PLNIRAM POCETAK NOVOG BIZNISA "POTRCKO", IMAM NEKA PITANJA

kristiansand

Veoma poznat
Poruka
10.393
Ovako.
Trenutno pokusavam da ostvarim radni odnos u jednoj firmi za koju trenutno radim kao saradnik.
Ako ne uspem u tome, plniram da otvorim svoj biznis.

Zivim na selu i ovde u mom i okolnim selima ima PUNO starijih ljudi cija su deca u inostranstvu.

Hteo bih da otvorim sluzbu za pomoc starijim ljudima, ono, u fazonu.
Kada treba da se donese hleb ujutru, da se kupe novine, da se donesu lekovi, ako treba usput i da se pomogne
nesto
oko kuce i okucnice itd...
Primarne su prvonavedene usluge a ako je moguce da sve to radi jedna firma onda i usluge pomoci u kuci.

Sta mi je potrebno za otvaranje takve firme gde bih samo ja za pocetak bio zaposlen.

Ono sto planiram je da kupim jedan nov bicikl sa svetlom za nocnu voznju.
To je kada budem isao na blize destinacije.
Takodje planiram da kupim skuter ako musterija zeli brzu uslugu.
Radno vreme bi bilo od 0-24h.

PITANJE 1

Osim navedenog sta mi je jos potrebno od papira, birokratije,.. itd.

PITANJE 2

Ako bih hteo da pored tih usluga recimo i pecem pice, pite, gibanice i raznosim ih ljudima po svom i svim selima u okolini, opet 24h na raspolaganju musterijama.
Da li bih i OBE VRSTE USLUGA mogao da spakujem u jednu firmu i sta treba da uradim da tako bude.

Hvala.

Ovako.
Trenutno pokusavam da ostvarim radni odnos u jednoj firmi za koju trenutno radim kao saradnik.

Zivim na selu i ovde u mom i okolnim selima ima PUNO starijih ljudi cija su deca u inostranstvu.

Kada treba da se donese hleb ujutru, da se kupe novine, da se donesu lekovi, ako treba usput i da se pomogne
nesto
Primarne su prvonavedene usluge a ako je moguce da sve to radi jedna firma onda i usluge pomoci u kuci.

Sta mi je potrebno za otvaranje takve firme gde bih samo ja za pocetak bio zaposlen.

PITANJE 1

PITANJE 2

Ako bih hteo da pored tih usluga recimo i pecem pice, pite, gibanice i raznosim ih ljudima po svom i svim selima u okolini, opet 24h na raspolaganju musterijama.
Da li bih i OBE VRSTE USLUGA mogao da spakujem u jednu firmu i sta treba da uradim da tako bude.

Hvala.

Zasto ne bi radio na crno?
Odstampaj samo flajere i vizit karte i to ti je to.

vole nasi ljudi da budu gazde , da imaju potrcka.

jos ako je dzabe , ih.

ili drugacije

ako ti musterije budu zadovoljne - ti neces.

i obrnuto.

mada probaj , mozda su u tvom kraju neki kulturniji ljudi nego u mom delu srbije

- - - - - - - - - -

stampaj samo nesto flajera , pa ako podje posao posle razmisljaj o prijavljivanju firme.

drzava trazi svoje ma koliko ti nemao posla

Ovako.

nesto

PITANJE 1

PITANJE 2

Hvala.

Kad ćeš da spavaš?

Čitam pa ne mogu da skontam jel to postavljač zaijebava ili je ozbiljan....................:think:

Isto mi se vrzma po glavi.
Za ovo što je on naveo potrebno je angažovati bar 6-7 ljudi.
A, on bi da čini ove usluge svih 24 dnavno.
I to, kako shvatam, negde na pefriferiji, u razbacanom staništu.
Sitnica...
Vrlo pretenciozno !
Vidljiv je onaj šiljokuranski zamah, elan i optimizam.
Nerealan i neostvarljiv !

how_to_become_a_successful_manager.jpg-nggid0227-ngg0dyn-320x240x100-00f0w010c010r110f110r010t010.jpg

Za uspešan biznis Vama je potreban ISKUSAN MENADŽER sa poznatih privatnih fakulteta za pare.

manager-56a5dc833df78cf7728a3791.jpg

VAŠE PARE - NJEGOVO ZNANJE

pa šta Bog da...

