PLNIRAM POCETAK NOVOG BIZNISA "POTRCKO", IMAM NEKA PITANJA

Najveći problem su baš DOBRE IDEJE.Nažalost najveća je ideja da svakom nešto smeta država,Vučić;Tadić,Dačić ili ko zna koj više a ustvari smetaju sami sebi.

nije baš, nisam neki profi analitičar ali recimo manjim poljoprivrednicima su povećali neke namete za npr. 500 evra mesečno. po gradu najviše ima pekara i menjačnica i tako nekih nezanimljivih radnji. pa raznorazna papirologija. nisam se upuštala u to ali moja slika je da imaš tu dosta prepreka da pređeš a ne samo obično poslovanje kakvo je verovatno u americi ili zap. evropi. možda je tamo jednostavnije voditi srednji biznis ili mali. možda oni koji se priklone vladajućoj koaliciji imaju neke bolje uslove? ali ne bi trebalo tako

a ideje, pa bar navodno oni podržavaju start-apove, pa onda vole da istaknu neke koji su uspeli, kao postoji i neka pomoć itd. kod nas je poljuljana pravna država

- - - - - - - - - -

Ovo nikada nisam razumeo: kakvi reketi, sta je to?

Zasto u Latinskoj Americi, koja je puna kriminala kao sipak kostica - nema reketa?

ne znam kakvi, pretpostavljam da ako ti krene posao da ti zakuca neki sns-ovac na vrata
možda ima i u latinskoj americi, zavisi valjda gde si se namestio

MENIDJER ZA SINGEL & EHPERT ZA TURSKU SUPER-LIGU, PROROK VELIČANSTVENI,
PREPORUČUJE LAKE PARE PA DA VRATITE KUMU ONO ŠTO MU DUGUJETE 10 GODINA:

26/04/2017 19:45, Bašakšehir - Fatih Terim Stadium

Basak_Fener.jpg

Oba tima su u super kondiciji,
Kanarinci su naravno bolji ali Bašakšehir mora da ostvari pare turskom premijeru...
a kad premijer kešira na Bašakšehir tu bude Hasan seckati... ajd da vidimo...

1. GG
2. GG&3+
3. X2
4. tim2 2-4 gola ukupno
5. 0:0 jer ima i revanš meč

Fenerbahce_KIT.png

Basak_Fener2.jpg

Situacije 1,2,3 i 4 došle :hvala:

Grafikon 1 i Grafikon 2 pokazuju uloge od po 100 dinara kao školski primer
Sada zamenimo tih 100 dinara sa nečim drugim.
Mogli ste recimo platu Vašeg radnika da stavite na GG situaciju i faktički taj radnik vas ništa ne bi koštao
To ni u Mercedesu nema

- - - - - - - - - -

Menidjer za singel i bezplatnu radnu snagu, ehpert za Tursku Super-Ligu
RASEJANI PROROK
Beograd 26.04.2017. sreda

nije baš, nisam neki profi analitičar ali recimo manjim poljoprivrednicima su povećali neke namete za npr. 500 evra mesečno. po gradu najviše ima pekara i menjačnica i tako nekih nezanimljivih radnji. pa raznorazna papirologija. nisam se upuštala u to ali moja slika je da imaš tu dosta prepreka da pređeš a ne samo obično poslovanje kakvo je verovatno u americi ili zap. evropi. možda je tamo jednostavnije voditi srednji biznis ili mali. možda oni koji se priklone vladajućoj koaliciji imaju neke bolje uslove? ali ne bi trebalo tako

a ideje, pa bar navodno oni podržavaju start-apove, pa onda vole da istaknu neke koji su uspeli, kao postoji i neka pomoć itd. kod nas je poljuljana pravna država

- - - - - - - - - -

ne znam kakvi, pretpostavljam da ako ti krene posao da ti zakuca neki sns-ovac na vrata
možda ima i u latinskoj americi, zavisi valjda gde si se namestio

Znači vidite samo probleme i prepreke a ništa pozitivno.Konzentrišite se šta bi ste ipak iskoristili iz svega toga što ste nabrojali.U tome je stvar da stvorite ideju i da zaobiđete dobar deo tih problema,e onda Vam je dobra ideja.

Back