Plocice vs stomacic:-)

igor.jpg

dosadna si sa tim igorom sa tim nesretnikom :)))))

nevazno je kakav stomak imas ako imas nekoga kraj sebe kome se bas takav svidja sve u svoje vreme je moj moto u mladosti kada imamo sve predispozicije za plocice na stomaku ako ih imamo kasnije ih i ne jurimo previse to je bar moje misljenje treba vezbati barem dvaput nedeljno vremenom se telo dovede u odlicnu formu pa i stomak izgleda bolje

E ovo je dobra poenta:-) Nego, ja sam negdje procitao da cure preferiraju stomacice u ozb vezi jer se podsvjesno (ili svjesno) plase da, ako ima plocice, prije ce da ih prevari...Dakle dame, sta mislite o tome?
mislimo da su to izmislili mlohavi muskarci da ne bi morali da vezbaju :zper: pa onda kao zene vole :roll: inace jaoo sto sam juce pipkala plocice,onako bas kvalitetne pod rukom a i na oko :zper:

uzgred, nema "plocice ili stomacic". covek moze da bude potpuno slank i da mu se plocice ne vide iako ima, svako ih u stvari ima.

sve zavisi gde ko skladisti rezerve.
covek moze da vezba i to da se ubije od vezbanja i da nikad ne dobije plocice, jedino i eventualno ako se toliko izgladni pa smrsa do te mere da izgleda kao logoras - e mozda mu se tad vide plocice.

bitno je da stomak ne ispadne i za to ne treba puno da se radi. 5-10 minuta dvaput nedeljno za gornje i donje trbusnjake i to je to.

tako, da drage kolege muskarci, ko je od vas mrsav ili slank a nema plocice, bez obrzira vezbao ili ne, nece ih ni imati po svemu sudeci.
pustite sta zene kazu, dzaba cete se mrcvariti, geni su u pitanju.

Back