- - - - - - - - - -

manager-495x330.jpg

Čelzi - Totenhem 1 a može i GG
Galatasaraj - Fenerbahče X2 a može i GG
PSV - Ajax GG

Zasto ne bi radio na crno?
Odstampaj samo flajere i vizit karte i to ti je to.
:hvala:

- - - - - - - - - -

to pre treba zdravim ljudima koji dosta rade takve sitnice, šta starima stvarno treba to nikog i ne zanima

- - - - - - - - - -

prouči šta stvarno treba i koliko država tj gerontodomaćice i one svakodnevne sestre ne pokrivaju... ima neka firma sa dugmetom za uzbunu npr ako čovek padne, ne znam kako to funkcioniše

:hvala: radim jos nesto po terenu honorarno,idem po kucama pa cu koristeci to da opipam trziste jer mi za sada taj prvi posao ne ide bas nesto.

- - - - - - - - - -

Ideja u principu nije losa.

:hvala:

- - - - - - - - - -

vole nasi ljudi da budu gazde , da imaju potrcka.

jos ako je dzabe , ih.

ili drugacije

ako ti musterije budu zadovoljne - ti neces.

i obrnuto.

mada probaj , mozda su u tvom kraju neki kulturniji ljudi nego u mom delu srbije

- - - - - - - - - -

stampaj samo nesto flajera , pa ako podje posao posle razmisljaj o prijavljivanju firme.

drzava trazi svoje ma koliko ti nemao posla

hocu, nastampacu neke jednostavne crno bele na stampacu pa cu da delim dok radim ovaj drugi poslic po terenu.

- - - - - - - - - -

Isto mi se vrzma po glavi.
Za ovo što je on naveo potrebno je angažovati bar 6-7 ljudi.
A, on bi da čini ove usluge svih 24 dnavno.
I to, kako shvatam, negde na pefriferiji, u razbacanom staništu.
Sitnica...
Vrlo pretenciozno !
Vidljiv je onaj šiljokuranski zamah, elan i optimizam.
Nerealan i neostvarljiv !

Pa moje selo ima tekj nekih 5 000 stanovnika, sad anema ni toliko jer odlaze stalno mladi.
Ostala po 2 ili 3.
Sve je zbijeno, kuce jedna uz drugu.
Treba mi od moje kuce 10 minuta do susednog sela, do table.
I jos 2-3 minuta do centra.

Planiram prvo da probam uslugu biciklom, ako bas krenu da me zivkaju onda kupujem nov bicikl sa dinamom za svetlo.
E ako BAS KRENE posao onda cu morati i vozacki da polazem da bih stigao.

NIKO MI NIJE ODGOVORIO AN PITANJE 2.

- - - - - - - - - -

how_to_become_a_successful_manager.jpg-nggid0227-ngg0dyn-320x240x100-00f0w010c010r110f110r010t010.jpg

Za uspešan biznis Vama je potreban ISKUSAN MENADŽER sa poznatih privatnih fakulteta za pare.

manager-56a5dc833df78cf7728a3791.jpg

VAŠE PARE - NJEGOVO ZNANJE

pa šta Bog da...

- - - - - - - - - -

manager-495x330.jpg

Čelzi - Totenhem 1 a može i GG
PSV - Ajax GG

1x
x
x
:ok::hvala:

Ideja u principu nije losa.

Ideja nije loša ali je dosta stara.Dolazili su neki opštinari nekada ja pitao ozbiljno da imamo neku kancelariju koja bi nam završavala neke administrativne poslove itd.a mi bi tako nešto platili normalno.Kažu da je ideja bila dobra
nažalost to nije zaživelo jer je bilo drugačije društveno uređenje.I sadašnja vlast obećavala "kancelariju za brze odgovore"Nekada je bilo i ministarstvo za takozvanu "dijasporu"Čovek kaže da bi pružao usluge starijima i ja
to pozdravljam i u svako doba bi platio uslugu.Kam sreće da imaju ljudi malo ideja u Srbiji bilo bi i raja na zemlji.

Преори двориште и посади кромпир, какав потрчко.

