kristiansand
Veoma poznat
- Poruka
- 10.393
Ovako.
Trenutno pokusavam da ostvarim radni odnos u jednoj firmi za koju trenutno radim kao saradnik.
Ako ne uspem u tome, plniram da otvorim svoj biznis.
Zivim na selu i ovde u mom i okolnim selima ima PUNO starijih ljudi cija su deca u inostranstvu.
Hteo bih da otvorim sluzbu za pomoc starijim ljudima, ono, u fazonu.
Kada treba da se donese hleb ujutru, da se kupe novine, da se donesu lekovi, ako treba usput i da se pomogne
nesto
oko kuce i okucnice itd...
Primarne su prvonavedene usluge a ako je moguce da sve to radi jedna firma onda i usluge pomoci u kuci.
Sta mi je potrebno za otvaranje takve firme gde bih samo ja za pocetak bio zaposlen.
Ono sto planiram je da kupim jedan nov bicikl sa svetlom za nocnu voznju.
To je kada budem isao na blize destinacije.
Takodje planiram da kupim skuter ako musterija zeli brzu uslugu.
Radno vreme bi bilo od 0-24h.
PITANJE 1
Osim navedenog sta mi je jos potrebno od papira, birokratije,.. itd.
PITANJE 2
Ako bih hteo da pored tih usluga recimo i pecem pice, pite, gibanice i raznosim ih ljudima po svom i svim selima u okolini, opet 24h na raspolaganju musterijama.
Da li bih i OBE VRSTE USLUGA mogao da spakujem u jednu firmu i sta treba da uradim da tako bude.
Hvala.
Trenutno pokusavam da ostvarim radni odnos u jednoj firmi za koju trenutno radim kao saradnik.
Ako ne uspem u tome, plniram da otvorim svoj biznis.
Zivim na selu i ovde u mom i okolnim selima ima PUNO starijih ljudi cija su deca u inostranstvu.
Hteo bih da otvorim sluzbu za pomoc starijim ljudima, ono, u fazonu.
Kada treba da se donese hleb ujutru, da se kupe novine, da se donesu lekovi, ako treba usput i da se pomogne
nesto
oko kuce i okucnice itd...
Primarne su prvonavedene usluge a ako je moguce da sve to radi jedna firma onda i usluge pomoci u kuci.
Sta mi je potrebno za otvaranje takve firme gde bih samo ja za pocetak bio zaposlen.
Ono sto planiram je da kupim jedan nov bicikl sa svetlom za nocnu voznju.
To je kada budem isao na blize destinacije.
Takodje planiram da kupim skuter ako musterija zeli brzu uslugu.
Radno vreme bi bilo od 0-24h.
PITANJE 1
Osim navedenog sta mi je jos potrebno od papira, birokratije,.. itd.
PITANJE 2
Ako bih hteo da pored tih usluga recimo i pecem pice, pite, gibanice i raznosim ih ljudima po svom i svim selima u okolini, opet 24h na raspolaganju musterijama.
Da li bih i OBE VRSTE USLUGA mogao da spakujem u jednu firmu i sta treba da uradim da tako bude.
Hvala.