Plocice na stomaku!

Milos Prodanovic

Zainteresovan član
Poruka
106
Ako moze jedan savet. Trenirao sam redovno u teretani imao sam privatnog trenera, sad sam trenutno na pauzi zbog povrede skocnog zgloba. Imam 15 godina visok sam 180cm i tezak 83kg. Dok sam trenirao poceli su da se formiraju misici na rukama, ali ne i na stomaku i grudnom kosu. Uvek imam onako malo poveci i opusten stomak. Sad da li mislite kad bi sad otisao na dijetu, smrsao par kila, i usput dok sam na pauzi radio neke vezbe(trbusnjake, (recimo tri puta dnevno po 30)sklekove(3 puta dnevno po 10)) da li bi mi se formirali misici na trbuhu i grudnom kosu. Ako ovo nije dobar plan mozete i vi reci neke vezbe ili plan treninga.

PLZZZ neko savet!!!

samo vezbaj i odrazavaj kilazu

nema potrebe za dijetom , vezba ce te stesati

kad budes stigao da sadasnje vezbe jedva osecas , povecavaj tezinu tj drzi teg od 5 kg dok radis trbusnjake , povecavaj postepeno

a sklekove radi na nagibu , prvo noge na prvoj stepenici, pa povecavaj, posle idi na drugu , trecu

Ako moze jedan savet. Trenirao sam redovno u teretani imao sam privatnog trenera, sad sam trenutno na pauzi zbog povrede skocnog zgloba. Imam 15 godina visok sam 180cm i tezak 83kg. Dok sam trenirao poceli su da se formiraju misici na rukama, ali ne i na stomaku i grudnom kosu. Uvek imam onako malo poveci i opusten stomak. Sad da li mislite kad bi sad otisao na dijetu, smrsao par kila, i usput dok sam na pauzi radio neke vezbe(trbusnjake, (recimo tri puta dnevno po 30)sklekove(3 puta dnevno po 10)) da li bi mi se formirali misici na trbuhu i grudnom kosu. Ako ovo nije dobar plan mozete i vi reci neke vezbe ili plan treninga.

PLZZZ neko savet!!!
Treba za stomacne misice da radis zgibove,ili vezba,legnes na patos stavis ruke pod glavu i tako dizes gornji deo tela,a da ne podizes noge.Ako ne mozes dok se ne naviknes,nek ti neko drzi noge da se ne pomeraju.Po 10 svaki dan,pa na mesec povecas po 5 vezbi.Nemoj preterano da ne bi donio upalu misica.Dok prodje upala,misici se opuste.

Sad da li mislite kad bi sad otisao na dijetu, smrsao par kila, i usput dok sam na pauzi radio neke vezbe(trbusnjake, (recimo tri puta dnevno po 30)sklekove(3 puta dnevno po 10)) da li bi mi se formirali misici na trbuhu i grudnom kosu. Ako ovo nije dobar plan mozete i vi reci neke vezbe ili plan treninga.

То ти је премало. Да си рекао бар 200 трбушњака и серију 20->15->10 склекова. А чим радиш вежбе за једну групу мишића, треба и за супротну, значи додајеш згибове и класичне вежбе за леђа. И не треба сваки дан, ето таман имаш програм за 4 дана. Наравно, кренеш полако, а не први дан са 200. Кренеш са 30 и повећаваш за 10 сваки следећи пут.

Дијета ти не треба са 15 година и том тежином, само уноси квалитетну храну - више поврћа и воћа, а не неко ђубре.

Za dobar torzo koji se nece oslaniniti zbog par meseci ne vezbanja, mora to mastovitije...dakle, nista tegovi...
aktivno veslanje svaki dan, zatim trcanje da se ne skracuju misici i na kraju vratilo sam smisli vezbe posle zagrevanja....ovako se pravi najlepsi torzo i jacaju noge koje ga drze,,,,treba tri sloja trbusnih misica da bi se videli.....

Nauka nema objasnjenje kako se formiraju plocice.

Postoje dve popularne teorije. Kalorijski deficit i trbusnjaci - vezbe za stomak.

Nisi mi dovoljno podataka dao, ako je zelja stesati se - trcanje, krenes od 20 metara prvi dan i to lagano bitno je da trcis. I posle tih 20 metara koracaj i kada odmoris nastavi da trcis. Svakim danom ces trcati sve vecu razdaljinu. Uz to radi trbusnjake. Deset serija.

Prsa su fasada i ne sluze skoro nicemu.
Ako trcis i radis trbusnjake bices umoran pa ti je preporuka da prsa radis u krevetu.
Legnes na ledja zakljucas laktove pod uglom 100 stepeni i sa dve cigle vezbas. Udaras aplauz sa ciglama iznad glave. Zapravo samo ih spojis nezno. Pazi da ne razbijes glavu u cuvaj zube.

Radi i cucnjeve. I iskorak. Za noge.

Sklekovi su univerzalna vezba koja razvija kompletan gornji deo tela ravnomerno.

Pored sklekova ne moras da radis nista drugo a sklekovi konkretno daju proporciju misica gornjeg dela tela kao sto je imao nekad Lazar Angelov. Najvise se to odnosi na srazmeru triceps biceps.

Jedi. Jako je bitno da jedes. Ako mislis da rastes. Jer treningom ces napraviti od tela masinu za przenje masti. Dijete su za lenje i neuke ljude.

Izbegavaj teretane budi hard core old school. Teretane su fenseraj, festival drogosa i steroidasa.

Ne uzimaj suplementaciju, osim ako si siromasan i nemas kuci sta da jedes.
Ja treniram deset godina prirodno.

Najbrze sam dobio trbusnjake kad sam kopao za gromobran oko kuce ,a vrucina a tvrdo ko beton a nema gde da prodje masina .Pa dretvaj svaki dan a znoj kaplje sve sa mene a udaris budakom a ono se ocene za u saku , jeste ladovina ali bilo vrucina mnogo .Za dva meseca ja dobio trbusnjake . Ali na kraju podigo teski beton i zeznuo kicmu i cao trbusnjaci ...Tako koliko god da se trudis cim stanes odose ...

Jos nesto ti decko sto trazis savet kako da dobijes trbusnjake bolje bi bilo da umesto sto treniras uzmes da naucis nesto ,tipa strani jezik ili nesto duhovno ili pak istoriju ili nauku mozda knjizevnost sta god .To ce ti trajati ceo zivot i uticace na tvoju licnost i harizmaticnost .Garantujem da ce nekoj curi da se svidis zbog intelekta ,te zbog kojih se mucis dosadices im cim nestanu plocice .A nestace za par godina sigurno .Dok ono sto te duhovno bogati ostaje za ceo zivot .Ne zameri poz...

Jos nesto ti decko sto trazis savet kako da dobijes trbusnjake bolje bi bilo da umesto sto treniras uzmes da naucis nesto ,tipa strani jezik ili nesto duhovno ili pak istoriju ili nauku mozda knjizevnost sta god .To ce ti trajati ceo zivot i uticace na tvoju licnost i harizmaticnost .Garantujem da ce nekoj curi da se svidis zbog intelekta ,te zbog kojih se mucis dosadices im cim nestanu plocice .A nestace za par godina sigurno .Dok ono sto te duhovno bogati ostaje za ceo zivot .Ne zameri poz...
To je sranje,zato sto ce i pored intelekta spavati u odvojenim krevetima,fizicka aktivnost produzava zivot,cure ga skracuju

Back