Svakog dana preko citavog dana u centru sela stoje 2,3,4 nekad ai 10 kamiona iz IVANJICE, LUCANA itd...
Prodaju krompir.
Cak nesto uvek i bace na kraju.
Tako da..., toga vec ima PODOSTAAA u selu.
Ja gledam da radim nesto cega nema kod mene u okolini.

- - - - - - - - - -

Tačno !
Pa njemu penzioneri da dolaze na noge
i rastrče se po dvorištu.
A, on, sedi na hoklici i napčaćuje ulaz....

On misli da penzioneri dodju kod mene da kupe krompir a ja da iskoristim to pa da im pride ponudim i usluge potrcka:).
Da ubijem 2 muve jednim potezom.

- - - - - - - - - -

Zaboravite na krompir I BILO KAKVO POVRCE jer od pre 10 godina SVI to rade kod mene u kraju.
Nekada se radilo samo zito i kukuruzi sada SVI RADE neke plastenike.

Dakle imaju oni krompira KOLIKO HOCES.

kod nas ne verujem da su problem ideje koliko nepovoljno okruženje za manje privrednike i ko zna kakvi reketi i relativni zakoni

a što se tiče starih mislim da nije teritorija gde ćeš nešto da ućariš o glupavih baba i deda, mislim ako drugačije razmišljaš bilo bi ok, ako može u srbiji. negde sam čitala da su u holandiji napravili takvu nekakvu patronažnu službu, sa sestrama koje obilaze stare i pomažu im, ali ne sećam se više gde, privatno nešto, prednost je bila što su prišli problemu fleksibilno i savesno tako nekako
ima inače u beogradu neki "potrčko" tako se valjda zove firma

Poslednja izmena:
Ovako.

nesto

PITANJE 1

PITANJE 2

Hvala.

kako ja kapiram ti hoces da imas slobodno kretanje i poverenje starih ljudi koji imaju dece gastarbajtere?
taman da osacujes po kucama gde i kada vredi provaliti i gde ima sta ucariti
sad dal ces to sam raditi ili ces da tipujes za dobru lovu, zavisi od tvojih umeca

u svakom slucaju podrzavam ideju :cool:

Poštovani direktore čast mi je da vam javim muštuluk kako su obe mogućnosti na Čelzi i Totenhem - prošle uspešno :D
Čelzi - Totenhem 1 a može i GG naime bilo je 4:2

Još da odigraju ostali posle analize stanja klubova, sastava timova, realnih potreba pošto je sve sam derbi do derbija i blam ostaje do sledećeg

PSV - Ajax GG

i vi ste BOGAT ČOVEK sa plairanim iznosom koji ste naveli :D

https://s30.postimg.org/6snjzysi9/Real_Fenerbahce.jpg

kod nas ne verujem da su problem ideje koliko nepovoljno okruženje za manje privrednike i ko zna kakvi reketi i relativni zakoni

a što se tiče starih mislim da nije teritorija gde ćeš nešto da ućariš o glupavih baba i deda, mislim ako drugačije razmišljaš bilo bi ok, ako može u srbiji. negde sam čitala da su u holandiji napravili takvu nekakvu patronažnu službu, sa sestrama koje obilaze stare i pomažu im, ali ne sećam se više gde, privatno nešto, prednost je bila što su prišli problemu fleksibilno i savesno tako nekako
ima inače u beogradu neki "potrčko" tako se valjda zove firma

Najveći problem su baš DOBRE IDEJE.Nažalost najveća je ideja da svakom nešto smeta država,Vučić;Tadić,Dačić ili ko zna koj više a ustvari smetaju sami sebi.

Poštovani direktore, uvećali smo profit sa Fenerbahče situacijom X2
ali eto nismo uspeli od Ajaxa da vidimo onaj jedan pogodak
tako da imamo dve pogodjene utakmice i jednu lošu investiciju u svakom slučaju smo u plusu na singlove :D
Sada je početni kapital - VEĆI :D

- - - - - - - - - -

Angažujte me kao Menadžera za Singlove, i Vaša firma "PRITRČKO" će uvek imati sredstva za plate zaposlenih
Takoreći - ništa vas neće koštati ako slušate moje savete :D
Eto da sam ovo igrao kao singlove i ja bih bio u plusu ali moj fond je skroman pa sam morao da ih sve zbiberim na jedan tiket
https://s27.postimg.org/obwts5n2b/Galata_Real.jpg

Back