Pljuvoliz

Nisi me razumeo, ko kaze da mu je ovde neko prijatelj ili neprijatelj a da se ne znaju u RL taj ili laze ili je u zabludi.... Kako ja mogu ovde imati a i steci neprijatelja a kako prijatelja a da se pritom nismo ni sreli ni videli u stvarnom zivotu? Niti ista zajedno proziveli.

Zasto ova opcija "prijatelj" na forumu uzimate bukvalno?

Vi ljudu u RL sa svim ljudima sa kojima se druzite nazivate ih "prijateljima" alo mozes imati jednog , dva prijatelja, mislim bukvalno na prave prijatelje. A sve ostalo su ti nazovimo drugovi i drugarice. Kad neko kaze u stvarnom zivotu: "bili smo prijatelji a sada smo neprijatelji". NE, oni u stvari nikada nisu ni bili pravi prijatelji oni su bili samo ljudi koji su se druzili.

Ja govorim o PRAVIM i JEDINIM prijateljima u stvarnom, bukvalnom smislu.

Sta znaci biti prijatelj? E tu mnogi grese.

PS: Ja i Zoro nismo nikakvi ni prijatelji a ni neprijatelji.

pa brate sam si pomenuo licemerje, ja sam se samo nadovezao na tvoju pricu
da nekoga ovde ne smatras prijateljem bez znakova navoda onda ne bi bilo razloga da pominjes licemerje

pa brate sam si pomenuo licemerje, ja sam se samo nadovezao na tvoju pricu
da nekoga ovde ne smatras prijateljem bez znakova navoda onda ne bi bilo razloga da pominjes licemerje

Ja sumom, ti drumom.:)
Idi na moj profil pa ces videti da smo ja i Zoro "prijatelji", tako pise u opcijama. To ako sam ja njega ili on mene prihvatio kao "prijatelja" to ne znaci da smo mi prijatelji u bukvalnom znacenju reci.

Kada sam rekao da se ja i on vodimo ovde kao "prijatelji" a napusavali smo se, dao sam jasan primer sta znaci biti "prijatelj" ovde nekom na forumu a to pitanje i Zoro na neki nacin dovodi u pitanje sa ovom temom.

Najaci su mi ovi koji imaju 500 prijatelja na facebooku. Pitam se koliko imaju prijatelja u stvarnosti.:think:

Najgore je to da u Rl zivotu rec prijatelj se olako iskazuje. A da ovde ne pominjem....

ama druze velim ti da si sam pomenuo licemerje a licemerja ne moze da bude po definiciji ako ti sam svesno ili podsvesno nekoga ne smatras prijateljem, razumes me? :)
znaci kad si reko kako ovde nema te vrste licemerja automatski si skinuo znakove navoda sa pojma prijatelj na forumu.

ama druze velim ti da si sam pomenuo licemerje a licemerja ne moze da bude po definiciji ako ti sam svesno ili podsvesno nekoga ne smatras prijateljem, razumes me? :)
znaci kad si reko kako ovde nema te vrste licemerja automatski si skinuo znakove navoda sa pojma prijatelj na forumu.

Nešto ova prijateljstva na forumu lako kvarljiva...Hvataš se za reči koje su s emocijama ili iz emocija i kad
prestanu emocije (drugi neurotransmiteri preplave sive)bleneš u reči i pokušavaš da te emocijae ponoviš,a u stvari ih glumiš i potvrđuješ...
TRUTURUTU...:mrgreen:

imam utisak da bi dva diskutanta, koja su se i vređala i svađala ali i gotivila na forumima, imali bolju osnovu za prijateljstvo nego oni koji se uživo nikad nisu posvađali.

ja bih rekla da je to odlicna podloga za nesto drugo...:sije:

Al' da je bolji prijatelj onaj sto ti ne ide samo niz dlaku, jeste.
To sto se dvoje ne svadjaju nikada nije nikakva garancija za prijateljstvo.

Back