego, ja sam negdje procitao da cure preferiraju stomacice u ozb vezi jer se podsvjesno (ili svjesno) plase da, ako ima plocice, prije ce da ih prevari...Dakle dame, sta mislite o tome?
mislimo da su to izmislili mlohavi muskarci da ne bi morali da vezbajupa onda kao zene vole
inace jaoo sto sam juce pipkala plocice,onako bas kvalitetne pod rukom a i na oko
![]()